Bahrein - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Bahraini - Premier League
16:00
20.05
Al Riffa
Manama Club
1.69
3.50
4.30
-
-
3.40

Fudbal u BahreinuFudbal u Bahreinu ubjedljivo je najpopularniji sport. Bahreinska fudbalska asocijacija nastala je 1957. godine i rukovodi nacionalnim timom. Iste godine organizacija je pristupila Azijskoj fudbalskoj konfederaciji (AFC), a 1968. godine postali su članica Fife. Bahrein posjeduje dva nivoa fudbalskih liga, a prve utakmice najkvalitetnije bahreinske Premier lige odigrane su 1956. godine.


Nacionalni tim Bahreina nije se dosad plasirao na Svjetska prvenstva, ali ih je nekoliko puta dijelio samo jedan meč od plasmana. Bahrein je daleko uspješniji na kontinentalnim turnirima poput AFC azijskog kupa, na kojem im je četvrto mjesto najbolji plasman. Osvojili su Prvenstvo Zapadne Azije, a imaju i trofej sa arapskog Gulf kupa. Oba prvenstva osvojili su 2019. godine, koja predstavlja jednu od najuspješnijih sezona u bahreinskom fudbalu.


Najbolji igrači Bahreina takmiče se u Premier ligi, a najtrofejnija ekipa zemlje je Al-Muharak sa 34 titule. Šampion i vicešampion zemlje učestvuju u internacionalnom AFC kupu, a tim Al-Muharak osvojio je ovo takmičenje 2008. godine, a bili su i finalisti 2006.


Najefikasnije klađenje na bahreinske profesionalceNe propustite nijedan meč uzbudljivih sportskih takmičenja sa svih krajeva planete. Pratite naše stranice sa sportskim rezultatima uživo i znaćete pobjednike u rukometu, odbojci, košarci, ali i u gotovom svim fudbalskim ligama čim se dogode. U svega nekoliko poteza možete pristupiti Meridianovim fudbalskim rezultatima uživo, gdje god da se nalazite. Kada ste u pokretu, ali i kada nestrpljivo čekate početak utakmice ispred malih i velikih ekrana, uz našu kladionicu ćete znati kako su vaši omiljeni sportisti i timovi završili dan.


Ako ste planirali da današnji dan posvetite vašem hobiju i kladite se na bahreinske fudbalske talente, otkrićete da su opklade sa nama uvijek zabavnije. U Meridianu možete naći najrazličitija takmičenja i tipove opklada. Imamo rješenje za svakog pravog sportskog zaljubljenika!


Očekuje vas ogroman broj jedinstvenih vrsta opklada koje prate i kvalitetne kvote. Da li dovoljno dobro poznajete timove iz najjače bahreinske lige, ali se dvoumite oko opklade? Pokušajte sa opkladom na multirezultat, gdje možete da izaberete čak do tri rezultata po jednoj kvoti. Volite li da se radujete golovima? Meridian ima i opklade na multigolove, ako nijeste sigurni ko će postati najbolji tim glavnog grada Maname. Opcija uvijek ima više u Meridianu.


Povećajte uzbuđenje kladeći se na uživo rezultateKladite se u Meridianu kada vam to najviše odgovara. Šanse su iste bez obzira na to da li je meč počeo ili ne. Uz Meridian ćete dostići najveću slobodu prilikom klađenja. Pridružite nam se i otkrijte klađenja na fudbal uživo. Naravno, i za ljubitelje drugih sportskih disciplina važe ista pravila, jer Meridian misli na sve obožavatelje sporta. Više nema razloga da žurite da uplatite tiket prije početka utakmice.


Da li prošlogodišnji šampionski tim nije u formi na početku sezone, a svi čekaju da saznaju da li će se druge ekipe zadržati na vrhu tabele, ili će posustati kada prvenstvo odmakne? Budite i vi strpljivi i pratite ekipe i tok utakmice prije odlučivanja da li biste se kladili na njih ili ne.


Kladite se uživo na kombinacije konačnih ishoda i golova, da li će obje ekipe postići po pogodak ili hendikep opciju! I uživo ćete naći podjednako raznovrsne kladioničarske igre, a sa uživo klađenjem na fudbal ćete ih još lakše pogoditi. Velike kvote možete češće pretvoriti u nevjerovatne dobitke kada se kladite na uživo rezultate.


Baza sportskih podataka priključuje se ostalim pogodnostima koje naši korisnici uživaju. Pogledajte sastave timova, prosječnu starost, povrede, rezultate prethodnih okršaja, najefikasnije timove i protivnike koji dolaze. Kombinujte sve prednosti koje vam Meridianove sportske statistike pružaju i olakšajte sebi put do trijumfa.


Krenite u fudbalske pobjede odakle god želiteU Meridianu možete da se kladite na najkvalitetnija fudbalska takmičenja iz Bahreina, ali i na takmičenja nižeg ranga poput bahreinske Druge divizije. Saznaćete i da Bahrein nije jedina fudbalska destinacija iz Azije koju možete da pronađete u našoj bogatoj kolekciji svjetskih fudbalskih liga.


Meridian je za vas izdvojio fudbalske velikane iz kineske Prve lige, jordanske Divizije 1, a tu su i južnokorejska K liga i japanska J1 liga za koje se zanima sve veći broj ljubitelja fudbala.


Naša ponuda sadrži i popularne evropske lige za koje su čuli čak i ljudi koji strastveno ne prate fudbal. Igrajte na timove iz španske La lige, engleske Premier lige, ili italijanske Serije A. Nijedna kladioničarska ponuda se ne može zamisliti bez velikih evropskih turnira koji se uvijek nalaze na tiketima poput UEFA lige šampiona, UEFA lige Evrope i UEFA lige konferencija.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket