Top leagues
Favorite leagues
Sports

Švajcarska Superliga - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Swiss - Super League
16:00
20.04
Servette Geneva
Grasshopper Club Zurich
1.43
4.70
6.60
2.24
2.5
1.63
1.84
2.21
3.20
16:00
20.04
Yverdon-Sport
Stade Lausanne Ouchy
1.97
3.65
3.60
2.10
2.5
1.71
1.64
2.03
3.05
18:30
20.04
FC Lugano
Lausanne-Sport
1.95
3.90
3.45
2.31
2.5
1.60
1.56
1.87
2.74

Švajcarska Super liga

Super liga je najviši nivo fudbalskog takmičenja u Švajcarskoj i nastala je 1898. godine. Do 1931. nosila je naziv Serija A, poslije čega je preimenovana u Nacionalnu ligu A, a trenutno ime je u upotrebi od 2003. godine. U ligi se danas takmiči deset klubova. Posljednjeplasirani tim direktno ispada u Čelendž Ligu, a deveti tim igra dvije utakmice sa drugoplasiranim timom iz nižeg ranga koji odlučuje koji tim će igrati u prvoj ligi sljedeće sezone. 

Titulu je do sada osvajalo 19 timova, a najtrofejniji klub je Grasohopers sa 27 titula, Bazel je osvojio 20, Servet 17, Jang Bojs 14, a Cirih je bio šampion 12 puta. Prvak Super lige počinje od drugog kola kvalifikacije za Ligu šampiona, a drugi, treći i četvrti tim idu u različite runde kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Pratite sve sportske rezultate uživo uz Meridian

Ako volite da znate šta se dešava u dvadesetoj ligi svijeta po Uefinoj rang listi, Meridian je omogućio svim korisnicima da uživaju u fudbalu uživo. Strastveni navijači žele da uvijek budu u toku sa promjenama u različitim fudbalskim prvenstvima, a savršeno mjesto da se obavijeste su naši fudbalski rezultati uživo. Pristupite našoj stranici sportski rezultati uživo ako želite da saznate sva dešavanja u jednom takmičarskom danu čak i ako ne želite da se kladite ili fudbal nije vaš omiljeni sport. 

Ponekad jednostavno ne uspijevamo da stignemo da provjerimo rezultate zanimljivih utakmica ili kako su se završili mečevi na koje smo se opkladili. Zato od sada možete da pogledate rezultate svih utakmica koje ste propustili ako posjetite današnje rezultate fudbala

Šanse u švajcarskoj Super ligi mnogo su veće ako koristite bogatu ponudu Meridian opklada

Nađite igru koja odgovara vašem stilu klađenja, osigurajte sebi najpovoljnije šanse i zabavite se više nego ikad. Svi korisnici imaju gotovo neograničene opcije i mogućnosti u Meridianu. Efikasno sastavite tiket i opkladite se na švajcarsku Super ligu ili drugu Čelendž Ligu. 

Osjećate li da ćemo na sljedećem meču između Bazela i Jang Bojsa vidjeti kvalitetan fudbal pun akcije i obrta? Izaberite igru na multigolove jednog tima i pogodite koliko će jedna ekipa postići pogodaka na utakmici, kladite se koji tim će dati više golova u kom poluvremenu ili koliko će domaćin, a koliko gost biti efikasni. Ništa vas ne može iznenaditi u vašoj omiljenoj ligi i želite da unovčite sportsko znanje i iskustvo? Za vas su k’o stvorene duple opklade poput duple šanse i ukupno golova, kombinacije pobjednika i golova i opklada na rezultat na poluvremenu ili slične. 

Kladioničarima koji ne vole da previše rizikuju svidjeće se i naši tipovi opklada koje i njima pomažu da dođu do povoljnih rezultata. Pogodite jedan od tri rezultata po cijeni jedne kvote koristeći opklade na multirezultat! 

Klađenjem na fudbalske rezultate uživo postajete superiorni kladioničar

Kada jednom probate Meridianove opcije za klađenje na fudbal uživo, zauvijek ćete ih koristiti. Najbolji timovi često se odvoje od ostatka švajcarske Super Lige na vrhu tabele, ali ostale ekipe vrebaju svaku priliku da pokvare šampionske planove. Iskoristite i vi sve mogućnosti koje vam klađenje na fudbalske uživo rezultate donosi u Meridianu i unovčite svako fudbalsko čudo i sve očekivane i neočekivane rezultate. 

Ugrabite pravi trenutak i kladite se da će neki od švajcarskih fudbalskih velikana, Bazel ili Jang Bojs, posustati. Klađenjem na sportske rezultate fudbala uživo velika je vjerovatnoća da ćete osvojiti bar nešto. 

Pravi trenutak za opkladu je kad god vi to želite, jer samo u Meridianu možete da se kladite i dok utakmica traje! Da li se novi član prve lige odlično snalazi na početku sezone i mislite da može da pobijedi sljedećeg teškog protivnika? Nijeste sigurni da neki tim ima snage za ligašku utakmicu poslije takmičenja u Ligi Evrope? Strpljenje se u Meridianu uvijek isplati! 

Meridianove statistike olakšica su koju morate uvrstiti u vašu kladioničarsku strategiju

Upotrebom naših raznovrsnih vrsta opklada, praćenjem uživo rezultata i posjetom naše stranice Meridianove statistike dolazite na samo korak do pobjede! Svaki kladioničar naći će nešto zanimljivo u našim obimnim sportskim podacima o kom god sportu da je reč. Klađenje nije obavezno ako želite da pogledate za vas bitne detalje u našim statistikama. 

Strastveni fudbalski kladioničari mogu da nađu sve podatke koji ih zanimaju o nekom od švajcarskih fudbalskih takmičenja i mnogih drugih svjetskih fudbalskih događaja na stranici Meridianove fudbalske statistike.

Klađenje bez ograničenja na Super ligu i mnoštvo svjetskih fudbalskih takmičenja 

Igrajte na švajcarsku Super ligu ili niži rang takmičenja Čelendž Ligu. Meridan pruža raznovrsne opcije za klađenje i nastavlja tradiciju olakšavanja kladioničarskog procesa svim korisnicima. Koliko god da je fudbalsko takmičenje veliko i u kom god dijelu planete da se odigrava, Meridian se trudi da ga uvrsti u svoju ponudu. Krenite u fudbalsku avanturu i kladite se na popularne lige Azije, Južne Amerike, Afrike ili ogromnog broja ostalih svjetskih fudbalskih takmičenja. 

U Meridianu možete da se kladite na sve najkvalitetnije i najpopularnije lige Evrope. Ne propustite klađenje na njemačku Bundesligu ili neke od drugih mnogobrojnih kvalitetnih fudbalskih liga dostupnih u Meridianu. Nađite savršene parove za tiket u ligi prepunoj evropskih fudbalskih virtuoza, italijanskoj Seriji A, i ne propustite legendarne derbije u najboljoj ligi na planeti, engleskoj Premier ligi. Sigurni smo da ne postoji fudbalski navijač koji ne voli da se kladi na kontinentalna klupska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope

Za sve svjetske fudbalske putnike koji vole da istražuju nova mjesta gdje se igra ovaj veličanstveni sport, izdvojili smo i austrijsku Bundesligu, argentinski Liga kup i rumunski Kup

U Meridianu kolo sreće uvijek se okreće!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket