Top leagues
Favorite leagues
Sports

Engleski FA Kup - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
English - FA Cup
14:00
25.05
Manchester City
Manchester United
1.32
6.00
8.80
4.00
0.5
1.25
1.75
1.99
2.67

Šta je engleski FA kup?

FA kup je čuveni fudbalski kup Engleske i najstarije fudbalsko takmičenje na svijetu. Prvi put je održan 1871. godine na ideju Fudbalskog saveza Engleske. Svake godine okuplja timove iz deset fudbalskih liga ove zemlje koji se takmiče za titulu prvaka.

Najuspješniji klub u ovom takmičenju je Arsenal koji je osvojio 14 titula, a na drugom mjestu je Mančester junajted sa 12 titula. Ljubitelji fudbala znaju da ovaj kup obično osvajaju engleski timovi. Međutim, velški Kardif siti je napravio izuzetak kada je 1927. godine osvojio FA kup.

Kao što znaš, na Meridianovom veb-sajtu možeš da pratiš fudbal uživo, ali i da se kladiš na pregršt fudbalskih takmičenja. A jedan od njih je upravo FA kup.

Klađenje na FA kup

Dobro poznaješ engleske klubove i pomno pratiš sva velika takmičenja? Onda je FA kup pravi izbor za tebe! Unovči svoje znanje tako što ćeš se kladiti na ovo najstarije fudbalsko takmičenje. Veliki broj timova učestvuje u FA kupu, ali samo jedan izlazi kao pobjednik. 

Da li će možda Arsenal još jednom osvojiti titulu? Ili će se možda pojaviti neki autsajder koji će prevazići svačija očekivanja? Pokaži nam šta misliš tako što ćeš pristupiti sajtu, pratiti uživo rezultate i kladiti se na tim u koji polažeš najviše nade! Meridian je tu da ti pruži najbolju zabavu i šansu da uživaš u današnjem fudbalu.

Kladi se uživo na FA kup

U svakom trenutku možeš da pogledaš fudbalske rezultate uživo i saznaš da li će tvoj omiljeni tim osvojiti meč na Meridianovom veb-sajtu. Ali to nije jedina pogodnost koju ti pružamo. Na našem veb-sajtu možeš i da se kladiš na fudbal uživo! A to uključuje i na mečeve FA kupa dok oni traju!

Tako je! Ne moraš da uplatiš tiket prije meča — uradi to dok utakmica traje. U slučaju da tvoj omiljeni tim gubi od protivnika u FA kupu, možda može preokrenuti rezultat. Ako vjeruješ u taj preokret, Meridian je tu kako bi ti pružio šansu da se kladiš u toku utakmice i ostvariš dobitak. Iskoristi tu šansu u svakom trenutku i prati sportske rezultate uživo!

Meridian statistika na dohvat ruke

Meridian daje sve od sebe kako bi ti uvijek bio u toku sa svijetom fudbala. Zato uvijek možeš da pogledaš današnje fudbalske rezultate, uplatiš tiket, ali i osloniš se na statistiku koju Meridian prikuplja za tebe! Želimo da se opustiš i uživaš u fudbalu, ali i koristiš Meridianovu statistiku kako bi bio korak bliže dobitku.

Zahvaljujući našem trudu, statistika svakog tima koji učestvuje u FA kupu je samo jedan klik od tebe. Ne moraš da napuštaš naš veb-sajt kako bi saznao broj povrijeđenih igrača tvog omiljenog kluba ili odnos u pobjedama između njega i protivničkog tima.

Želimo da ti olakšamo klađenje i vjerujemo da ove statistike, zajedno sa današnjim fudbalskim rezultatima, mogu da ti pomognu pri izboru.

Pogodi ko će osvojiti FA kup

Kladi se na ime narednog pobjednika FA kupa! Da li će to ponovo biti Arsenal? Ili će Mančester junajted juriti da izjednači broj osvojenih titula? Možda će neki drugi klub osvojiti FA kup? Kaži nam u koga polažeš najviše nade i kladi se na Meridianovom veb-sajtu!

Prije nego što uplatiš tiket, savjetujemo ti da pogledaš našu detaljnu statistiku i fudbalske sportske rezultate uživo. Možda će sve ovo biti dovoljno da pogodiš ime tima koji će osvojiti FA kup. Veliki broj engleskih klubova učestvuje u FA kupu što je i jedan od razloga njegove popularnosti. Ne propusti ovaj spektakl koji se održava jednom godišnje!

Kladi se na popularna engleska takmičenja

Mi revnosno radimo kako bi u svakom trenutku ispred sebe imao fudbalske sportske rezultate. Ovo ti omogućava da nikada ne propustiš dešavanja i utakmice koje su od velikog značaja. Takođe se trudimo da ljubitelji fudbala mogu da uživaju u raznim ligama i takmičenjima. Zato je tu FA kup, ali i brojna druga engleska fudbalska takmičenja.

Na prvom mjestu je, naravno, Premijer liga čije utakmice prate milioni navijača širom svijeta. Ali nijesmo stali samo na prvoj engleskoj ligi. Takođe se možeš kladiti i na Championship i vidjeti da li će tvoj tim preći iz druge u prvu ligu. Onda možeš pratiti fudbalske sportske rezultate uživo i za Prvu ligu, Drugu ligu i Nacionalnu ligu. A ako ti to nije dovoljno, tu je i Liga kup!

Zato uživaj u engleskom fudbalu uz Meridian.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket