Top leagues
Favorite leagues
Sports

Moldavija - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Moldovan - Women's Championship
14:00
25.05
SS Anenii Noi (Wom)
Goliador-SS Chisinau (Wom)
1.05
11
25

Fudbal u Moldaviji

Fudbalska federacija Moldavije osnovana je 1990. godine, a poslije ostvarivanja nezavisnosti 1992. počinje da predvodi i upravlja fudbalom u Moldaviji. Federacija se pridružila Uefi 1993, a Fifi 1994. godine. U isto vrijeme osnovana je i moldavska Nacionalna Divizija koja je okupila najbolje timove zemlje. Neki od njih su Šerif Tiraspol sa 18 titula i Zimbru Kišinau koji je bio prvak osam puta. 


Uprkos popularnosti fudbala u zemlji, sastav Moldavije do sada nije učestvao na velikim međunarodnim turnirima. Isto važi i za domaće klubove koji dijele sličnu sudbinu – nijedna ekipa dosad nije prošla kroz kvalifikacije za Ligu Šampiona, ali je Šerif četiri puta igrao Ligu Evrope. Moldavija ima četiri potencijalna predstavnika u evropskim klupskim takmičenjima koji, nažalost, nijesu dosad ostvarili mnogo uspjeha.  

Ostvarite siguran pogodak klađenjem na fudbal u Meridianu

Za sve okorjele obožavatelje fudbala Meridian je spremio najrazličitije kladioničarske opcije u kojima možete da uživate kladeći se na omiljene timove Moldavije ili neke druge zemlje u kojoj vlada fudbalska groznica. Kako ćete najlakše pogoditi ko će biti bolji u duelu između Sfintul George i Dinamo Auta? Ako igrate na uživo rezultate dok se utakmica još uvijek odigrava, naravno! 


Ako dobro poznajete igrače protivničkog tima sigurno već osjećate kada će pasti sljedeći gol! Ako ste toliko vrsni poznavaoci fudbala, najlakše ćete sastaviti pobjednički tiket klađenjem na fudbal uživo. Ako Maksim Mihailov igra najbolju utakmicu sezone možete da se radujete zajedno s njim u samo nekoliko poteza! 


Gorepomenute pogodnosti važe i za ljubitelje drugih sportova! Učinite omiljene sportove još uzbudljivijim svaki put kada je pun šesnaesterac ili kada se šutiraju odlučujuća slobodna bacanja klađenjem u Meridianu!  

Izađite iz derbija kao pobjednik uz pomoć Meridianovih sportskih statistika

Saznajte sve bitne pojedinosti o meču prije nego što postavite opkladu – obavijestite se u kakvom je raspoloženju gost, a u kakvom domaćin, ko je efikasniji tim i predvidite da li nas očekuje grub meč! Svi korisnici naše kladionice mogu se upoznati sa željenim timom, ligom ili reprezentacijom iz bogate selekcije sportskih disciplina. Ako su statistike tačno ono što vam fali dok pratite fudbalske rezultate uživo na pravom ste mjestu!

Kladite se na mnogo više od fudbala u Moldaviji u Meridianu

Da li možda danas nijeste raspoloženi isključivo za moldavski fudbal? Kod nas se ne morate ograničiti na moldavsku Nacionalnu diviziju, jer možete da provjerite ko ove godine dominira ukrajinskom Premier ligom ili vidite ima li interesantnih mečeva u ruskoj Premier ligi. 


O kojoj god da je evropskoj zemlji riječ, svaki tim želi da učestvuje u UEFA ligi šampiona ili UEFA ligi Evrope. Mnogo ljubitelja fudbala pažljivo prati i brazilsku Seriju A, očekujući da primijete novog Nejmara, Ronaldinja ili Ronalda i zarade na mladim talentima. 


Ako ste spremni da spojite klađenje na fudbal uživo s velikim brojem različitih igara i uvijek dostupnim sportskim podacima, Meridian je kladionica za vas!


U Meridianu kolo sreće uvijek se okreće!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket