Top leagues
Favorite leagues
Sports

Svet - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half - 1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
World - Friendly Matches
16:00
15.06
KRC Harelbeke
FCV Dender EH
11
8.40
1.12
6.20
0.5
1.11
1.52
1.53
1.81
World - International Friendly
21:00
15.06
Colombia
Bolivia
1.15
6.20
15
3.55
0.5
1.28
2.50
2.95
4.25

Fudbal danasnje utakmice

Fudbal danas je veoma lako ispratiti, zahvaljujući mnogim aplikacijama, kao i kladionicama koje nam omogućavaju da ispratimo sve važne fudbalske događaje. Utakmica danas je kategorija koju ćete moći redovno da pratite i na taj način se uputite u najvažnije sportske događaje tog dana. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijedan važan fudbalski događaj, već ćete blagovremeno biti obaviješteni o svemu što vas čeka tog dana.

Pored toga tu su i www rezultati fudbal uz pomoć kojih ćete moći da ispratite sve važne fudbalske rezultate, odnosno sve one koje želite da ispratite. Oni će vam biti fantastičan saveznik kada je u pitanju klađenje uživo, kao i onda kada pratite više utakmica u isto vrijeme. U realnom vremenu ćete biti obaviješteni o svemu, pa će i vaš tiket mnogo lakše da postane dobitni. Zato obavezno ispratite sve ove pogodnosti kada se sljedeći put odlučite za klađenje na fudbal.

Fudbal reprezentacija

Fudbalske reprezentacije su nacionalni timovi koji predstavljaju svoje zemlje u fudbalskim takmičenjima na međunarodnom nivou. One su izvor ponosa i nacionalnog identiteta, okupljajući najbolje fudbalske talente iz svake zemlje. Reprezentacije se takmiče na svjetskim prvenstvima, kontinentalnim prvenstvima, kao što su Evropsko prvenstvo ili Svjetsko prvenstvo, kao i u kvalifikacionim utakmicama za ova takmičenja.

Fudbalske reprezentacije imaju bogatu istoriju i privlače veliku pažnju navijača širom svijeta. One su sinonim za sportski duh, rivalstvo i zajedništvo. Navijači se identifikuju sa svojim reprezentacijama i podržavaju ih sa strašću na stadionima ili ispred ekrana. Reprezentacije obično okupljaju najbolje fudbalske igrače iz zemlje, koji se biraju na osnovu talenta, forme i dostignuća. Fudbalske federacije su zadužene za upravljanje reprezentacijama i angažovanje selektora koji vode tim na takmičenja. Neki od simbola reprezentacija su:

  • dresovi,

  • grbovi,

  • pjesme reprezentacija,

  • nadimci reprezentacija.

Ukoliko ste jedan od ljubitelja ovako velikih takmičenja na kojima učestvuju mnoge reprezentacije, sigurni smo da ne propuštate da se kladite na svog favorita. Danas фудбал ne bi bio ono što jeste da ne postoje takmičenja za reprezentacije.

Neka od najvažnijih takmičenja za fudbalske reprezentacije su:
Takmičenje 

Opis

Frekvencija

Organizator

FIFA svjetsko prvenstvo

Najprestižnije takmičenje za fudbalske reprezentacije, gdje se timovi iz različitih zemalja takmiče za titulu svjetskog šampiona.

Svake 4 godine

Fudbalska asocijacija FIFA

UEFA Evropsko prvenstvo

Prvenstvo za evropske fudbalske reprezentacije, gdje se timovi iz evropskih zemalja takmiče za titulu evropskog šampiona.

Svake 4 godine

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA)

Kopa Amerika

Najstarije takmičenje za fudbalske reprezentacije, gdje se timovi iz Južne i Sjeverne Amerike takmiče za titulu šampiona Amerike.

Obično svake 4 godine

Južnoamerička fudbalska konfederacija (CONMEBOL)

Fudbal danas

Fudbal danas je popularan isto kao i nekada. Ovaj sport je oduvijek na prvom mjestu kada je popularnost u pitanu. Bez obzira na sve, interesovanje za фудбал ne jenjava. Zahvaljujući mnogim aplikacijama i kladionicama danas možemo da ispratimo neke od najvažnijih događaja, kao i da se upoznamo sa najbitnijim rezultatima, koji su to fudbal tipovi i koje takmičenje nikako ne smijemo propustiti. Fudbal danas je definitivno najisplativiji sport uz koji čak i publika i navijači mogu jako lijepo da zarade, uz samo malo znanja i sreće.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket