Grčka - Fudbal Kvote

Events Outrights
Superleague

Fudbal u Grčkoj

Iako je Grčka kolijevka evropskog sporta, fudbal se u njoj počeo igrati tek pred kraj 19.vijeka. U tom periodu ovaj sport se igrao na amaterskom nivou, a timovi su se okupljali pod okriljem SEGAS-a, odnosno Helenskog amaterskog atletskog udruženja.

Situacija se počela mijenjati nakon 1906. godine, kada je reprezentacija Grčke prvi put nastupila na Olimpijskim igrama. Fudbalski Savez Grčke osnovan je tek 20 godina kasnije, a godinu dana nakon njegovog osnivanja postao je i član FIFA. 

Grčka fudbalska reprezentacija uspinjala se polako ka evropskom tronu i na njemu se našla 2004. godine, kada su u konačnom obračunu trijumfovali nad reprezentacijom Portugala. Ova ekipa je ostala zapamćena kao jedno od najvećih iznenađenja evropskog prvenstva, a njihov selektor Oto Rehagel je dobio status narodnog heroja.

Najbolji fudbalski mečevi Grčke u Meridianu

Meridian te neće razočarati kada je grčki fudbal u pitanju. Naše kladionice podržavaju virtuoznost grčkih titana i nude ti mogućnost da se i sam uvjeriš u njihovu snagu. Kladi se na Herkula fudbalskog svijeta i zajedno sa omiljenim timom uđi postani dio epa!

Svježi sportski rezultati uživo, današnji rezultati za fudbal, niz opcija za sastavljanje tiketa i detaljni statistički podaci samo su dio ugođaja koji ti nudimo dok pratiš brilijantne fudbalere u najžešćim okršajima sezone. Osjeti neizvjesnost, dopusti da te vode bogovi sa Olimpa i unovči svoju fudbalsku strast.

Grčki fudbal uživo

Fudbalsko klađenje ne bi bilo potpuno da ne možeš da uplatiš tiket usred utakmice. Sada sebi možeš dozvoliti da opkladu položiš nakon što golovi počnu da pljušte. Meridian ti nudi mogućnost za klađenje na fudbal uživo u bilo kom trenutku dok meč traje! 

Prati današnje fudbalske rezultate, predviđaj čiji gol bi mogao riješiti meč, kladi se na prop ili višestruke opklade. Provjeri da li je tvoj favorit sposoban da donese titulu kući i osvjetla obraz svojih navijača. Otkrij nevjerovatne mogućnosti i nadaj se izuzetnom dobitku. 

Detaljima do dobitnog tiketa

Dok pratiš moćne Grke, posveti pažnju detaljima. Uvjeri se u spremnost Panatinaikosa, saznaj koje je mjesto zauzeo Olimpijakos u prošloj sezoni, upoznaj se sa Argonautima FK Kavale i osjeti duh drevnih mitova koji ispunjava svaki njihov fudbalski susret.

Posjeti Meridianovu stranu sa statistikama i nećeš biti uskraćen ni za jedan važan detalj. Iskoristi sve što saznaš da sastaviš tiket i upoznaj polet Levadijakosa i spremnost Arisa iz Soluna! Ne dozvoli da propustiš bitne informacije i utvrdi svoje poznavanje najpopularnijeg sporta na svijetu!

Na putu do trona

U Meridianu te očekuju lige i kupovi koji okupljaju timove iz čitave Grčke. Bilo da si pažnju usmjerio ka velikim imenima ili očekuješ da te iznenadi manje poznati klub, nemoj propustiti priliku da budeš uz svog favorita. Sa nebrojenim mogućnostima za klađenje možeš začiniti svoje fudbalsko popodne i doći do nagrada koje mijenjaju život.

Priključi se mogućim pobjednicima i prati ih na putu do vrha. Ako preferiraš Superligu ili Superkup Grčke sa Meridianom ćeš imati idealnu priliku da dokažeš sebi i drugima da si pravi poznavalac fudbala.

Lige i kupovi iz cijelog svijeta

Meridian te poziva da pratiš velika takmičenja poput UEFA lige Evrope, Lige šampiona i

UEFA superkupa. Osjeti žar koji u sebi nose klubovi iz kolijevke fudbala preko EFL kupa i Premier Lige. Procijeni da li se u francuskim ligama nalazi budući evropski šampion, ili će on ipak doći iz neke manje poznate lige kao što je norveški Eliteserien. Ne dozvoli da ti promaknu njemačka nacionalna takmičenja poput Prve i Druge Bundeslige ili DFB Pokala.

Meridian ne zapostavlja ni lige sa drugih kontinenata poput Brasilero Serie A ili A-Lige iz Australije. Mogućnosti za klađenje su nebrojene, a tvoj zadatak je da otkriješ dobitnu. Pridruži nam se i postani dio neponovljive fudbalske pustolovine!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket