Američki fudbal

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
American Football
Winner (incl. OT)
1
2
Winner (incl. OT)
1
2
Final Score
1
X
2
1st half - 1x2
1
X
2
Total (incl. OT)
Under
O/U
Over
Total (incl. OT)
Under
O/U
Over
1st half - Total
Under
O/U
Over
Handicap (incl. OT)
1
HD
2
Handicap (incl. OT)
1
HD
2
1st half - Handicap
1
HD
2
Canadian - CFL
23:30
20.06
Montreal Alouettes
Ottawa Redblacks
1.29
3.50
1.87
47.5
1.90
1.94
-7.5
1.83

Američki fudbalAmerički fudbal je evoluirao iz ragbija i fudbala, a prva utakmica američkog fudbala je odigrana 1869. godine između Rutgers i Prinston koledž timova. Pravila na utakmicama u tom periodu su se zasnivala na pravilima fudbala, ali je Volter kamp 1880. godine implementirao jedinstvena pravila kao što su skrimidž, snap i koncept tačdauna. Američki fudbal je u narednim godinama postao ono što danas gledamo na stadionima, a Valter kamp je postao poznat kao “Otac američkog fudbala”.


Prvi profesionalni igrači su se pojavili već 1892. godine, mada su mnogi sportski klubovi tih godina nudili indirektne beneficije. Vremenom se povećavao broj profesionalnih igrača i 1920. godine grupa profesionalnih timova je odlučila da osnuje Američku profesionalnu fudbalsku asocijaciju (prvi oblik buduće NFL lige). Najkvalitetniji nivo fudbala se ipak još neko vrijeme igrao na koledžu, ali je NFL liga od 1925. godine polako postala najvažnije profesionalno fudbalsko takmičenje.


Američki fudbal je najpopularniji sport u SAD, a NFL liga ima najveću prosječnu posjećenost od svih sportskih liga na svijetu. NFL i NCAA su najpopularnija takmičenja u Sjedinjenim Američkim Državama, a utakmica za NFL šampionat (Super Bowl) je jedan od najvećih sportskih događaja na planeti. U Kanadi se razvio i kanadski fudbal, koji je usko povezan sa američkim fudbalom. Sjeverna Amerika ima najdužu tradiciju u ovom sportu, i uvijek prvo pomislimo na ovaj dio svijeta kada pričamo o američkom fudbalu. Međutim, i u drugim regijama postoje lige u kojima se igra smerički fudbal, ali sport još nije doživio međunarodni uspjeh i popularnost kao drugi američki sportovi — bejzbol i košarka.


Najbrže dođite do rezultata američkog fudbalaPosjetite naše stranice sa sportskim rezultatima uživo ako ne postižete da ispratite svoja omiljena sportska takmičenja i igrače. Na ovoj adresi vas uvijek čekaju rezultati iz desetina sportskih disciplina i liga sa svakog kontinenta. Nije jednostavno ispratiti prvenstva koja se igraju u drugim vremenskim zonama, ali i evropska takmičenja se čine daleka ako ste okupirani obavezama. Srećom, naša kladionica vam može mnogostruko pomoći.


Kad god se odigrava utakmica u nekoj ligi američkog fudbala, uvijek ćete znati kako se završila. Iskusni ljubitelji ovog sporta su redovni posjetioci veb-stranice sa uživo rezultatima američkog fudbala. Kada znate kako ekipe igraju lakše je odlučiti na koga igrati na sljedećem tiketu. A tek ćete uživati sa našom jedinstvenom kolekcijom jedinstvenih opklada.


Testirajte vašu sreću i znanje i koristite opklade pogodne za najrazličitije susrete. Sada vam je svejedno da li se sastaju podjednako kvalitetni timovi, ili na meču postoji jasan favorit. Naše igre su za svaku situaciju. Kladite se na klasične opcije kao što je opklada na konačan ishod, ukupan broj poena ili na hendikep. Ovo je samo zagrijavanje jer tu su i trke do određenog broja poena (10,15,20), kada pada više poena i opklade na pobjednika na poluvremenu i kraju meča.


Unovčite uživo poznavanje američkog fudbalaČak iako decenijama pratite neko takmičenje uvijek vas mogu iznenaditi ishodi mečeva. Nema većeg kladioničarskog razočaranja ako ne prođe par koji ste bili sigurni da ćete pogoditi. Zato kada se kladite na američke fudbalske rezultate uživo nećete udariti u odbrambeni zid. Uživo možete da odigrate šta će se sljedeće desiti na terenu, a pauze u američkom fudbalu su idealne da odaberete vašu opkladu.


Ne pokušavajte da odgonetnete šta će se desiti na uzbudjivim utakmicama prije nego što počnu već se uživo kladite na ishod četvrtine, ili poluvremena. Ekipa se sprema da izvede fild gol? Igrajte da će biti makar jedan uspješan udarac na utakmici. Tim je loše počeo utakmicu i kreće ozbiljnije da igra u drugoj četvrtini? Igrajte da ćemo u ovom periodu vidjeti najviše poena. Klađenje na Američki fudbal uživo daje vam dodatne šanse.


Sportske statistike i podaci o tome kako igraju timovi, igrači i atlete su od izuzetne važnosti za sve one koji se klade na Američki fudbal i druge sportove. Nema potrebe da držite sve informacije u glavi, jer sve što vam je potrebno da olakšate klađenje se nalazi u u Meridianovim statistikama. Ako ne planirate da se kladite i vi možete pogledati detaljne sportske statistike.


Najpoznatija prvenstva američkog fudbalaAmerički fudbal se najduže igra na prostorima Sjeverne Amerike tako da ćete ovdje naći i najkvalitetnije lige koje prate milioni širom planete. Američki fudbal vjerovatno neće u skorije vrijeme parirati fudbalu na međunarodnoj sceni, ali sve više sportskih fanatika se interesuje i otkriva zanimljive timove koji ih privuku ovom sportu.


Najinteresantnije mečeve ćete svakako naći u američkom NFL, a NCAA fudbalski programi i dalje svake godine stvaraju buduće zvijezde koje će ostaviti trag u ovom sportu. I u Kanadi se takođe igra Američki fudbal. U našoj ponudi se nalazi kanadska CFL liga koja takođe posjeduje višedecenijsku tradiciju koja se ne smije ignorisati.


Uzbuđenja u američkom fudbalu se dešavaju u gotovo svakom ligaškom kolu, a igrači iz ovog sporta su veoma svestrane atlete. Zato ćete u mnogim mečevima vidjeti spektakularne poteze i držati dah dok kvoterbekova lopta siječe vazduh. Sa Meridianom se najbolje zabavljajte u najrazličitijim sportskim disciplinama.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket