Malezija - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Malaysian - Malaysian U23 Cup
08:45
27.05
Kuching City FC U23
Negeri Sembilan FC U23
4.20
3.90
1.70
09:30
27.05
Kelantan Darul Naim FC U23
Kuala Lumpur City FC U23
1.76
4.10
3.62
09:30
27.05
Penang FC U23
Kedah Darul Aman FC II
1.95
3.72
3.30

Fudbal u MalezijiPrva fudbalska takmičenja su nastala sa amaterskom ligom 1905. godine, a u ligi su se takmičile samo ekipe iz Kuala Lumpura. Klubovi su igrali mečeve i protiv članova britanske mornarice, a ovo je dovelo do kreiranja prvog trofeja i Kupa Malezije 1921. godine. Fudbalski savez je osnovan 1933. godine i on je krenuo da kontroliše lokalnu fudbalsku scenu.


Formiran je i sekundarni nokaut turnir 1952. godine pod nazivom FA Kup Malezije, a fudbalski savez se 1954. godine pridružio Fifi i Azijskoj fudbalskoj konfederaciji (AFC). Reprezentacija je odigrala prvi meč protiv Japana, a prvi veći uspjeh je stigao kada su se kvalifikovali za Olimpijske igre 1972. godine. Do sada nijesu učestvovali na svjetskom prvenstvu, a tri puta su igrali AFC Kup Azije i jednom su bili i domaćini.


Nacionalna liga je decenijama bila poluprofesionalna, a prva zvanična sezona je odigrana 2004. godine. Fudbalska liga Malezije je preuzela rukovođenje nacionalnim prvenstvom od Fudbalskog saveza, a ekipa Sri Pahang je postala prvi šampion Malezije u novom ligaškom sistemu. Trenutno u Maleziji postoje četiri fudbalske divizije i dva kupa takmičenja.


Malezijski timovi učestvuju i u velikim klupskim takmičenjima sa azijskog kontinenta. Prvak zemlje se kvalifikuje za grupnu fazu AFC Lige šampiona, a drugoplasirani i trećeplasirani tim za grupnu fazu AFC kupa. Selangor je jednom igrao finale Lige šampiona, a Džohor Darul Tazim je osvojio AFC kup 2015. godine.


Gotovo neograničen broj kladioničarskih kombinacijaJedino u Meridianu možete lako ispratiti sva zanimljiva sportska zbivanja. Da li ste ljubitelj azijskih fudbalskih takmičenja i volite da uživate u interesantnim mečevima iz liga koje postaju sve popularnije u lokalu i globalno? Redovno posjećujte našu stranicu sa uživo rezultatima i budite uvijek obaviješteni o fudbalskim dešavanjima sa raznih kontinenata!


Mislimo i na sve vrste kladioničara, tako da će i ljubitelji drugih sportskih disciplina naći takmičenja koja traže na našim sportskim rezultatima uživo. Provjerite da li su vaše procjene bile tačne i ne odlažite slavlje ako ste bili u pravu. Sa Meridianom imate dodatne šanse za pobjedu.


Bilo da vas zanima klađenje na najbolje igrače Malezije ili fudbalske zvijezde iz drugih fudbalskih destinacija, kod nas ćete sigurno odabrati pravu igru za svoj pobjednički tiket. Našoj ponudi najrazličitijih opklada priključuje se i preko 50 svjetskih liga koje očekuju sve ljubitelje fudbala.


Mnogi kladioničari vole da se klade na broj postignutih golova na utakmici jer uzbuđenja traju do samog kraja utakmice. Ovo je samo mali dio kladioničarskih mogućnosti koje ćete naći u Meridianu. Bilo da ste oprezan, samouvjeren ili neodlučan kladioničar, rješenja za tikete ćete naći u našim opkladama na golove, duplim šansama, ali i u kategoriji prelazi.


Olakšajte sebi klađenje sa uživo opcijamaPažljivo napravite strategiju i kladite se na fudbal uživo bilo kad tokom meča. I najveći poznavaoci fudbala često ne znaju šta može da se desi na utakmici, ali znaju da su im uvijek bolje šanse ako se uživo klade na fudbal i druge sportove. Zašto dodatno rizikovati kada ste uživo uvijek spremni da reagujete na neočekivane odluke sudija, iznenadne povrede i crvene kartone?


Uživo klađenje i naša raznovrsna ponuda opklada će vam dati utisak kao da igrate sa igračem više. Uputite se na naše stranice sa fudbalskim rezultatima uživo i igrajte kada vam se učini da ne možete da omašite. Da li odbrambeni igrači Penanga ne mogu da pomognu svom golmanu na posljednjih nekoliko utakmica? Da li je vaš favorit ušao u utakmicu bez mnogo ideja? Bogato naplatite svoje strpljenje i ugrabite pravi trenutak za opkladu!


Obožavaoce najvažnije sporedne stvari na planeti sigurno će obradovati naše fudbalske statistike koje će im otkriti najbitnije detalje o gotovo svakom timu iz svijeta fudbala! Meridianove statistike prava su sportska enciklopedija. Pogledajte koliko golova je postigla vaša ekipa ove sezone, koliko puta su pobijedili, a koliko izgubili, ko je najbolji asistent i sve što vam je potrebno za sljedeći dobitak.


Desetine interesantnih fudbalskih liga iz čitavog svijetaNaši korisnici imaju priliku da se bolje upoznaju sa različitim azijskim fudbalskim ligama pored dobro poznate zbirke najpopularnijih kladioničarskih prvenstava. Iako fudbalske ekipe iz Malezije nijesu toliko poznate u internacionalnim krugovima, navijači i igrači svojom posvećenošću žele da stave Maleziju na fudbalsku mapu.


Kladioničari u Meridianu imaju priliku da se klade ne samo na azijska takmičenja, već i na brojne poznate i manje poznate lige i divizije iz najudaljenijih regiona. Testirajte sebe u takmičenjima nižih divizija od kojih su irska Prva divizija i rumunska Druga liga samo neke od brojnih takmičenja ovog ranga. Posjedujemo i mnoga nacionalna kup takmičenja, a tek ćete iskusiti prava uzbuđenja sa Kupom Malezije.


Svi kladioničari i ljubitelji sporta makar su se jednom oprobali u engleskoj Premijer ligi, italijanskoj Seriji A, njemačkoj Bundesligi i španskoj La ligi. Ekipe iz ovih i mnogih evropskih zemalja se nadaju uspjesima u UEFA Ligi šampiona, UEFA Ligi Evrope i UEFA Ligi konferencija.


Nijesmo zaobišli ni najkvalitetnija međunarodna klupska takmičenja drugih regiona. Zato ćete u našoj ponudi naći Ligu Konkakaf, Kopa libertadores i mnoge druge turnire. Nađite takmičenje po vašoj mjeri i preselite se gdje god imate više sreće.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket