Top leagues
Favorite leagues
Sports

Panama - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Panamanian - LPF
01:00
26.05
Potros del Este
CD Plaza Amador Panama City
2.90
2.85
2.38

Fudbal u PanamiFudbal i bejzbol su dva najpopularnija sporta u Panami, a prva fudbalska utakmica je odigrana davne 1862. godine. Fudbalski savez Paname je osnovan 1937. godine, a pridružio se Fifi već naredne godine. Panama je jedna od zemalja koje su osnovale konfederaciju Konkakaf 1961. godine. Iako se fudbal igra jako dugo u Panami, profesionalna liga je kreirana tek 1988. godine, kako bi se pomoglo nacionalnom timu na duže staze.


Reprezentacija je prvu međunarodnu utakmicu odigrala 1938. godine protiv Venecuele, a od tada su učestvovali u 11 Gold Kupova. Zatim, 2018. su debitovali na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dva puta su osvajali drugo i treće mjesto u Gold Kupu, a 2009. godine su donijeli trofej sa centralnoameričkog kupa.


Panama ima tri ekipe u međunarodnoj Konkakaf ligi, a nekad su ekipe imale obezbijeđena mjesta u Konkakaf Ligi šampiona. Danas se za mjesto u njoj moraju izboriti ako završe na prvih pet mjesta u Konkakaf ligi. Timovi iz Paname nijesu nikada osvojili trofeje ovih kontinentalnih takmičenja.


Povećajte kladioničarski užitak sa našom ponudom opkladaNajrazličitija fudbalska takmičenja i druge sportske događaje možete pratiti na našim stranicama sportski rezultati uživo. Koja god da vas sportska disciplina zanima, budite u toku sa dešavanjima na vašim omiljenim turnirima i prvenstvima uz Meridian. Naša kladionica pruža vam najnovije sportske podatke i dostupna je na svim popularnim platformama.


I zaljubljenici u fudbal mogu da prate fudbalske rezultate uživo na našem sajtu, čak i ako ne planiraju da se klade. Pratite fudbal uživo, kladite se koristeći sve pogodnosti koje vam nudimo i izađite kao pobjednik. Posao će vam dodatno olakšati i brojne opklade, među kojima ćete naći idealnu igru za vaš tiket.


Proračunati i pažljivi kladioničari uvijek će moći da izaberu opkladu koja odgovora njihovim prognozama. Mislite da možete da procijenite kojim rezultatom će se završiti utakmica iz panamske LPF lige? Kombinacije na konačan ishod i golove mogu vam donijeti do sada neviđene dobitke. Ovo je samo jedna od mnogih opklada iz selekcije na golove, poluvremena, duplih šansi i drugih. Ne zaboravite da probate da kreirate svoju opkladu sa novim Meridian bet bilderom.


Uživo znate kada će lopta završiti u mrežiOtkrijte zašto sve više naših korisnika odlučuje da potraži svoje šanse u klađenju na fudbal uživo. Nimalo nije lako predvidjeti šta će se dešavati na fudbalskom meču prije nego što počne. Zato vas uživo klađenje lišava svih potencijalnih komplikacija i nedoumica i pruža vam mogućnost igranja u bilo kom poluvremenu, pa čak i u završnim trenucima utakmice.


Kada jednom pogodite opkladu uživo stalno ćete se vraćati ovoj opciji. Klađenje na uživo rezultate savršeno je rješenje za sve tipove kladioničara, a pogotovo za korisnike koji su novajlije. Domaćin je preuzeo inicijativu u drugom poluvremenu i ne želi da razočara domaće navijače? Uživo je uvijek sigurnije kladiti se na fudbal i da li će pasti treći gol ili će rezultat ostati nepromijenjen. Meridian svima olakšava posao


Čak i najzahtjevniji korisnici se slažu da Meridianove fudbalske statistike pomažu prilikom sastavljanja tiketa. Ne morate čak ni da se kladite u Meridianu da biste imali pristup našoj zbirci detaljnih fudbalskih i sportskih statistika. Naša riznica sportskih podataka dostupna je svima zato se već danas krenite proračunato kladiti.


Istražite fudbalska takmičenja iz Paname i šireU Meridianu su svi dobrodošli da oprobaju svoje sposobnosti i sportsku intuiciju klađenjem na najviši rang fudbala u Panami, LPF ligu, ali i na mnoga druga fudbalska takmičenja sa prostora Centralne Amerike. Otkrijte talentovane igrače i uzbudljive timove iz kostarikanske Primera lige i meksičke Lige MX ili navijajte da vaš favorit osvoji trofej u Konkakaf ligi. Ako volite fudbal sa američkog kontinenta, onda bolje ne možete pronaći od argentinske Lige Profesional i Serije A Brazila.


Iako se kvalitetan fudbal definitivno igra na zapadnoj strani naše planete, fudbaleri i dalje sanjaju da dobiju šansu u najkvalitetnijim svjetskim ligama. To su engleska Premijer liga, španska La Liga i njemačka Bundesliga.


Najveći evropski klupski šampionati poput UEFA Lige šampiona, UEFA Lige Evrope i UEFA Lige konferencija takođe su popularna takmičenja koja sa podjednakom pažnjom prate i ljubitelji fudbala i svi drugi. Putujte po fudbalskom globusu kad god i gdje god poželite.


U Meridianu nije bitno koje je doba godine jer je uvijek pogodno vrijeme za otkrivanje novih uzbudljivih fudbalskih liga poput češke Prve lige. A možete i pratiti utakmice iz čileanske Primera lige. Pridružite se i vi Meridian zabavi!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket