Top leagues
Favorite leagues
Sports

Meksiko - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Mexican - Mexican Liga TDP
18:30
25.05
CD Tigres De Alica
Acatlan FC
1.64
3.52
5.20

 Fudbal u Meksiku

Fudbal je u Meksiko došao krajem 19. vijeka, a navodno su ga u zemlju uveli rudari iz Engleske. Ti rudari su i formirali prvi fudbalski klub, Pačuka, 1901.godine. Već sljedeće godine je nastala liga sa pet klubova koji su bili pod uticajem engleskog fudbala. Ubrzo zatim je ovaj sport postao popularan širom zemlje.

Meksiko se prvi put takmičio na Svjetskom prvenstvu u fudbalu 1930. godine i tada je izgubio od Francuske. Takođe je dva puta bio domaćin ovog takmičenja, a tada je reprezentacija zabilježila najbolje rezultate na Svjetskom prvenstvu.

Fudbal je danas omiljeni sport u Meksiku koji vjerno prate milioni ljubitelja. Možeš i ti pratiti fudbal uživo i rezultate timova iz ove zemlje pomoću Meridiana.

Ne propustite čari meksičkog fudbala

Meridian zna da vatreni fanovi fudbala ne propuštaju nijednu utakmicu iz svjetski poznatih liga. Stoga se trudimo da pružimo najbolji ugođaj i pratimo najzanimljivije mečeve i lige sa svih kontinenata. Tako smo zavirili i u Sjevernu Ameriku, sjedište jednih od najstrastvenijih ljubitelja fudbala. Pogledaj uživo rezultate latinoameričkih timova i ne propusti spektakl koji se dešava u Meksiku!

Saznaj među prvima ko će biti novi šampion Meksika, a ko će sezonu završiti neslavno. Prati fudbalske rezultate uživo i uplati tiket kako bi bio korak bliže dobitku!

Kladi se na meksičke fudbalske lige

Dvije fudbalske lige dominiraju u meksičkom fudbalu - Liga MX i Ascenso MX. Oba ova takmičenja su dostupna na Meridianovom veb-sajtu, te se možeš kladiti na njih, ali i pratiti fudbalske rezultate uživo.

Liga MX je najjača profesionalna fudbalska liga u Meksiku koja se sastoji iz 18 timova. Najpopularniji klub u zemlji je svakako FK Amerika koji trenutno drži rekord po broju osvajanja titula - čak 13. Slijedi ga FK Gvadalahara, iliti Čivas, sa 12 titula. Svake godine ljubitelji fudbala prate Ligu MX kako bi vidjeli da li će ova dva tima ponoviti svoj uspjeh ili će se na postolju naći neki drugi, manji klub.

Druga liga Meksika, Ascenso MX, takođe ti je dostupna uz pomoć Meridiana. Sportski rezultati uživo su samo jedan klik od tebe, te iskoristi ovu pogodnost kako bi saznao koji tim će ostati u Ascenso MX, a koji će dobiti šansu da se takmiči u jednoj od najposjećenijih liga na svijetu - Liga MX.

Iskoristi šansu i kladi se na meksički fudbal uživo

Sve je lakše kada na Meridianovom veb-sajtu možeš da pratiš sportske fudbalske rezultate i kladiš se na meksički fudbal uživo. Više ne moraš da žuriš kako bi uplatio tiket prije nego što utakmica počne. Pusti meč i analiziraj igru svog omiljenog kluba iz Meksika. Upotrijebi sve pogodnosti koje ti Meridian pruža i kladi se na tim sve dok ne istekne 90 minuta.

U pauzi između poluvremena pogledaj današnje fudbalske rezultate i odluči na koji još tim možeš da se kladiš. Ne propusti čari meksičkog fudbala i uzdaj se u Meridian kako bi uvijek bio u toku sa dešavanjima u svijetu fudbala.

Iskoristi Meridianovu statistiku i budi korak bliže dobitku

Meridianova statistika će ti olakšati svaku utakmicu meksičkih timova! U svakom trenutku možeš da provjeriš u kakvoj formi je tvoj omiljeni klub, kakve rezultate je postigao u prethodnim susretima i ko su najbolji igrači. Ne moraš sam istraživati ove informacije jer smo to učinili umjesto tebe!

Na tebi je da pratiš fudbalske sportske rezultate uživo, iskoristiš našu statistiku i izabereš tim na koji ćeš se kladiti!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket