Fudbal u Salvadoru

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Salvadoran - Reserves League
20:00
19.05
CD FAS (Reserves)
CD Platense Municipal Zacatecoluca (Reserves)
1.82
3.45
4.10

Fudbal u SalvadoruFudbal se u Salvadoru prvi put pojavio još 1862. godine, a prva fudbalska utakmica je navodno odigrana 1899. godine u Santa Ani. Iako je Salvador odigrao nekoliko utakmica početkom 20. vijeka, nacionalni tim nije formiran sve do 1921. godine. Iste godine reprezentacija je odigrala prvu zvaničnu međunarodnu utakmicu protiv Kostarika i učestvovali su na prvom fudbalskom turniru u Gvatemali.


Fudbalska federacija Salvadora je formirana 1935. godine, a postali su članica Fife i Unikafa (Uncaf) 1938. i Konkakafa (Concacaf) 1961. godine. U narednim godinama kreirana je i profesionalna fudbalska Primera liga, nakon nekoliko propalih pokušaja da se organizuje prvenstvo sa ligaškim formatom. Atletiko Marte (Atletico Marte) je postao prvi šampion Primera lige 1969. godine, a od kako se organizuju fudbalski turniri u Salvadoru, šampionsku titulu je osvojila ukupno 21 ekipa.


Reprezentacija Salvadora je dva puta učestvovala na svjetskim prvenstvima, jednom na Olimpijadi, a takmiče se i u Konkakaf Gold (Concacaf Gold) kupu, Centralnoameričkim i karipskim igrama. Druga i treća pozicija na Gold kupu i osvajanje turnira Centralnoameričkih i karipskih igara su najbolji rezultati nacionalnog tima.


Klubovi iz Salvadora imaju tri sigurna mjesta u Konkakaf ligi preko koje mogu da se izbore za mjesto u Konkakaf ligi šampiona. Ekipe nijesu osvojile trofej posvećen pobjedniku Konkakaf lige, ali su zato četiri puta igrale finale Konkakaf lige šampiona i osvojile je u tri navrata.


Sa nama ste uvijek uključeni u svjetski fudbalViše ne morate da brinete ako vam se desi da propustite neku bitnu utakmicu sa južnoameričkog kontinenta ili bilo koje druge fudbalske destinacije. Na našoj internet stranici fudbalski rezultati uživo nalaze se ishodi mečeva iz stotina fudbalskih liga i turnira koje su se igrali prethodnih dana.


Fudbal, naravno, nije jedini sportski spektakl koji možete pratiti sa nama. Ako posjećujete našu stranicu sa sportskim rezultatima uživo, nećete propustiti ni zbivanja u košarci, tenisu, hokeju na ledu i desetinama drugih sportova iz naše selekcije.


Pored klađenja na neke od najboljih svjetskih liga Meridian je izdvojio i spektakularna ligaška takmičenja sa prostora Centralne Amerike. Svi ljubitelji kvalitetnog fudbala ne moraju da se vezuju samo za klupska takmičenja Evrope i Južne Amerike. Najbolji igrači Salvadora će iznenaditi razne kladioničare. Kladite se na fudbal iz Salvadora sa našim mnogobrojim opcijama i pogodite koliko će biti ukupno golova na meču, izaberite neku od duplih šansi i trijumfujte baš kao što ste zamislili.


Uživo se kladite na fudbal iz SalvadoraSvi kladioničari žele da izbjegnu veliki rizik prilikom klađenja. Kada se kladite na fudbal uživo možete spremno i opušteno da dočekate početak meča i kladite se kad vam najviše odgovara. Sve je lakše kada se uživo kladite na fudbal iz Salvadora i drugih zemalja.


Ova popularna vrsta klađenja pružiće vam do sada neviđene prilike da unovčite svoje znanje i sportsku intuiciju. Tokom prvog poluvremena, drugog poluvremena, dok čekate u redu ili ste na ručku, Meridian je uvijek otvoren za vaše kladioničarske ideje. Ekipa je ostala sa deset igrača na terenu? Još nije jasno da li se novo pojačajanje isplatilo ekipi? Kladite se na uživo rezultate utakmica iz Salvadora i garantujemo odličnu zabavu.


Dok razmišljate o sljedećoj opkladi, dopunite svoju pobjedničku strategiju našim sportskim statistikama. Pored statistika u kojima se nalazi preko trideset različitih sportova, Meridian sadrži i bitne informacije o mnogim svjetskih fudbalskim ligama. Saznajte spremnost timova iz Salvadora, rezultate posljednjih kola, najefikasnije timove i mnogo drugih informacija koje će koristiti svakom kladioničaru.


Najbolje lige sa istoka i zapada planeteKlađenje u Meridianu nije samo ograničeno na fudbal iz Salvadora i njihovu Primera ligu. Raznovrsna evropska i svjetska fudbalska takmičenja i lige čekaju da ih otkrijete u ogromnoj Meridianovoj ponudi. Kada smo već posjetili Centralnu Ameriku, testirajte Primera diviziju iz Gvatemale i Nikaragve. Ovo su samo neke od interesantnih liga sa zapada, ali tu nije kraj Meridianovoj ponudi.


Ljubiteljima klasičnog fudbala spremili smo i ponudu iz svih velikih evropskih liga poput engleske Premijer lige (Premier league), italijanske Serije A (Serie A), njemačke Bundeslige i španske La lige. Sa nama se možete kladiti i na velika evropska takmičenja poput Uefa lige šampiona, Uefa lige Evrope i Uefa lige konferencija kao nikad do sad. Koristite naše jedinstvene opklade dok uživo gledate najbolje timove planete i zabavite se.


Olakšali smo klađenje i onima koji vole da prate reprezentacije dok igraju turnire. Kladite se na nacionalne timove u Uefa ligi nacija ili igrajte na pobjednike mečeva u evropskim kvalifikacijama za Svjetski kup 2022. godine. Obiđite fudbalski globus uz Meridian iz udobnosti svoje dnevne sobe!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket