Hrvatska - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Croatian - Cup
16:00
22.05
HNK Rijeka
Gnk Dinamo Zagreb
2.85
3.05
2.50
2.50
0.5
1.51
1.87
2.50
4.40

Fudbal u Hrvatskoj

Hrvatski fudbal dio je istorije jugoslovenskog sporta i dijeli sa njim važne datume, takmičenja i uspjehe. Hrvatski nogometni savez je glavna fudbalska organizacija koja upravlja Prvom HNL Ligom, Drugom i Trećom ligom, kao i reprezenatacijom Hrvatske. Savez je osnovan 1912. godine u Zagrebu, a Hrvatska je postala članica FIFE 1941. godine i UEFE 1993. 

Reprezentacija je formirana 1990. godine, ali je počela da igra međunarodne utakmice poslije međunarodnog priznanja 1992. godine. Prvi značajniji turnir koji je reprezentacija igrala je Evropsko prvenstvo 1996. u Engleskoj na kome je stigla do četvrtfinala. Hrvatskom fudbalu nije trebalo mnogo da dođe do ozbiljnih rezultata. Već na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj Hrvatska je osvojila treće mjesto, a na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. otišla je korak dalje izgubivši u finalu. 

Klupski fudbal u Hrvatskoj podijeljen je na Prvu HNL Ligu, Drugu Ligu, Kup Hrvatske i Treću Ligu koja se sastoji iz tri zasebne lige: Zapad, Istok, Sever i Jug. U Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi takmiči se 10 klubova, posljednje plasirani tim ispada u Drugu ligu, a pretposljednji igra doigravanje sa drugoplasiranim iz nižeg ranga.

Budite uvijek u toku prateći Meridianove sportske rezultate uživo

Ako ste vjerni pratilac sportskih dešavanja, Meridian zna koliko vam je bitno da ste u toku sa svim aktuelnim događajima. Više ne morate da brinete ako vam se desi da ste propustili neku bitnu utakmicu ili takmičenje. Naša stranica današnji rezultati fudbala sadrži sve bitne informacije o fudbalskim dešavanjima tog dana. Sve što želite da saznate o aktuelnom kolu u Prvoj HNL Ligi ili rezultatima u Kupu Hrvatke možete naći na našim fudbalskim uživo rezultatima.

Čak i da vam fudbal nije omiljena disciplina, ako pratite rezultate uživo nećete propustiti ni zbivanja u košarci, tenisu, hokeju na ledu ili nekoj drugoj sportskoj veštini.

Naši sportski rezultati fudbala uživo omogućiće vam da uvijek držite korak sa svim sportskim zbivanjima čak i ako zaboravite da ispratite određenu utakmicu, ako ste u pokretu veći dio dana ili iz nekog drugog razloga spriječeni da pratite meč. Ako u Meridianu pratite fudbal uživo sve komplikacije nestaju.

Najbolje svjetske i hrvatska HNL Liga čekaju na vas

Pored klađenja na neke od najboljih svjetskih liga Meridian je izdvojio i najbolja ligaška takmičenja na Balkanu. Svi jugonostalgičari mogu da se klade na sva veća takmičenja regiona, a HNL Liga definitivno je na vrhu liste. Možda ove godine Hajduk ili Rijeka konačno skinu sa trona dominatni Dinamo! Preduhitrite svaku konkurenciju i kladite se na sljedećeg osvajača lige

Meridian prati i dešavanja u interesantnom Kupu Hrvatske. Da li je vrijeme da se Osijek ili Gorica izbore za mjesto u finalu? Da li novo pojačanje od prvog minuta pozitivno utiče na tim? Kladite se na golove za vrijeme prvog poluvremena, konačan ishod na poluvremenu, sljedećeg strijelca ili neku od mnogih tipova opklada koje su dostupne svim našim korisnicima. Ako možete da zamislite opkladu, Meridian je ima! 

Meridian ruši granice – pratite hrvatski fudbal uživo i ostvarite pobjedu

Svaki kladioničar se plaši značajnog rizika prilikom klađenja. Ako obožavate da pratite neko od hrvatskih fudbalskih takmičenja ali mislite da su vam male šanse da unovčite znanje, konačno možete da odahnete. Sve je lakše ako se kladite na fudbalske rezultate uživo

Iskoritite sve prednosti uživo klađenja. Spremno i opušteno dočekajte početak meča i kladite se kad god želite. Tokom prvog poluvremena, drugog poluvremena, dok čekate u redu ili ste na ručku – pravo vrijeme za opkladu je kad god vi želite. Maksimalno smanjite rizik i strpljivo izaberite trenutak za uplatu tiketa. Da li je neki tim ostao sa deset igrača? Da li novo pojačajanje izlazi na početku drugog poluvremena? Vrijeme je da se unovči sportska intuicija i znanje!

Kreirajte pobjedničke strategije pomoću Meridianovih statistika

Od sada svako može da bude iskusan sportski strateg. Za sve proračunate kladioničare i one koji bi da iskoriste dodatne mjere predostrožnosti obezbijedili smo Meridianove statistike bez kojih više nećete moći da zamislite proces klađenja. 

Pored statistika koje možete da nađete za preko trideset različitih sportova, Meridian ima i više nego detaljne statistike za mnoštvo svjetskih liga i sportova. U našim fudbalskim statistikama naćićete sve što bi svaki kladioničar mogao da poželi.

Saznajte spremnost timova, rezultate posljednjih mečeva, najefikasnije timove, detaljne statistike igrača i mnogo drugih informacija koje će koristiti svakom kladioničaru, nebitno od toga da li želi da se kladi.

Gdje god se igra fudbal tu je Meridian

Klađenje u Meridianu nije samo ograničeno na hrvatsku HNL Ligu ili Kup Hrvatske. Raznovrsna evropska i svjetska fudbalska takmičenja i lige čekaju da ih otkrijete među ogromnom ponudom koju možete naći u Meridianu. 

Ljubiteljima fudbala spremili smo i ponudu iz svih velikih evropskih liga poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Takođe, možete da se kladite i na lige nižih rangova, a naravno, i na velika evropska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige evrope

Olakšali smo klađenje i onima koji vole da prate fudbalska dešavanja u egzotičnim područjima. Lako ćete naći meč za svoj tiket pošto Meridian omogućava svim korisnicima da se klade i na takmičenja poput vijetnamske Ve Lige ili liga iz tropske južne hemisfere poput peruanske Primera lige.
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket