Belgija - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Belgian - First Division A
16:30
20.05
KRC Genk
Royal Antwerp FC
1.80
3.90
4.00
3.20
0.5
1.35
1.66
2.01
3.00

Fudbal u Belgiji

Fudbal se proširio po cijelom svijetu, te nije zaobišao ni Belgiju. Ovaj sport se u toj zemlji igra još od kraja 19. vijeka, a mnogi Belgijanci će reći da slobodno vrijeme najradije provode gledajući utakmice i omiljene timove. Belgijski fudbal je često uzbudljiv, te nikoga ne čudi njegova popularnost!

Fudbalski savez Belgije je osnovan davne 1895. godine sa željom da se uvede red i organizacija u ovaj sport. Ubrzo nakon toga je fudbalska reprezentacija počela da se takmiči protiv drugih zemalja i biljležila je dobre rezultate tokom godina.

Budi uvijek u toku, prati fudbal uživo i saznaj ko će biti sljedeći šampion Belgije uz Meridian!

Prati belgijski fudbal

Meridianov veb-sajt ti donosi pregršt pogodnosti kako bi u svakom trenutku znao šta se dešava u svijetu sporta i bio korak bliže dobitku. Zato ne moraš nigdje drugo ići kako bi saznao današnje fudbalske rezultate i kladio se na različite sportove, uključujući i belgijski fudbal. Sve ovo ti je dostupno na našem veb-sajtu!

Ako pratiš belgijski fudbal i znaš napamet klubove iz ove zemlje, pokaži svoje znanje u Meridianu. Nemoj biti samo posmatrač već postani aktivni učesnik! Budi dio belgijske Prve divizije A i Lige rezervi i prati uživo rezultate kako bi znao koji timovi hrle ka prvom mjestu.

Kladi se na belgijski fudbal

Vatreni ljubitelji fudbala su dobro upoznati sa Prvom divizijom A koja svake sezone donosi iznenađenja i uzbudljive trenutke. Najjača fudbalska liga Belgije broji 18 klubova na koje se možeš kladiti na Meridianovom veb-sajtu. Fudbalske sportske rezultate možeš pratiti u svakom trenutku za sve lige, pa tako i za Prvu diviziju A.

A ako ti najjača belgijska fudbalska liga nije dovoljna, Meridian je pripremio i Ligu rezervi! I ova liga donosi dobar fudbal, a timovi koji u njoj učestvuju se trude da naprave spektakl za fanove ovog sporta.

Ne zaboravi da najbolji belgijski klubovi učestvuju u najvišim evropskim takmičenjima u fudbalu. Možeš ih pratiti u UEFA Ligi šampiona, ali i u UEFA Ligi Evrope. Zato budi uz Meridian kako bi pratio sportske rezultate uživo i unovčio svoje znanje fudbala!

Kladi se uživo na belgijski fudbal

Kladi se uživo na fudbal na Meridianovom veb-sajtu! Sve dok sudija ne označi kraj utakmice, Meridian ti dozvoljava da uplatiš tiket. Možda tvoj omiljeni belgijski tim gubi na poluvremenu, ali ti vjeruješ da može da se izdigne iz pepela i pobijedi. U tom slučaju posjeti naš veb-sajt, pronađi utakmicu i uplati tiket!

Odluči koji će tim sljedeći postići gol, koliko golova će biti na kraju meča, ali i koji igrač će biti strijelac sljedećeg gola. Belgijski fudbal te uvijek može iznenaditi, ali možda će baš tvoj omiljeni tim biti novi šampion ove države.

Iskoristi svaki podatak

Fudbalska groznica trese cio svijet! Milioni vjernih fanova prate ovaj sport kako bi saznali koji klub ima šansu da osvoji Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i prve fudbalske lige svojih zemalja. Ovo važi i za Belgiju u kojoj je fudbal najpopularniji sport. Da li FK Anderleht ima šanse da osvoji titulu? Ili će FK Šarloa imati uspješnu sezonu?

Ne moraš da nagađaš jer je Meridian pripremio statističke podatke za tebe! Saznaj koji klub je u formi, a kojeg povrede igrača mogu da koštaju titule šampiona. Pogledaj rezultate u prethodnim utakmicama, ali i kako je klub stajao u prošloj sezoni i da li je napredovao u novoj. Meridianova statistika je tu da ti pomogne da ostvariš dobitak dok pratiš fudbalske rezultate uživo!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket