CONMEBOL Copa Libertadores - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
South American - CONMEBOL Copa Libertadores
22:00
28.05
CA Penarol Montevideo
CA Rosario Central
2.00
3.30
3.90
2.47
0.5
1.53
2.02
2.75
4.85
22:00
28.05
Atletico Mineiro MG
Caracas FC
1.07
11
29
4.70
0.5
1.20
2.60
2.80
3.65
22:00
28.05
CD Junior FC
Botafogo FR RJ
2.70
3.20
2.65
2.60
0.5
1.49
1.83
2.46
4.15
22:00
28.05
LDU Quito
Universitario De Deportes
1.43
4.30
7.80
2.95
0.5
1.39
2.09
2.65
4.05
00:00
29.05
CR Flamengo RJ
Millonarios FC
1.15
7.40
18
3.75
0.5
1.27
2.46
2.85
3.95
00:00
29.05
Club Bolivar
CD Palestino
1.24
6.00
12
3.75
0.5
1.27
2.07
2.41
3.25

Južnoamerički Kopa Libertadores

Kopa Libertadores je međunarodno klupsko fudbalsko takmičenje koje organizuje Conmebol svake godine od 1960. Ovaj fudbalski događaj predstavlja najviši nivo takmičenja u južnoameričkom klupskom fudbalu, a ime je dobio po vođama južnoameričkih ratova za nezavisnost. 

U trenutnom formatu, turnir se sastoji iz osam etapa, a prvi krug takmičenja počinje uglavnom krajem januara. Četiri tima koja izađu iz prve tri faze ulaze u grupno takmičenje sa preostalih 28 ekipa, a svaka grupa sadrži četiri tima. Osam pobjednika grupa i drugoplasiranih timova ulaze u nokaut fazu, koja se okončava velikim finalom u novembru, dok trećeplasirane ekipe iz grupe nastavljaju takmičenje u Copa Sudamericana. Osvajač Kopa Libertadores kvalifikuje se za Fifa svjetsko klupsko prvenstvo i Rekopa Sudamericana. Većina zemalja ima po nekoliko predstavnika na turniru, a najviše timova dolazi iz Brazila (7) i Argentine (6). Na turniru se takmiči ukupno 47 ekipa. 

Klubovi iz Argentine su ovo takmičenje osvajali 25 puta kao i 10 različitih klubova iz Brazila. Kup su osvajala 24 tima, a ekipe sa najviše titula su argentinski Independiente sa 7, Boka Juniors sa 6, urugvajski Penarol 5, argentinski River Plejt i Estudiantes imaju 4, a Olimpia, Nacional, Sao Paolo, Gremio i Santos imaju po tri titule. 

Pratite sportske događaje uživo sa Meridianom i ostanite uvijek obaviješteni

Iskusite kreativan i dinamičan fudbal koji krasi različita takmičenja Južne Amerike prateći Kopa Libertadores uživo. Preselite zanimljivo prvenstvo sa drugog kontinenta u vaš dom ili na bilo koju drugu platformu. Meridianovi fudbalski rezultati uživo vode vas na uzbudljiva takmičenja sa svih krajeva svijeta. Kladite se u Meridianu na današnje rezultate fudbala uživo i sigurni smo da ćete se vraćati i sjutra i prekosjutra i sljedeće nedjelje...

Fudbal nije jedina disciplina dostupna našim kladioničarima. U našim sportskim rezultatima uživo možete naći i druga aktuelna takmičenja iz košarke, tenisa, rukometa, a i iz drugih sportova poput borilačkih sportova i formule 1. 

Kladioničari koji ne mogu da prate fudbalske utakmice koje se igraju u ranim jutarnjim časovima ili koji su iz nekog razloga propustili željeni meč lako će se vratiti u centar sportskih zbivanja preko naših današnjih fudbalskih rezultata.

Donesite pravu odluku koristeći bogatu ponudu Meridianovih opklada

Svaki kladioničar će uživati u klađenju u Meridianu jer u našoj kladionici možete koristiti najrazličitije vrste opklada koje će vam osigurati najbolje šanse. Kup Libertadores je takmičenje u kome ništa nije nemoguće. Zato Meridianove opklade obuhvataju sve očekivane i neočekivane ishode, tako da ćete moći da se kladite na šta god poželite! Samo u našoj kladionici možete da unovčite svoje znanje i sportsku strast koristeći naše klasične i specijalne tipove opklada. 

Da li nas očekuje zabavan fudbalski spektakl između argentinskih i brazilskih klubova? Očekujete da odbrana neće imati rješenje za brz tempo utakmice i raspoložene napadače? Kladite se da će oba tima dati najmanje jedan gol na meču, pogodite koliko će golova otprilike biti postignuto koristeći opciju na multigolove ili iskoristite opkladu na broj golova u nekom poluvremenu! 

Ovdje nije kraj Meridianovoj riznici mogućnosti pošto vas čekaju i opklade na poluvremena, duple opklade, a za napredne kladioničare smo spremili i vremenske igre. Ako često pratite Kopa Libertadores onda vjerovatno imate dobar predosjećaj ko će biti novi šampion. Preduhitrite konkurenciju i kladite se u Meridianu na novog osvajača najjačeg međunarodnog kupa Južne Amerike. 

Svaka opklada na uživo rezultate olakšava kladioničarima igru

Kombinujte našu ponudu jedinstvenih opklada sa klađenjem na fudbalske uživo rezultate i više ćete se radovati i zabaviti prilikom klađenja. Iskusni kladioničari znaju da je najbolji način da povećate svoje šanse za pogotkom ako se kladite na sportske rezultate fudbala uživo. Iznenađenja će postati prošlost i konačno ćete držiti sreću u svojim rukama ako pratite dešavanja tokom meča. 

Južna Amerika je prepuna zanimljivih fudbalskih takmičenja, međutim, nije svaki tim sposoban da izdrži zahtjevan tempo ovih fudbalskih specijaliteta. Da li možda ekipa igra utakmicu Kupa Libertadores poslije teškog derbija u domaćoj ligi? Timovi dolaze iz različitih zemalja i takmičenja, tako da im protivnici često nijesu poznati koliko i ekipe iz njihovih domaćih liga. 

Nema potrebe da pokušavate da odgonetnete ove fudbalske zagonetke prije utakmice kada se u Meridianu možete kladiti kad god poželite. Bilo da se radi o prvom ili drugom poluvremenu, Meridian vam dozvoljava da sami izaberete savršen trenutak da uplatite tiket.

Svi ozbiljni kladioničari uvijek nalaze korisne informacije u našim statistikama

Kada jednom počnu da ih koriste, kladioničari neće moći da zamisle sastavljanje tiketa bez Meridianovih statistika kojima svi korisnici našeg sajta imaju pristup. Sve što vas zanima o gotovo bilo kom sportu ili ligi možete naći u našoj detaljnoj sportskoj evidenciji. Donošenje odluka prilikom klađenja neuporedivo je lakše ako pristupite našoj ponudi koju ne smijete propustiti.

Meridianove fudbalske statistike zadovoljiće čak i najzahtjevnije fudbalske stratege. Saznajte raspored timova na tabeli, najefikasnije strijelce, najbolje domaćine, kao i forme timova tokom posljednjih nekoliko mečeva. 

Ne smijete zaobići sjajni južnoamerički Kopa Libertadores i opklade na mnoštvo svjetskih fudbalskih prvenstava

Ako već pratite južnoamerička prvenstva onda ne zaboravite da se oprobate u najjačem međunarodnom turniru na kontinentu Kopa Libertadores. Međutim, to je samo mali dio mogućnosti koje možete da nađete u Meridianu. Oprobajte se i drugom velikom takmičenju južnoameričkog kontinenta, Kopa Sudamericana, koje nimalo ne zaostaje za ostalim popularnim svjetskim turnirima. Južna Amerika je prepuna zanimljivih liga koje će vas zadiviti i zabaviti. Samo neka prvenstva iz naše ponude su brazilska Serija A, kolumbijska Primera A i čileanska Primera liga

Ako ipak nijeste ljubitelj tropskih krajeva i fudbala iz tih regija, ne možete pogriješiti ako se kladite na evropska takmičenja koja privlače fudbalere i kladioničare željne izazova iz svih krajeva svijeta. Neke od najpopularnijih liga poput španske La lige, engleske Premier Lige i njemačke Bundeslige, kao i najpopularnija međunarodna takmičanja UEFA liga šampiona i UEFA liga Evrope dio su naše prvoklasne ponude. 

Evropa i Južna Amerika nijesu jedine lokacije gdje se igra vrhunski fudbal. U Meridianovoj ponudi možete da otkrijete i razne lige nižih rangova iz dalekih dijelova svijeta, ali i zadivljujuća takmičenja poput saudijske Prve divizije ili jordanske Premier lige.
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket