Kostarika - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Costa Rican - Primera Division
02:00
23.05
Liga Deportiva Alajuelense
Deportivo Saprissa San Jose
2.28
3.25
2.75
-
-
3.35

Fudbal u Kostarici

Fudbal u Kostarici ima dugu tradiciju, a fudbalski timovi u ovoj zemlji počeli su da nastaju još početkom dvadesetog vijeka. Fudbalska federacija i prva nacionalna liga nastale su 1921. godine, a federacija je postala članica Fife 1927. i Konkakafa 1961. godine. Fudbalska takmičenja Kostarike čine najkvalitetnija Primera divizija, Segunda divizija i treći rang takmičenja Torneo LINAFA. Saprisa je najtrofejnija domaća ekipa sa 35 titula, a kostarikanski timovi takmiče se i na međunarodnim turnirima Konkakaf ligi šampiona i Konkakaf ligi. 

Reprezentacija je do sada učestvovala na pet svjetskih prvenstava, a najbolji rezultat im je četvrt finale. Selekcija Kostarike takmiči se i na Kopa amerika turniru, Konkakaf zlatnom kupu i Kopa centroamerikana turniru na kom su osvojili osam titula šampiona njihovog regiona. 

Pratite kostarikanski fudbal i mnoga druga sportska nadmetanja uz Meridian 

Naša kladionica pobrinula se da što više pojednostavi sistem klađenja i da u isto vrijeme korisnicima pruži pregled svih opklada bilo kad i bilo gdje. Kladite se na gotovo beskonačan broj liga širom svijeta i budite uvijek u toku pomoću naših sportskih rezultata fudbala uživo

Nemojte više brinuti da ćete propustiti presudnu utakmicu iz lige sa drugog kontinenta ili propustiti neki gol. Ostanite uvijek obaviješteni o sportskim dešavanjima na našem sajtu na kome možete da pregledate uživo rezultate kada god poželite. Ako ste ipak spriječeni da gledate određenu utakmicu, današnji fudbalski rezultati na Meridianovom sajtu hitro će vas vratiti u akciju. 

Pratite sportske rezultate uživo u Meridianu i nikad ne propustite novosti iz omiljenih sportskih disciplina. 

Unovčite svoje znanje i kladite se na fudbal u Kostarici uz Meridianovu kvalitetnu ponudu opklada

Kladioničari u Meridianu uživaju veliku slobodu izbora! Da li vas zanima klađenje na fudbalska takmičenja Centralne Amerike i baš danas želite da oprobate sreću u kostarikanskoj Primera diviziji? U Meridianovoj ponudi gotovo sigurno ćete naći opkladu po mjeri.

Mislite li da nas na sljedećem derbiju očekuje prava kiša golova? Izaberite jednu od mnogih klasičnih tipova opklada poput onih na golove ili da oba tima daju gol. Ali ako ste sasvim sigurni u svoju prognozu, možete izabrati i klađenje na tačan broj golova! 

U našoj kladionici možete da se kladite i na sljedećeg osvajača kupa i unovčite vaše znanje i vičnost prema fudbalu. Oprezniji kladioničari naći će idealno rješenje u našim duplim šansama, duplim opkladama, multigolovima ili opkladama na poluvremena. Uz Meridian svi pobjeđuju! 

Maksimalno kontrolišite šanse klađenjem na uživo rezultate

Kladioničari se pribojavaju neprijatnih iznenađenja i visokih rizika prilikom klađenja. Ako redovno pratite fudbalska dešavanja sa američkog kontinenta, ali mislite da nemate gotovo nikakve šanse za dobitkom, onda se uz klađenje na fudbal uživo konačno možete opustiti! Pojednostavite klađenje pomoću naše stanice fudbalski rezultati uživo

Iskoristite sve prednosti koje vam pruža klađenje na fudbalske uživo rezultate i zaboravićete na druge načine klađenja! Zagrijte se za sljedeći meč i postavljajte opklade sve do posljednjeg zvižduka. Da li ste primijetili da ekipa koja treba danas da igra meč teško postiže golove? Kladite se da će se utakmica završiti sa jednim ili bez pogodaka. Da li je neki tim ostao sa deset igrača? Da li novo pojačanje ne znači timu koliko su obožavatelji očekivali? Ovo je vaš trenutak da zablistate! 

Nema više nagađanja uz Meridianove statistike

Meridianove statistike olakšica su koja se ne odbija. Saznajte sve fudbalske podatke potrebne za uspješno klađenje. Koji klub je u formi, ko ima najviše povrijeđenih igrača, kako su se završile prethodne utakmice i kako je tim igrao prošle sezone. U našim fudbalskim statistikama naći ćete sve što bi svaki strastveni kladioničar mogao da poželi.

Garantujemo vam da, ako ih ijednom iskoristite, teško da ćete moći da zamislite sastavljanje tiketa bez njih! Pored fudbala, nađite na našoj stranici apsolutno sve što vas zanima o nekom od preko trideset sportova.

Meridian je poznat po širokoj ponudi zabavnih fudbalskih liga za klađenje

Baš kao sa ostalim regionima, Meridian vam donosi i najinteresantnija fudbalska prvenstva Centralne Amerike, a jedno od odredišta na kojem se odavno gaji fudbalska tradicija je Kostarika. Pratite i kladite se na mečeve iz Primera divizije ili navijajte za vaš omiljeni klub dok se takmiči u Konkakaf ligi šampiona

Sjedinjene Američke Države nijesu daleko, pa vam preporučujemo da otkrijete i MLS Ligu u kojoj se sve više svjetskih zvezda odlučuje da završi karijeru. Meridian je sinonim za raznovrsnost mogućnosti koje naši korisnici uživaju kladeći se kod nas. 

Zašto se zaustaviti na američkom kontinentu kada se nijedan tiket ne može zamisliti bez makar jednog meča sa ostrva fudbala, engleske Premier lige. Oprobajte se u elitnim evropskim fudbalskim ligama poput italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige, a svi klubovi iz ovih takmičenja sanjaju da ih krunišu kao šampionima UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope.

Zabavi u Meridianu gotovo da nema kraja!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket