Top leagues
Favorite leagues
Sports

Škotska - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Scottish - Cup
14:00
25.05
Celtic Glasgow
Glasgow Rangers
1.86
3.55
4.10
3.10
0.5
1.36
1.67
2.09
3.15

Fudbal Škotska

Najvažnija sporedna stvar na svijetu u Škotskoj je jedan od nacionalnih sportova. Jedna od najstarijih fudbalskih asocijacija osnovana je upravo u ovoj zemlji 1873. godine i uključuje kako profesionalne tako i amaterske fudbalske timove.

Kako tvrde oni koji su izučavali porijeklo fudbala, on se u Škotskoj igrao još u 15.vijeku. Vjerovali ili ne, tada je i zabranjen zvaničnim aktom, ali nije bilo zakona koji je Škote mogao spriječiti da ispolje svoju fudbalsku strast. Danas se u okviru asocijacije fudbaleri takmiče u četiri lige: Premijeršipu, seniorskoj, juniorskoj i amaterskoj ligi. A tu su i brojni nacionalni kupovi. 

Fudbalska reprezentacija Škotske nastala je u isto vrijeme kada i asocijacija. Poznata je po tome što se kvalifikovala za dva evropska i osam svjetskih kupova. Ipak, nije im polazilo za rukom da prođu dalje od prve runde. Ali, ne dajte se zavarati, Škoti uvijek iznenađuju svoje navijače.

Škotski fudbal u Meridianu

Meridian nikako nije ravnodušan prema zemlji u kojoj se fudbal igra već vijekovima. Zato smo se potudili da je i tebi približimo kroz različite statističke podatke, uživo rezultate i mogućnost da se kladiš kako i kada god želiš.

Pogledaj kakvi su današnji fudbalski rezultati, da li je Seltik vrijedan pažnje ili će najveći broj titula i dalje biti u rukama Rejndžersa, i da li je Aberdin ove sezone vrijedan tvoje pažnje. Procijeni ko bi ti mogao donijeti dobitak i popuni tiket!

Kakvu god opkladu da položiš, u Meridianu ti nudimo nepresušan izvor informacija. Ovdje možeš provjeravati sportske rezultate uživo za fudbal, a samo par klikova dalje Meridianove statistike mogu ti pomoći da dobiješ potpunu sliku o svom favoritu.

Ne propusti klađenje uživo

Sada se možeš zavaliti u udobnu fotelju i čekati da utakmica počne prije nego što uplatiš tiket. Klađenje uživo u Meridianu znači da ćeš moći da položiš svoju opkladu u bilo kom trenutku u toku utakmice.

Provjeri fudbalske rezultate danas, pripremi sve što ti treba za gledanje utakmice i daj svoj sud o ekipi koja obećava. Budi hrabar i daj šansu manje poznatim Premijerligašima.

Statistika za škotski fudbal

Kao što smo pomenuli, kada ti treba pomoć da sastaviš tiket, možeš se osloniti na Meridianove fudbalske statistike. Sve važne informacije u vezi sa omiljenim timom nalaze se nadohvat ruke. 

Bilo da te zanima koji tim je u najboljoj formi, kako je na posljednjoj utakmici prošao Kilmanrok, ili da li su se u Livingstounu pojavile nove nade, Meridianbet ti nudi mogućnost da dođeš do podataka koji su ti potrebni.

Otkrij fudbalski univerzum

Škotska nije jedina zemlja čiji fudbal pomno pratimo. U Meridianovoj kladionici možeš pronaći i fudbalske titane iz engleske Premijer lige, italijanske Serije A ili Bundeslige Njemačke.

Tu su i lige iz Istočne Evrope, poput ukrajinske Premijer lige i istoimene lige Rusije, ali i mnogi kupovi i velika svjetska takmičenja. Kladi se na UEFA ligu šampiona i nacionalna takmičenja iz drugih dijelova svijeta. Osjeti adrenalinski nalet dok gledaš južnoamerički Conmebol Copa Libertadores. Postani dio Meridianove priče, podrži favorita na putu do trona i nadaj se nevjerovatnim dobicima!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket