Top leagues
Favorite leagues
Sports

Fudbal u Venecueli

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Venezuelan - Primera Division
21:30
25.05
Inter de Barinas
Metropolitanos FC
2.77
3.10
2.49
2.47
0.5
1.42
00:00
26.05
Ucv FC
Deportivo La Guaira
1.94
3.12
4.00
2.35
0.5
1.47
Venezuelan - Segunda Division
19:30
25.05
Real Frontera SC
Aragua FC
2.05
3.10
3.63
19:30
25.05
Academia Anzoategui
Deportivo Miranda
1.95
3.30
3.72

Fudbal u VenecueliZa razliku od većine zemalja iz Južne Amerike, fudbal u Venecueli nije najpopularniji sport. Venecuela po interesovanju za sport više podsjeća na neku zemlju iz karipskog regiona, pošto je bejzbol veoma popularan. I pored ovoga, fudbal uživa veoma dugu tradiciju u Venecueli koja je nastala sa venecuelanskom Primera divizijom 1921. godine.


Fudbalska federacija Venecuele je formirana 1925. godine. Članica Fife postala je 1952, a Konmebola (Conmebol) 1953. godine. Prvu međunarodnu utakmicu su igrali 1938. godine protiv Paname, a 1966. su prvi put učestvovali u kvalifikacijama za Svjetski kup. Za sada se nijesu nikad pojavili na završnom svjetskom turniru, a 19 puta su igrali na Copa America prvenstvu. Četvrto mjesto iz 2011. im je najbolji rezultat na prvenstvu Južne Amerike.


Ekipe iz nacionalne lige Venecuele igraju na južnoameričkim prvenstvima Kupu oslobodilaca (Copa Libertadores) i Kupu Južne Amerike (Copa Sudamericana). Po četiri predstavnika mogu da se kvalifikuju na svaki od turnira. Klubovi iz Venecuele do sada nijesu donijeli trofej sa ovih takmičenja, a Departivo Tačora (Deportivo Tachira) FC i Karakas (Caracas) su timovi koji su najdalje stigli na ovim turnirima.


Brojne Meridianove opklade garantuju zabavuNaša kladionica se trudi da korisnicima učini klađenje jednostavnim i dostupnim u svakom trenutku. Ako kladioničarski hobi počinje da vam bude naporan, iskoristite pogodnosti koje smo kreirali za sve stare i nove kladioničare. U našoj kladionici možete da ostanete i obaviješteni o fudbalskim dešavanjima iz čitavog svijeta. Stranice sa sportskim rezultatima uživo su tu da vam pomognu na više načina i u svim disciplinama.


Ukoliko ste ljubitelj liga sa drugih kontinenata, sa Meridianom ćete vrlo lako provjeriti rezultate najboljih igrača Venecuele i šire. Kada ste veći dio dana u pokretu ili vam satnice mečeva ne odgovaraju, dovoljno je samo posjetite našu onlajn kladionicu. Provjerite fudbalske rezultate uživo i znaćete koja uzbuđenja su se desila na svjetskim fudbalskim terenima.


Provjerite našu bogatu kolekciju opklada u kojoj sigurno postoji igra koja će okrenuti sreću na vašu stranu. Multirezultat opklada vam nudi čak do tri rezultata po jednoj kvoti i višestruko smanjuje rizik. Kladite se i na mnoštvo kombinacija sa golovima, pogodite rezultate na poluvremenima i kraju utakmice. Približite se velikom dobitku koristeći duple opklade i opklade na tačan rezultat.


Uživo opklade na fudbal iz VenecueleMnogi naši korisnici su pažljivi i proračunati sportski stratezi. Zato smo se potrudili da im pružimo najbolje šanse. Ne dopustite da vas išta iznenadi klađenjem na fudbal uživo i mnoge druge sportove iz različitih regiona. Utakmice iz venecuelanske Primera divizije su neizvjesne i pune fudbalske strasti. Na vašu sreću, Meridian je odličan vodič kroz dinamične mečeve različitih liga.


Budite bezbrižni i osigurajte pobjedu kladeći se na fudbal uživo. Da li mislite da neka ekipa ima male šanse da dobije sljedeći meč? Da li želite da se kladite na Deportivo La Guaira, ali ekipa igra bez nekoliko prvotimaca? Uživo možete adekvatno da reagujete na sve situacije i pogodite koliko će tačno golova neki tim postići na utakmici, ko postiže sljedeći gol ili čak tačan rezultat. Vrijeme u Meridianu radi za vas.


Uz mnogobrojne vrste opklada, klađenje uživo i svakodnevni pregled sportskih rezultata Meridian se potrudio da vam olakša svaku odluku. Ali, to nije sve. Meridianove statistike su tu da vam pruže sve neophodne informacije za sastavljanje tiketa. Naše stranice donose vam podatke o ogromnom broju liga, timova i igrača tako da možete brzo da saznate u kojim takmičenjima ćete imati najviše sreće.


Fudbal iz najrazličitijih krajeva svijetaNaši korisnici imaju jedinstvenu priliku da se oprobaju i u fudbalskim takmičenjima koja nijesu uvijek glavna tema sportskih obožavatelja. Selekciju kvalitetnih liga iz Južne Amerike sigurno predvode brazilska Brasileiro Serija A i argentinska Primera Nacional, ali ako tražite neizvjesnost i borbe do zadnjih minuta, veneculeanska Primera divizija će vam se sigurno svidjeti.


Od Medelina do Buenos Ajresa nalaze se fudbalske lige koje prate milioni obožavatelja iz svih dijelova svijeta. Sami se uvjerite u kvalitet fudbala iz ekvadorske Primera Serije A, čileanske Primera lige i kolumbijske Primera A. Ne morate se zaustaviti na fudbalskim ligama iz Južne Amerike.


Iz Meridianove raznolike ponude stižu vam i sve velike lige starog kontinenta. Uživajte u fudbalskim ligama Evrope koje prate milioni posvećenih obožavatelja poput engleske Premijer lige (Premier league), italijanske Serije A (Serie A) , njemačke Bundeslige i španske La lige. Radujte se pobjedi omiljenog tima dok se probija kroz kup takmičenje ili slavite svaku pobjedu dok se bore za plasman u viši rang takmičenja kroz engleski Čempionšip (Championship) ili italijanska Serije B (Serie B). Tu su, naravno, i velika evropska klupska takmičenja poput UEFA lige šampiona, UEFA lige Evrope i UEFA lige konferencija.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket