Top leagues
Favorite leagues
Sports

Farska Ostrva - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Faroe Islands - Faroe Islands 1st Deild
13:00
25.05
Ki Klaksvik II
TB Tvoeroyri
2.80
3.25
2.24
1.70
2.07
3.55
Faroe Islands - Premier League
16:00
25.05
NSI Runavik
B36 Torshavn
2.60
3.45
2.27
3.35
0.5
1.30
1.48
1.70
2.61
16:00
25.05
HB Torshavn
IF Fuglafjordur
1.04
10
20
18:00
25.05
Vikingur Gota
07 Vestur Sorvagur
1.11
8.20
13
4.60
0.5
1.18
1.93
2.00
2.77

Fudbal na Farskim ostrvimaFudbal je ubjedljivo najpopularniji sport na Farskim ostrvima. Prvi fudbalski klub Tvoroirar Boštfelah nastao je 1892. godine, ali je bilo potrebno da prođe 50 godina da bi nastalo prvo nacionalno takmičenje. Nakon toga, formirana je Sportska asocijacija Farskih ostrva 1939, kada su ekipe počele da se takmiče za nacionalni kup 1955. godine.


Reprezentacija Farskih ostrva od 1990. godine učestvuje u kvalifikacijama za Evropsko i Svjetsko prvenstvo. Ekipa je pokazala i solidan napredak na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Reprezentacija je završila na četvrtom mjestu u grupi iza Portugala, Švajcarske i Mađarske. Izašli su i iz d divizije Lige nacija kao osvajači grupe, tako da će sljedeću sezonu igrati u c diviziji.


U ligaškom sistemu Farskih ostrva postoje četiri divizije, a najbolji timovi Farskih ostrva se takmiče u nacionalnoj Premier ligi. Najbolji timovi Premier lige Farskih ostrva su HB sa 24 titule, a KI ih prati sa svojih 18. Klubovi sa Farskih ostrva od 1992. godine učestvuju u Uefa takmičenjima, Ligi šampiona, Kupu pobjednika kupova, Uefa kupu i Uefa ligi Evrope. Šampioni zemlje učestvuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona od preliminarne runde, a vicešampion igra kvalifikacije za Evropsku konferencijsku ligu od prve runde kao i osvajač nacionalnog kupa.


Najveći broj kladioničarskih opcija očekuje vas u MeridianuOtkrijte kako možete sebi da olakšate praćenje vaših najdražih fudbalskih klubova i takmičenja, kao i mnogih drugih disciplina. Kladite se na gotovo beskrajan broj liga širom svijeta i budite stalno u toku pomoću naših sportskih rezultata uživo. Kod nas možete da pratite gotovo sva fudbalska takmičenja bilo gdje da se igraju. Koja ostrvska zemlja gaji najbolji fudbal? Posjetite naše stranice i saznajte mnogo više o fudbalu iz sjeveroatlanskog arhipelaga.


Naša kladionica posjeduje i kolosalnu ponudu opklada koju ćete teško naći na drugom mjestu. Konačno možete da na jednom mjestu pogledate rezultate koje vas zanimaju, a svaki iskusni ljubitelj fudbala sigurno će iskoristiti mogućnost da se kladi na fudbal. Kladite se da će vaša ekipa pobijediti sljedećeg protivnika ili da će oba tima dati gol. Ako pratite fudbalere Farskih ostrva još od međunarodnih kvalifikacija i samouvjereni ste po pitanju svoje prognoze, kladite se na konačan ishod i više/manje golova.


Nađite prikladnu opkladu, mudro smanjite rizik i osigurajte sebi najbolje šanse. Meridianova ponuda sadrži i posebne vrste opklada koje su spremne da stave na test sve odvažne kladioničare koji traže put do velikih nagrada. Zaradite rekordni dobitak opkladama na tačan rezultat, pogodite pobjednika na poluvremenu/kraju meča i tačan broj golova ili igrajte na pobjedu sa razlikom. To su samo neke od raznolikih vrsta opklada koje možete naći pored opklada na multirezultat, duplih šansi ili troduplih opklada.


Izbjegnite dramu i kladite se na fudbal uživoAko se kladite na fudbalske rezultate uživo, ništa vas više ne može iznenaditi. Uđite hladne glave u svaki meč i kladite se samo kada ste spremni. Ne morate da užurbano sastavljate tiket prije početka utakmice i rizikujete da donesete pogrešnu odluku. U Meridianu su vam vrata otvorena tokom čitavog meča. Opklade na uživo rezultate mogu vas dovesti do željenih rezultata.


Da li ekipa već nekoliko utakmica ne može da nađe pravu formu? Da li neki tim počinje utakmicu bez nekoliko važnih igrača? Ovo su situacije kada je bezbjednije biti strpljiv i kladiti se kada su šanse stopostotne. Ako određeni tim ima inicijativu dobar dio drugog poluvremena, drastično je lakše kladiti se na ekipu koja sljedeća daje gol kada pratite meč uživo od početka. Sve komplikacije nestaju, a vama ostaje samo da uživate u uživo klađenju sa Meridianom.


Uvijek pogledajte statistikeMeridianova detaljna sportska baza podataka tačno je ono što je nedostajalo svakom metodičnom ljubitelju sporta. Naše statistike su javna tajna svih uspješnih kladioničara. Naša kladionica pobrinula se da vam ubrza svaku odluku pomoću mnogobrojnih vrsta opklada, klađenja uživo i pregleda aktuelnih sportskih rezultata. Posjetite naš vebsajt bilo da ste kladioničar ili radoznali ljubitelj sporta.


Nove šanse vas čekaju u mnogim popularnim svjetskim fudbalskim ligmaIako su Farska ostrva jedna od najmanjih članica Uefe, njihova ljubav prema fudbalu ne zaostaje za mnogo većim evropskim zemljama. Stanovnici ove ostrvske zemlje opsjednuti su engleskom Premier ligom, a kod nas se možete kladiti i na njihovu domaću Premier ligu. To je samo početak! Postanite pratilac novog fudbalskog takmičenja koje ćete naći u ogromnoj Meridianovoj ponudi od preko 50 fudbalskih liga, takmičenja nižih divizija i nepredvidivih kup šampionata.


Takođe možete da provjerite svoje poznavanje najjačih liga Evrope koje su standardni članovi svake kladioničarske ponude. Kladite se na njemačku Bundesligu, špansku La ligu, italijansku Seriju A i francusku Ligu 1. Mnogi obožavatelji fudbala ne mogu da zamisle utorak i srijedu bez najvećih i najpopularnijih evropskih klupskih šampionata za koje se timovi bore čitave sezone, UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope.


U Meridianu ćete lako naći i zanimljiva fudbalska takmičenja koja nijeste do sada primijetili. Začinite svoj sljedeći tiket sa čileanskom Primera ligom, ili ako vam je Južna Amerika rizična, kladite se na portugalsku Primeira ligu. Pogledajte svaku od opcija i odaberite svoj put do trona!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket