Top leagues
Favorite leagues
Sports

Izrael - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Israeli - Ligat HaAl
15:30
25.05
Maccabi Tel Aviv FC
Maccabi Bney Reine
1.28
5.80
9.40
3.65
0.5
1.29
1.95
2.27
3.10
15:30
25.05
Maccabi Haifa FC
Hapoel Haifa FC
1.52
4.20
5.60
3.25
0.5
1.34
1.80
2.18
3.20
15:30
25.05
Bnei Sakhnin FC
Hapoel Be`er Sheva FC
3.70
3.40
1.93
2.65
0.5
1.48
1.91
2.50
4.15

Fudbal u Izraelu

Baš kao i u mnogim zemljama, fudbal je najpopularniji sport u Izraelu. Fudbalski savez Palestine je prerastao u Fudbalski savez Izraela nakon formiranja države Izrael 1948. godine. FBI je bio član AFK-a od 1954. do 1974. kada je organizacija izbačena nakon političkog pritiska arapskih i muslimanskih članova. FBI nije bio član nijedne fudbalske konfederacije sve do 1992. kada je postao dio UEFA. Do sada je kreirano pet fudbalskih divizija i dva nacionalna kupa u ovoj zemlji. 

Izrael ima tri potencijalna klupska predstavnika na evropskim turnirima, a do sada nijesu zabilježili veliki uspjeh. Reprezentacija nikad nije učestvovala na svjetskim prvenstvima, kao ni na evropskim. Treća mjesta u grupnim fazama kvalifikacija su njihov najveći uspjeh.

Ispratite sve sportske događaje koji vas zanimaju uz Meridian uživo opcije

Budite u toku sa svim fudbalskim dešavanjima lakše nego ikada i obezbijedite sebi najbolje šanse klađenjem na fudbalske rezultate uživo. Svaki ljubitelj fudbala dobiće odgovor na sva pitanja na našoj stranici fudbalski uživo rezultati. Ona je posvećena svima koji vole da su u toku sa zbivanjima u izraelskom fudbalu i mnogim drugim takmičenjima sa evropskog i drugih kontinenta. 

Nije uvijek lako pratiti sportska zbivanja koja vas zanimaju. Zato smo otvorili stranicu sportski rezultati uživo za sve privržene ljubitelje sporta. Nećete propustiti nijedan gol, koš ili poen ako redovno posjećujete našu veb-stranicu.

Ako ste propustili željenu utakmicu, a htjeli biste da provjerite rezultate meča, Meridian je mislio i na ovu situaciju. Uputite se na našu stranicu današnji fudbalski rezultati koja je uvijek idealno mjesto da ostanete u toku sa svim fudbalskim dešavanjima toga dana.

Najkvalitetnija fudbalska prvenstva i mnoštvo tipova opklada čekaju u Meridianu 

Meridian ruši sve sportske granice i pored mnogih liga nudi vam priliku da se kladite i na najbolja fudbalska takmičenja iz Izraela. Želja nam je da vam pružimo što više mogućnosti kako biste našli baš ono što tražite. A to je svakako moguće sa našom širokom ponudom najrazličitijih vrsta opklada. Oprobajte svoje fudbalsko znanje i kladite se na zanimljive utakmice izraelske lige Hal.

Odaberite neku od naših klasičnih opklada. Mislite li da ćemo vidjeti mnogo golova jer su oba tima u odličnoj formi? Kladite se da će neki tim postići više golova u poluvremenu, na pobjedu sa razlikom ili osigurajte sebi maksimalne šanse za pobjedu opkladom na multigolove.

Ako vam je izraelski fudbal dobro poznat, onda ste spremni da zaigrate rizičnije, ali i da zaradite mnogo više. Izaberite neku od duplih opklada poput konačnog ishoda, da oba tima daju gol, kombinaciju pobjednika i golova. Za prave stratege izdvojili smo i kombinaciju opklada na pobjednika na poluvremenu, kraju utakmice i na tačan broj golova.

Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži klađenjem na fudbal uživo

Da li ste oduvijek htjeli da vidite kako ćete se snaći kladeći se na izraelska fudbalska takmičenja, ali bi vas rizik natjerao da se predomislite? Bilo da želite da debitujete na izraelskoj fudbalskoj sceni ili ste iskusni kladioničar, najbolji i najsigurniji način da se kladite je na sportske rezultate fudbala uživo. Ako pratite uživo rezultate zaboravićete na bilo kakve prepreke na putu ka dobitku. Isplanirajte strategiju uživo dok gledate meč i prvi naplatite uzbudljive preokrete!

Da li je neki tim posljednji mjesec u lošoj formi? Niko vas više neće požurivati u odlukama! Posmatrajte kako se utakmica odvija i uplatite tiket kad god poželite. Očekujete li da neki tim preokrene utakmicu u svoju korist? To je odlična prilika da se kladite na rezultat na poluvremenu i kraju utakmice!

Meridianove statistike najkraći su put do sigurnog dobitka

Dodatno olakšajte sebi svaku odluku prilikom sastavljanja tiketa i koristite Meridianove statistike. U našim statistikama možete naći sve što vas zanima o nekom od preko trideset sportova – forme timova, rezultate, najbolje igrače i mnoštvo korisnih podataka.

Svaki fudbalski kladioničar riješiće razne nedoumice ako posjeti naše fudbalske statistike. Uvijek možete da očekujete dobre rezultate ako koristite našu riznicu detaljnih fudbalskih informacija, a našim statistikama mogu da pristupe svi ljubitelji sporta.

Upustite se u fudbalsku pustolovinu sa izraelskim fudbalom i raznovrsnim svjetskim ligama

Pokažite vaše poznavanje fudbala i igrajte na uzbudljiva fudbalska takmičenja iz Izraela. Takođe provjerite i našu odličnu ponudu različitih evropskih fudbalskih prvenstava. Ovdje je tek početak jer zapravo to je samo mali procenat naše izuzetne ponude fudbalskih i sportskih takmičenja. Kad smo već na našem kontinentu, zašto se ne oprobate u opkladama na dobro poznate lige kao što su engleska Premijer liga, italijanska Serija A, njemačka Bundesliga i španska La Liga

Ako imate omiljenu ligu koju pratite ili želite da otkrijete neke nove zanimljive lokacije gdje se igra fudbal, Meridian je tu za vas. Lige nižih rangova sve su popularnije, a Meridian je u toku i sa tim trendom! Naravno, naša ponuda sadrži i najelitnija kontinentalna takmičenja poput UEFA Lige šampiona, kao i drugo najkvalitetnije klupsko takmičenje, UEFA Ligu Evrope.
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket