Top leagues
Favorite leagues
Sports

Kanada - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Canadian - Premier Liga
19:00
25.05
Atletico Ottawa
Forge FC Hamilton
2.27
3.20
2.80
2.73
0.5
1.40
1.81
2.26
4.05
22:00
25.05
Vancouver FC
Pacific FC
3.15
3.35
2.03
3.05
0.5
1.32
1.65
1.97
3.25

Fudbal u KanadiFudbal je najpopularniji sport u Kanadi, a prema Fifi preko 2.6 miliona ljudi je do 2006. godine igralo fudbal u ovoj zemlji. Prva fudbalska utakmica sa modernim pravilima održana je u Torontu 1876. godine, a prva profesionalna utakmica odigrana je 1910. Fudbalski savez Kanade je ubrzo nastao 1912. godine, a organizacija je postala članica Fife iste godine. Nacionalna fudbalska liga je formirana 1926. godine, a Kanada je bila jedan od prvih osnivača fudbalske konfederacije KONKAKAF.


Najbolji igrači Kanade učestvuju u internacionalnim fudbalskim takmičenjima od 1924. godine. Reprezentacija se kvalifikovala na Svjetsko prvenstvo 1986. Dva puta su osvojili Gold kup, a imaju i zlatnu medalju sa Olimpijskih igara 1904. godine. Kanada će zajedno sa Meksikom i SAD biti domaćin Svjetskog prvenstva 2026.


Profesionalni fudbal u Kanadi se igra u Glavnoj fudbalskoj ligi (MLS), kanadskoj Premijer ligi i Ujedinjenoj fudbalskoj ligi. Premijer liga je primarno nacionalno takmičenje u kome se takmiče timovi iz pet od deset kanadskih provincija. Ekipe iz ove lige igraju i u kanadskom šampionatu protiv kanadskih ekipa iz MLS-a i šampiona treće divizije za mjesto u KONKAKAF Ligi šampiona.


Kanada će od 2023. godine imati dva predstavnika u prvoj rundi kvalifikacija za KONKAKAF Ligu šampiona, a Montreal i Toronto su kanadski timovi koji su stizali do finala ovog turnira.


Unovčite znanje sa kvalitetnom ponudom opkladaNemojte više brinuti da ćete propustiti presudnu utakmicu iz lige sa drugog kontinenta ili propustiti neki gol. Ostanite uvijek obaviješteni o sportskim dešavanjima na našem sajtu na kome možete da pregledate uživo rezultate kada god to poželite. Ako ste spriječeni da gledate određenu utakmicu, stranica fudbalski rezultati uživo vas ekspresno vraća u akciju.


Naša kladionica pobrinula se da korisnicima pruži pregled svih opklada bilo kad i bilo gdje. Kladite se na gotovo beskonačan broj liga i sportskih disciplina iz svih krajeva svijeta. Pratite sportske rezultate uživo u Meridianu i nikad ne propustite novosti iz omiljenih takmičenja.


U Meridianovoj ponudi gotovo sigurno ćete naći opkladu po mjeri. Mislite li da nas na sljedećoj utakmici kanadske Premijer lige očekuje puno golova? Izaberite jednu od mnogih klasičnih tipova opklada poput onih na golove ili da oba tima daju gol. Ali ako ste sasvim sigurni u svoje poznavanje timova, možete izabrati i klađenje na tačan broj golova. Oprezniji kladioničari naći će idealno rješenje u našim duplim šansama, duplim opkladama, multigolovima ili opkladama na poluvremena.


Kladite se uživo i kontrolišite tempo utakmiceKladioničari se pribojavaju neprijatnih iznenađenja i visokih rizika prilikom klađenja. Ako redovno pratite fudbalska dešavanja sa američkog kontinenta, ali mislite da nemate gotovo nikakve šanse za dobitkom, onda se uz klađenje na fudbal uživo konačno možete opustiti.


Iskoristite sve prednosti koje vam pruža uživo klađenje na fudbal i zaboravićete na druge načine klađenja. Pripremite se za sljedeći meč i uplatite tiket sve do posljednjeg zvižduka. Da li ste primijetili da ekipa koja treba danas da igra meč teško postiže golove? Kladite se da će se utakmica završiti sa jednim ili bez pogodaka. Da li je neki tim ostao sa deset igrača? Da li novo pojačanje ne pomaže timu? Otključajte nove kladioničarske mogućnosti sa klađenjem na uživo rezultate.


Sa Meridian statistikama nećete više nagađati. Saznajte sve fudbalske podatke potrebne za uspješno klađenje. Koji klub je u formi, ko ima najviše povrijeđenih igrača, kako su se završile prethodne utakmice i kako je tim igrao prošle sezone. U našim fudbalskim statistikama naći ćete sve što bi svaki strastveni kladioničar mogao da poželi.


Široka ponuda zabavnih fudbalskih liga za klađenjeMeridian vam donosi fudbal iz najrazličitijih regiona i najinteresantnija prvenstva Sjeverne Amerike. Jedno od odredišta koje je posljednjih godina sve zanimljivije kladioničarima je kanadska Premijer liga. Pratite i kladite se na mečeve omiljenog tima iz nacionalne lige ili navijajte za njih dok se takmiče u KONKAKAF Ligi šampiona.


Sjedinjene Američke Države nijesu daleko, pa vam preporučujemo da se oprobate i u Glavnoj fudbalskoj ligi (MLS) u kojoj je prisutno sve više fudbalskih zvijezda. Meridian je sinonim za razne mogućnosti koje su dostupne korisnicima kada se klade kod nas.


Zašto se zaustaviti na američkom kontinentu kada se nijedan tiket ne može zamisliti bez makar jednog meča iz engleske Premijer lige. Oprobajte se i u elitnim evropskim fudbalskim ligama poput italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige, a svi klubovi iz ovih takmičenja sanjaju da podignu trofej u UEFA Ligi šampiona, UEFA Ligi Evrope i UEFA Ligi konferencija.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket