Top leagues
Favorite leagues
Sports

Holandska Prva Liga Eredivisie - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Dutch - Eredivisie
14:30
25.05
FC Emmen
NAC Breda
2.90
3.50
2.34
3.45
0.5
1.32
1.50
1.81
2.62
18:00
25.05
Excelsior Rotterdam
ADO Den Haag
1.85
3.80
3.90
3.45
0.5
1.31
1.56
1.87
2.71

Holandska Eredivisie

Eredivisie najviši je nivo profesionalnog fudbala u Holandiji. Osnovana je 1956, dvije godine pošto se profesionalni fudbal počeo igrati u Holandiji. Liga se sastoji iz 18 timova. Dva tima sa dna tabele na kraju sezone sele se u drugi nivo holandskog ligaškog sistema, Eerste diviziju, dok se šampion i vicešampion Eerste divizije automatski prebacuju u Eredivisie. Klub koji završi na trećem mjestu od dna prve lige ide u odvojeni plejof za promociju/ispadanje sa osam timova iz druge. 

Ajax Amsterdam je klub sa najviše nacionalnih titula (34). Poslije njega slijedi PSV Ajndhoven sa 24 i Fejnord Roterdam sa 15. Od 1965. godine ova tri kluba nijesu osvojila titule u samo tri sezone, a nijedan nije ispao iz prve lige od njenog nastanka. Šampion Eredivisie kvalifikuje se za plejof rundu Lige Šampiona, a drugoplasirani kreće u kvalifikacije za isto takmičenje od druge runde. Trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi idu u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, a pobjednik KNVB Kupa direktno se plasira u grupnu fazu Evropa Lige. 

Ova liga trenutno je deveta u Evropi po zvaničnom UEFA rangiranju, a svaki član velike holandske trojke osvojio je Ligu Šampiona barem jednom. 

Ispratite svaku gol šansu i kladite se na uživo rezultate

Otkrijte buduće svjetske fudbalske talente i pratite Eredivisie i sva velika holandska fudbalska takmičenja. Držite korak sa svim fudbalskim dešavanjima lakše nego ikada i obezbijedite sebi najbolje šanse klađenjem na fudbalske rezultate uživo. Meridian vam je olakšao praćenje fudbalskih uživo rezultata sa svih kontinenata pomoću naše stranice današnji fudbalski rezultati

Naša kladionica misli na sve strastvene ljubitelje sporta. Zato smo otvorili stranicu sportski rezultati uživo. Recite zbogom propuštenim golovima, košarkaškim rezultatima ili teniskim setovima. Gdje god da se igra sport i u kojoj god vremenskoj zoni, Meridian je tu da vas drži obaviještene. 

Svaki kladioničar će ostati uključen u raznorazna dnevna sportska dešavanja praćenjem sportskih rezultata i fudbala uživo. 

Mogućnostima i opcijama za klađenje u Meridianu nema kraja

Teško je naći nekog ko makar povremeno ne prati popularnu Eredivisie prvu ligu ili nije čuo za neki od timova iz holandske velike trojke. Meridian je uveo široku ponudu opklada tako da će svi predani, ali i neobavezni korisnici moći lako da oprobaju svoje sportsko znanje. Da li će i ove godine neki od najuspješnijih timova lige Ajaks, Fejnord i PSV osvojiti titulu ili se sprema veliko iznenađenje? U Meridianu možete se kladiti na osvajača Eredivisie lige. Da li je Ajaks našao novog mladog talenta koji izrasta u napadačku superzvijezdu? Izaberite jednu od mnogih tipova opklada na golove. Opklade na veći broj golova u poluvremenu ili vremenske opklade da će prvi gol biti postignut u određenom intervalu mogu biti vaša prilika za pobjedu!

Holandski derbiji posebno su interesantni. Zaboravite na muke prilikom klađenja na nepredvidive okršaje i izaberite neku od naših duplih opklada. Igrajte na pobjednika meča i ukupno golova, više od jednog, dva ili tri gola, ili iskoristite priliku da se kladite na neku od mnogih kombinacija sa golovima. 

Pobjeda nikad nije bila bliža uz Meridian uživo klađenje na Eredivisie i razne svjetske fudbalske lige

Svi naši proračunati kladioničari mogu znatno da povećaju šanse prilikom sastavljanja tiketa ako iskoriste sve olakšice koje dolaze sa klađenjem na današnje rezultate fudbala uživo. Od sada imate kontrolu nad svakim mečom ako izaberete da se kladite na uživo rezultate. Nađite omiljenu fudbalsku ligu u našoj pozamašnoj ponudi takmičenja ili se kladite na holandsko Eredivisie prvenstvo. 

Da li je neki tim posljednji mjesec u lošoj formi? Nema potrebe za žurbom i stresom! Posmatrajte kako se utakmica odvija i uplatite željenu opkladu kad god želite. Imate li osjećaj da će neki tim iskoristiti inicijativu u drugom poluvremenu? Mnogo je lakše pogoditi koji tim će sljedeći dati gol ako se kladite na fudbalske rezultate uživo. Mogućnosti su još veće pomoću duplih opklada uživo. 

Meridianove statistike sve su što vam je potrebno za klađenje na sva sportska dešavanja

Meridianove olakšice prilikom klađenja nastavljaju da se nižu. Neće vam se više desiti da počnete da sastavljate tiket bez detaljnih Meridianovih statistika. Svaki promišljen kladioničar naći će sve što mu treba vezano za razna sportska dešavanja na planeti. 

Saznajte u kakvoj su formi igrači vašeg omiljenog tima, ko su najbolji strijelci, koji tim daje, a koji prima najviše golova u ligi i još mnogo ključnih informacija koje će koristiti svakom tipu kladioničara. Ako jednom probate Meridianove fudbalske statistike, sigurni smo da ćete se vraćati prilikom svakog sastavljanja tiketa. Pozivamo vas da oprobate naše statistike bilo da ste kladioničar ili samo vjerni sportski posmatrač. 

Najbolji holandski fudbal i ogroman broj svjetskih fudbalskih takmičenja očekuje sve kladioničare

Naši korisnici imaju priliku da provjere svoje poznavanje holandskog fudbala u prvoj Eredivisie ligi, drugoj Eerste diviziji ili u KNVB kupu. Fudbalski univerzum gotovo je neograničen, zato se Meridian trudi da drži korak se svim bitnim fudbalskim dešavanjima pomoću svojih mnogobrojnih ponuda i opcija za klađenje.

Ako imate omiljenu ligu koju pratite ili ako želite da otkrijete neke nove zanimljive kutke planete gdje se igra fudbal, budite sigurni da Meridian stoji uz vas. U našoj kladionici imate pogodnost da se kladite na sve dobro poznate lige sa našeg kontinenta poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Meridian u ponudi ima i različite lige nižih rangova takmičenja kao i najelitnija kontinentalna takmičenja poput UEFA lige šampiona kao i drugo najkvalitetnije klupsko takmičenje, UEFA ligu evrope

Gdje god se igra fudbal tu je i Meridian. Naša kladionica vam pruža priliku i da se kladite na zanimljiva fudbalska dešavanja iz manje poznatih svjetskih liga. Možda će turska Super liga postati vaše novo omiljeno takmičenje, a možda će vas privući i fudbal sa malog ostrva u norveškom moru ili Premier liga sa Farskih ostrva. Kladite se bez ikakvih ograničenja uz Meridian!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket