Top leagues
Favorite leagues
Sports

Jermenija - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Armenian - Premier League
13:30
25.05
FC Noah Yerevan
FC West Armenia
1.10
8.00
15
13:30
25.05
FC Shirak Gyumri
FC Pyunik Yerevan
9.00
4.80
1.27
2.50
2.95
5.10

Fudbal u Jermeniji

Početkom dvadesetog vijeka prvi jermenski klubovi formirani su u Carigradu, Smirni i mnogim drugim gradovima koji su bili dio Osmanskog carstva. Prvi meč između jermenskih i turskih timova odigrao se 1906. godine, a prvi jermenski profesionalni klub Spartak osnovan je 1935. godine da bi kasnije promijenio ime u Ararat.  Jermenski klubovi su se poslije drugog svjetskog rata takmičili u sovjetskom prvenstvu, a FK Ararat Jerevan je u tom periodu uspio da stigne do četvrtfinala Evropskog kupa. 


Poslije dobijanja nezavisnosti formirana je Fudbalska federacija Jermenije 1992. godine. Organizacija je počela da rukovodi jermenskom Premier ligom, nacionalnim timom i ostalim fudbalskim takmičenjima te zemlje. Kao nezavisna država Jermenija nije učestvovala na svjetskim i evropskim prvenstvima, a takmiče se u C diviziji Lige nacija. 


Najbolji timovi Jermenije su Pjunik, Širak i Alaškert, a Jermenija ima ukupno tri potencijalnia predstavnika na evropskim klupskim takmičenjima, Ligi šampiona i Ligi Evrope. 

Kladite se na najbolja fudbalska takmičenja iz Jermenije

Budite u toku sa svim fudbalskim dešavanjima iz Jermenije i mnogih drugih destinacija bivšeg Sovjetskog Saveza. Uz Meridian ćete najbolje pratiti sve utakmice koje vas zanimaju i u isto vrijeme obezbijediti najbolje šanse kada se kladite na fudbal.  Ako ste propustili željenu utakmicu, a htjeli biste da provjerite rezultate meča, Meridian će se postarati i za to. Naša stranica sa uživo rezultatima idealno je mjesto da vidite ko su pobjednici, a ko gubitnici današnjeg dana. 


Ne zaboravljamo ni ostale naše kladioničare koji ne žele da propuste nijedan spektakularan koš, as ili nokaut! Sportski fanatici mogu da nađu odgovor na sva pitanja na Meridianovim stranicama posvećenim sportskim rezultatima uživo. 


Kada se kladite u Meridianu uvijek imate više rješenja za jedan meč! Nije bitno da li se radi o duelu dva jednaka protivnika ili novi prvoligaš dolazi na megdan standardnom prvoligašu. Želja nam je da vam pružimo što više mogućnosti kako biste našli baš ono što tražite. A to je svakako moguće uz našu široku ponudu najrazličitijih vrsta opklada. 


Odaberite neku od naših klasičnih opklada i pokorite jermenski fudbal! Kladite se da će neki tim postići više golova u poluvremenu, na pobjedu sa razlikom ili osigurajte sebi maksimalne šanse za pobjedu opkladom na multigolove. Jeste li spremni za rizičnije uloge i velike zarade? Izaberite igru iz selekcije duplih opklada, kombinaciju golova ili trostruku opkladu i zaradite! 

Klađenje na fudbal uživo uvijek je pravi potez

Ako već neko vrijeme planirate da se oprobate u klađenju na najbolje timove iz jermenske Premier lige ali vas neizvjesni mečevi uvijek tjeraju da se predomislite, onda je naša stranica sa fudbalskim uživo rezultatima pravo mjesto za vas! Bilo da želite da debitujete na jermenskoj fudbalskoj sceni ili ste iskusni kladioničar, najbolji i najsigurniji način da se kladite je uživo uz Meridian!


Nema razloga za glavobolju, jer ako pratite uživo rezultate zaboravićete na sve prepreke. Isplanirajte strategiju uživo dok gledate meč i zaradite na svakom preokretu. 


Niko vas ne požuruje u vašim odlukama, zato posmatrajte kako se utakmica odvija i uplatite tiket čak iako je devedeseti minut na pomolu. Očekujete li da neki tim preokrene meč u samom finišu meča? To je odlična prilika da se kladite na rezultat na poluvremenu i kraju utakmice!


Svaki fudbalski kladioničar iskoristiće i naše fudbalske statistike. Uvijek možete da saznate nešto novo o vašem omiljenom sportu, timu ili igraču. Slobodno možete očekivati dobre rezultate ako koristite našu riznicu detaljnih fudbalskih informacija, a našim statistikama mogu da pristupe svi ljubitelji sporta!

Fudbalska avantura počinje u Meridianu 

Pokažite vaše poznavanje fudbala i igrajte na uzbudljiva fudbalska takmičenja iz Jermenije. Kladite se na najbolje timove jermenske Premier lige i otkrijte gdje je zvijezda Jermenije Henrik Miktarijan napravio svoje prve fudbalske korake. Ne morate dugo da istražujete da nađete i interesantne lige koje se igraju nedaleko od Jermenije. Kladite se na tursku Superligu, iransku Gulf Pro ligu ili ukrajinsku Premier ligu


Ovo je zapravo samo mali procenat naše izuzetne ponude fudbalskih i sportskih takmičenja! Kad smo već na našem kontinentu, zašto se ne oprobate u opkladama na dobro poznate evropske lige poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige?

 

Meridian je uz vas ako ste smislil precizan plan klađenja ali i ako želite da otkrijete neke nove zanimljive lokacije gdje je fudbal jedan od najpopularnijih sportova. Egzotične lige nižih rangova sve su popularnije, a Meridian prati taj trend nudeći takmičenja poput holandske Erste divizije ili poljske Prve lige. Naravno, naša ponuda sadrži i najelitnija kontinentalna takmičenja poput UEFA Lige šampiona, kao i drugo najkvalitetnije klupsko takmičenje, UEFA Ligu Evrope!


Ako ste strastveni sportski kladioničar, Meridian je pravo mjesto za vas

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket