Top leagues
Favorite leagues
Sports

Slovačka - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Slovakian - 3. Liga
15:00
25.05
Ok Castkovce
RSC Hamsik Academy
2.56
3.30
2.56
Slovakian - Super Liga
14:30
25.05
MFK Zemplin Michalovce
FC Petrzalka
1.40
4.90
6.00
3.40
0.5
1.31
1.77
2.04
3.00

Fudbal u Slovačkoj

Kao i u većini evropskih država, fudbal se u Slovačkoj igra još od kraja 19, početka 20. vijeka. Dugoj tradiciji najvažnije sporedne stvari na svijetu u Slovačkoj doprinosi činjenica da je jedan od najstarijih klubova DAK Dunajska streda osnovan 1905. godine. 

Odmah nakon njega pojavio se i FK Žilina, a potom i FK Slovan Bratislava i FK Nitra. Fudbalski savez Slovačke osnovan je pak 1938.godine, kada je u ovoj državi registrovano nevjerovatnih 2400 klubova.

Fudbalska reprezentacija ove zemlje ima malo šareniji istorijat. U dva navrata, slovački reprezentativci su zapravo igrali za reprezentaciju tadašnje Čehoslovačke – od 1918. do 1939. i od 1945. do 1993. Nakon odvajanja od Češke, Slovačka je počela samostalno učestvovati u brojnim takmičenjima, a najveći uspjeh joj je plasman na svjetsko prvenstvo 2010. godine. Ukoliko želite da otkrijete kako će se ovi fudbaleri pokazati u utakmicama koje tek predstoje, Meridian vam širom otvara svoja vrata.

Otkrijte našu nevjerovatnu ponudu

Da li je dobra fudbalska utakmica jedan od užitaka koje ne želite propustiti na dnevnoj bazi? Da li se radujete samo i isključivo evropskim okršajima ili vašu pažnju privlače i takmičenja sa drugih kontinenata? Sa Meridianom ćete imati mogućnost da ispratite svako od njih i da zaradite pride.

Naravno, naša ponuda nije ograničena samo na fudbal. Sa nama se možete radovati najsvježijim odbojkaškim, košarkaškim, pa čak i golferskim okršajima. A od dobitka vas dijeli samo onih par trenutaka koliko vam je potrebno da sastavite dobitni tiket. Kladite se na svoje omiljene Slovake, ali nemojte propustiti priliku ni da provjerite današnje sportske rezultate. Otkrijte najbolje timove Slovačke i uvjerite se u njihovu vještinu.

Sa nama se možete kladiti na najrazličitije načine. Bilo da procjenjujete ko će izaći iz utakmice kao pobjednik, ili kome se smiješi titula najboljeg strijelca u meču, možete se osloniti na nas. A ako vam je potrebno još malo vremena da utvrdite čiji je fudbalski tron, uvijek možete odabrati opciju klađenja na fudbal uživo.

Okušajte se u klađenju uživo

Klađenje na fudbal uživo vas priprema za sva fudbalska takmičenja. Bilo da bodrite Čehe, Slovake ili Nijemce, Meridian je tu da vam olakša. Više se ne morate zalijetati u svojim procjenama, jer tiket možete uplatiti i kada utakmica počne. Ne morate čak ni izaći iz svog doma jer je Meridianova online platforma dostupna na svakom mjestu.

Nijeste radi da sve svoje nade položite u odjednom? Pogledajte pažljivo svaki gol i svaki promašaj, pa svoju odluku možete donijeti i pred sam kraj meča.

Ukoliko nijeste sigurni u svoje poznavanje slovačkog fudbala, na stranici sa fudbalskim uživo rezultatima možete pronaći apsolutno sve utakmice koje se igraju u toku tog dana, te u skladu sa onim što tamo vidite sastaviti i sopstveni tiket.

Naravno, ukoliko se ispostavi da vam treba još podataka, izdvojite malo vremena pa pogledajte i naše statistike. Smanjite svoje rizike i iskoristite priliku da otkrijete sve što vas je oduvijek zanimalo u vezi sa svojim omiljenim timom. Meridianovo statističko blago je nešto što nijedan pravi ljubitelj sporta ne treba da propusti. 

Od najboljeg slovačkog do svjetskog fudbala 

Samo u Meridianu možete pronaći najbolje od najboljih iz svjetskog i evropskog fudbala. Ovdje možete pronaći evropske lige poput italijanske Serije A, a nemojte propustiti ni vatrene okršaje klubova kao što je El Klasiko iz španske La Lige. Meridan vam pruža neograničene mogućnosti. 

Osim toga, možda je upravo sada momenat da položite svoje nade i u neki od timova iz Lige Šampiona ili Lige Evrope. Naša onlajn kladionica je pravo mjesto i za sve one koji žele otkriti fudbalska takmičenja i sa drugih kontinenata. Australijska A-Liga je možda upravo ono što će vam uzburkati krv u žilama, ali ne propustite ni profesionalne lige Saudijske Arabije, u kojima igraju neke od najboljih ekipa Azije. Pridružite nam se i osvojite vanredne zgoditke!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket