Top leagues
Favorite leagues
Sports

Alžir - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Algerian - Ligue 1
16:00
25.05
USM Alger
ASO Chlef
1.62
3.30
5.00
2.40
0.5
1.52
2.21
2.85
5.45

Fudbal u Alžiru

Vjerovali ili ne, u Alžiru se fudbal igra još od kraja 19.vijeka! Kako je ova sjevernoafrička država bila francuska kolonija, nije bilo neobično da se desetak godina nakon svog debija u Francuskoj najvažnija sporedna stvar na svijetu nađe i u Alžiru. Ipak, zvanična reprezentacija nije formirana do 1962.godine, kada se Francuska povukla sa alžirske teritorije. U isto doba formirana je i Prva profesionalna liga, a u godinama koje će doći javljali su se i brojni naconalni i međunarodni kupovi.

Najtrofejniji tim i dika lige bio je godinama CR Belizdad, ali su ga polako pristizali i Kabile i MC Alger, koji su inače godinama ljuti rivali. Iako se često ne nalaze u vrhu tabela kada je svjetski tron u pitanju, vatreni Alžirci već više od vijeka pokazuju da i te kako umiju da naprave spektakl. Zato ne propusti priliku koju Meridian pruža i dobro ih upoznaj!

Alžirski fudbal u Meridianu

Naša internet kladionica je tu da te uvjeri da nije nemoguće naći se na tronu. Sa nama ćeš imati izvanredne mogućnosti za klađenje na svjetska i evropska takmičenja, nacionalne kupove, ali i UEFA šampionate. Ovdje možeš kombinovati sve od azijskog hendikepa do 3:1, a informacije koje ti serviramo biće i više nego dovoljna pomoć. Budi uz svoje miljenike i nemoj se iznenaditi kada meč krene u neočekivanom smjeru. Uplati tiket koji ti se čini kao pravi i raduj se novim utakmicama.

Bilo da vidiš potencijal alžirskih reprezentativaca ili pratiš svaki okršaj 1. profesionalne lige, znaj da je put do dobitka samo jedan. Zato se potrudi da saznaš sve o klubovima koji su prošli novi krug kvalifikacija. Nikad se ne zna koji podatak može usmjeriti tvoj put ka nevjerovatnim nagradama. Provjeravaj sportske rezultate koje svakodnevno dopunjavamo na sajtu, ali ne zanemaruj ni rezultate za fudbal uživo. Mnogo je podataka koji će ti koristiti, ali dobitak zavisi samo od tebe!

Alžirski fudbaleri uživo

Sa Meridianom nećeš propustiti nijednu priliku za klađenje, a možeš očekivati i izuzetne preokrete. Ovdje ćeš uvijek moći da pogledaš aktuelne mečeve, položiš opkladu na fudbal uživo ili pokažeš da si vrstan poznavalac sportske prognoze. Da li možeš da pretpostaviš čiji će biti posljednji gol u utakmici? O tome ne moraš da brineš dok utakmica ne počne. Uživaj u toplini svoga doma se dok gledaš uživo rezultate na našem sajtu, a tiket uplati tek kada postaneš siguran da tvoj favorit posjeduje umijeće kojim se najbrže stiže do protivničkog gola.

Pogledaj fudbalske rezultate uživo, ali iskoristi i mogućnost da otkriješ nevjerovatne detalje u vezi sa igračima, moćnim golgeterima, brojem bodova koje neki klub ostvario na poluvremenu, ali mnogim drugim stvarima.

Par klikova do najbolje statistike 

Kladioničari znaju da nema dobrog tiketa bez Meridianove statistike i to s razlogom! Naša internet kladionica daje ti uvid u najsvježije fudbalske rezultate danas, ali i ostale informacije vezane za mečeve i timove koji te zanimaju. Sportski rezultati uživo fudbala otkrivaju ti mnogo važnih detalja, a sa njima ćeš stići i do dobitnog tiketa. Čiji je pehar ove sezone? Dokle će stići Alžirci u borbi za sjevernoafrički tron? Da li njiihova reprezentacija može da se izbori sa Zimbabveom ili će ipak svoju priliku naći u utakmici sa Bocvanom? Obradi svaki detalj koji ti se nudi, pa na osnovu njih napravi svoju procjenu. Igraj hrabro i shvatićeš da statistika krije odgovore koji su ti potrebni!

Budi uz favorite do samoga kraja

Tiket koji kreiraš pokazaće koliko dobro poznaješ alžirske fudbalere. Zato sa pažnjom biraj tim koji ćeš podržati. U svojoj procjeni možeš iskoristiti i današnje fudbalske rezultate. Sve što treba je da budeš dovoljno hrabar da kreneš ka neizvjesnosti! Pokaži da poznaješ stazu koja vodi do vrha i predviđaj poteze favorita. Vjeruj u svoje znanje i kladi se na pravi tim!

Ne zaboravi da ti u tome mogu pomoći i sportski rezultati za fudbal uživo. Posjeti Meridianovu kladionicu i raduj se svakoj novoj pobjedi!

Svjetska i evropska takmičenja

Nije važno da li pratiš velika UEFA takmičenja ili se najviše raduješ reprezentaciji Alžira, naša kladionica će ti otvoriti svoja vrata i pokazati kakve sve mogućnosti te mogu odvesti do dobitaka. Ovdje ćeš moći da ispratiš nacionalna takmičenja Njemačke kao što je Bundesliga i DFB Pokalom, ili Englesku Premier Ligu i EFL kup.

Obradovaće te i velika fudbalska takmičenja poput Lige šampiona i Lige Evrope. Nemoj propustiti ni južnoamerički kup Conmel Copa Libertadores, ali ni A-Ligu Australije. Pogledaj sve što te zanima i neka najvažnija sporedna stvar na svijetu bude tvoj put do sreće!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket