Švedska - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half - 1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Swedish - Cup
17:15
19.06
BK Forward
FBK Karlstad
3.10
3.75
2.00
3.90
0.5
1.24
1.39
1.58
2.17
Swedish - Division 1 Sodra
17:00
19.06
Torns IF
Angelholms FF
2.46
3.25
2.55
1.59
1.91
3.10
17:00
19.06
Torslanda IK
Norrby IF
3.70
3.55
1.78
1.57
1.83
2.86
Swedish - Division 2 Norra Gotaland
17:30
19.06
Vanersborgs FK
Herrestads AIF
2.70
3.70
2.13
Swedish - Division 2 Vastra Gotaland
17:00
19.06
Ockero IF
Landvetter IS
4.70
4.70
1.46

Fudbal u Švedskoj

Profesionalni fudbal najpopularniji je sport u Švedskoj, sa preko 240.000 licenciranih igrača u muškoj i ženskoj konkurenciji i podjednako impresivnim brojem omladinaca. U zemlji postoji 3.200 aktivnih klubova koji treniraju preko 8.500 timova na 7.900 terena širom Švedske. Fudbal u Švedskoj počeo je da se igra 1870-tih, a prvi internacionalni meč odigran je 1890. Prvo fudbalsko prvenstvo održano je 1896. godine, a Švedska fudbalska asocijacija osnovana je 1904. 

Švedski nacionalni tim igrao je prvi internacionalni meč protiv Norveške 1908, a njihovi i muški i ženski nacionalni timovi ostvarili su solidne rezultate na internacionalnim takmičenjima. Muška selekcija osvojila je drugo mjesto na svjetskom prvenstvu 1958. godine i dva puta treće, 1950. i 1994. godine. Ženski sastav je osvojio srebro na svjetskom prvenstvu 2003. godine. 

Najviši nivo klupskog takmičenja je prva Alsvenskan liga, a najlošiji timovi iz nje ispadaju u drugu Superetan ligu. Ostale lige nižeg ranga organizovane su u osam divizija. U švedskom nacionalnom kupu, Svenska Kupen, takmiči se 32 tima iz prve dvije lige i 64 tima iz nižih divizija. Švedski klubovi su se pojavili u 10 finala evropskih klupskih takmičenja, a IFK Geteborg osvojio je Uefa Kup dva puta. 

Pratite uživo rezultate raznih sportskih događaja u Meridianu lako i jednostavno

Pratite fudbalska takmičenja Švedske i prvi primijetite sljedećeg Ibrahimovića, Larsona ili Ljumberga. Meridian želi da vas drži u toku sa dešavanjima u mnogim svjetskim fudbalskim ligama i takmičenjima. Zato veliki broj kladioničara često posjećuje našu stranicu sa fudbalskim rezultatima uživo. Praćenje i klađenje u Meridianu na fudbal uživo mudra je odluka koju ćete često donositi kada jednom probate. 

Sa našim sportskim rezultatima uživo nikad vam neće promaći važna utakmica, borba, trka ili bilo koji drugi sportski događaj. Kad vam je to najpotrebnije, Meridian je uz vas. 

U Meridianu nije bitno da li ste iz nekog razloga propustili neki meč na koji ste se kladili. Ako želite da saznate pobjednika to lako možete da provjerite na našoj stranici današnji fudbalski rezultati

Kladioničarska ponuda i mogućnosti sa Meridianom su neograničene

Velika švedska fudbalska takmičenja kao što je prva Alsvenskan liga, druga Superetan Liga, kao i nacionalni Svenska Kupen samo na vas čekaju. Pored njih, Meridian vam nudi i širok izbor drugih fudbalskih takmičenja i tipova opklada. Svi korisnici će naći idealne uslove za klađenje u našoj kladionici. Odabirom neke od naših jedinstvenih tipova opklada obezbijedićete sebi najbolje šanse. 

Može li IFK Geteborg da se vrati u sam vrh švedskog fudbala ili će Malmo i Aik nastaviti da dominiraju prvenstvom? Da li ste možda primijetili da novi švedski talenti igraju Đurgarden? Ako vam intuicija govori da će vaš omiljeni tim biti sljedeći šampion švedskog prvenstva, ne propustite da se kladite u Meridianu. 

Međutim, klađenje na sljedećeg osvajača samo je jedna od mnogih mogućnosti s kojima ćete se susresti. Za one manje samouvjerene kladioničare Meridian je pripremio opklade na tim koji završava u prva tri u ligi, tim koji će završiti na dnu tabele, kao i na najbolju ekipu Stokholma. Uvjereni smo da ćete naći opkladu po ukusu u našim klasičnim opkladama na golove, poluvrijeme ili među duplim opkladama. A najiskusnije kladioničare čikaće vremenske igre i specijalna ponuda opklada poput onih na prvog strijelca ili posljednjeg strijelca. 

Meridian ima lijek za neizvjesna švedska fudbalska takmičenja i mnoga zanimljiva svjetska nadmetanja

Iako u Švedskoj postoje timovi koji su istorijski za korak ispred svih, većina ligaških i drugih takmičenja uzbudljiva su do posljednjeg minuta! U kup takmičenjima često se dešavaju iznenađenja, a timove u vrhu prve lige dijeli samo nekoliko bodova. Klađenjem na sportske rezultate uživo, povrede, kartoni ili izmjene strategija vas više neće moći iznenaditi. Temeljno i bez žurbe izgradite kladioničarski plan i proslavite posljednji sudijski zvižduk pobjedom!

Ako koristite sve pogodnosti koje dolaze sa klađenjem na fudbalske uživo rezultate iskoristićete sve šanse koje vam se pruže. Opušteno pratite zanimljive mečeve u Alsvenskan prvoj ligi, drugoj Superetan ligi i švedskom Kupu i kladite se samo kada osjećate da vam je pobjeda nadohvat ruke. Nema razloga da se izlažete dodatnom riziku prilikom klađenja!

Nijeste sigurni kako će se završiti sljedeći stokholmski derbi? Da li BK Hoeken ove sezone zaslužuje ulogu favorita na utakmicama i da li može AIK da se izbori za mjesto u evropskim klupskim takmičenjima? Riješićete sve zagonetke koje vam švedski fudbal postavi ako se uživo kladite na sportske rezultate fudbala. 

Saznajte sve što vas zanima o preko trideset vrsta sportova u Meridianovim statistikama

Meridianova enciklopedija sportskih informacija uštedjeće vam vrijeme i olakšati klađenje. Obilje korisnih sportskih podataka očekuje vas na stranici Meridianove statistike. Nije važno da li planirate da se kladite ili ne. Meridianove statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta.

Dozvolite našim statistikama da vam pomognu i saznajte forme timova, stanje na tabeli, najraspoloženije strijelce i još mnogo detalja koji će vam značajno olakšati sastavljanje zanimljivog fudbalskog tiketa. Meridianove fudbalske statistike vas obučavaju za svaki bitan duel. 

Putujte sa Meridianom do dalekih krajeva planete gdje se igra fudbal

Naši korisnici imaju odličnu priliku da oprobaju fudbalsko znanje u nekom uzbudljivom takmičenju švedskog fudbala. Meridian u svojoj ponudi sadrži sva najzanimljivija švedska prvenstva i kup takmičenja. Ne morate se zaustaviti na Alsvenskan prvoj ligi, drugoj Superetan diviziji ili nacionalnom kupu jer se u Meridianovoj ponudi nalaze najbolja i najpopularnija takmičenja Evrope, Amerike, Azije, Afrike i Okeanije. Podignite Meridianov fudbalski pasoš i putujte kuda god vas interesantna sportska dešavanja odnesu. 

Ako volite da gledate fudbal znamo da ne propuštate nijednu sezonu velikih evropskih takmičenja poput italijanske Serije A, španske La lige, engleske Premier lige i efikasne njemačke Bundeslige. Pored ovih velikih evropskih liga, u Meridianovoj bogatoj ponudi naći ćete i kvalitetne lige nižeg nivoa takmičenja poput njemačke druge Bundeslige ili francuske Lige 2. Naša ponuda sadrži i najjača kontinentalna takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope, a za sve one koji ne mogu bez fudbala Latinske Amerike pripremili smo i Konmebol Kopa Libertadores.

Za sve svjetske pustolove i avanturiste, pripremili smo i manje popularne lige poput južnoafričke Premier lige ili kuvajtske Premier lige sa azijskog kontinenta.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket