Top leagues
Favorite leagues
Sports

Švajcarska Challenge Liga - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Swiss - Challenge League
16:00
20.04
FC Vaduz
FC Wil 1900
2.55
3.40
2.50
2.21
2.5
1.62
1.53
1.84
2.78

Švajcarska Čelendž liga

Švajcarska Čelendž liga drugi je najviši nivo sistema švajcarskih fudbalskih takmičenja. Osnovana je 1898. kao Seria B, a 1933. je promijenila naziv u Nacional Ligu B. Trenutni naziv nosi od 2003. godine. 


Deset timova se takmiči u ovoj ligi, šampion ulazi u prvu Super ligu, a drugoplasirani igra utakmicu za prolaz protiv devetoplasiranog tima iz Super lige. Ekipe iz Lihtenštajna takođe se takmiče u sistemu švajcarskih liga jer nemaju domaće takmičenje. 


Čelendž ligu je, od kada nosi ovaj naziv, osvajalo 12 timova. Lozana je bila šampion tri puta, a St. Galen, Vaduz i Našatel Zameks su osvojili takmičenje dva puta. 

Najbolji način da pratite svoje omiljene sportove je uživo sa Meridianom

Teško da postoji bolji način da uživate u sportu od praćenja fudbala uživo, a u Meridianu možete da pratite uživo rezultate bilo kog sporta koji vas interesuje. Ukoliko pratitite naše sportske rezultate uživo nećete propustiti nijedan bitan trenutak iz švajcarske Čelendž lige ili nekog drugog sportskog takmičenja iz Meridianove šarene ponude različitih sportskih disciplina. Brzo i jednostavno saznajte sve što vas zanima o rezultatima u košarci, tenisu, odbojci, rukometu i mnogim drugim sportovima. 


Ako volite da se kladite na fudbal, ali ste konstatno u pokretu, na našoj strani današnji fudbalski rezultati uvijek možete da provjerite stanje vaših igara i vidite da li ima razloga za slavlje. Budite uvijek u centru sportskih zbivanja obavještavajući se na našim današnjim rezultatima fudbala čak iako nemate želju da se kladite. 

Meridianova ponuda opklada prilagođena je svim kladioničarskim ukusima

Ljubitelji velikih svjetskih fudbalskih takmičenja i liga nižeg nivoa imaju podjednako raznovrsne opcije prilikom klađenja u našoj kladionici. Oprobajte svoje kladioničarske sposobnosti igrajući na švajcarsku drugu Čelendž ligu ili neko drugo takmičenje iz naše originalne ponude. 


Mislite li da će Grashopers lako izaći na kraj sa sljedećim protivnikom? Da li očekujete da će na sljedećoj utakmici pasti više od tri gola? Iskoristite neku od hendikep opcija na sljedećem tiketu ili se kladite na golove, multigolove, tačan rezultat ili tipove opklada na poluvremena. Ako nijeste spremni da samouvjereno rizikujete ili se dvoumite, Meridian je za vas izdvojio opklade poput multigolova ili pobjede sa razlikom sa kojima ćete biti korak bliže pobjedi. Kuda god vas vodi sportska mašta Meridian vas prati!

Olakšajte sebi svaku odluku i kladite se na švajcarsku drugu Čelendž ligu uživo

Bez žurbe osmislite strategiju za klađenje i igrajte na fudbalske rezultate uživo bilo kad tokom meča. Naša kladionica potrudila se da svim korisnicima olakša sastavljanje tiketa i smanji napetost prilikom klađenja. Sa Meridianom možete opušteno da se kladite donošenjem odluke tik prije interesantnog meča. Klađenje na sportske rezultate fudbala uživo je gol šansa koju morate da iskoristite. 


Ako se kladite na fudbalske uživo rezultate Meridianova ponuda, puna primamljivih kvota biće vaš ključ do pobjede. Strpljivo pratite tok meča i kladite se ako je tim agresivno krenuo u drugo poluvrijeme, neka ekipa ostala sa deset igrača na terenu ili ako je sastav i u ovu utakmicu ušao nesigurno. Jednako kvalitetne mogućnosti za klađenje čekaju i sve ljubitelje koji preferiraju da se klade na fudbal uživo! 

Meridianove statistike postaće nezaobilazni dio vašeg kladioničarskog obreda 

Ako koristite Meridianove statistike moći ćete sigurnije da stanete iza svake vaše kladioničarske odluke. Podaci o formama timova, rezultatima ili najboljim igračima čekaju vas zajedno sa širokom ponudom različitih sportova, a najbolja vijest je da su svi ovi podaci dostupni kako svim korisnicima Meridiana tako i slučajnim prolaznicima!


Fudbalske statistike koje možete naći na našem sajtu su sve što temeljni kladioničari mogu da požele i sadrže mnogo više od švajcarske Čelendž lige. U Meridianovim fudbalskim statistikama možete naći detalje o preko pedeset svjetskih fudbalskih liga. Saznajte sve prethodne rezultate timova koji vas zanimaju, koji je najbolji gostujući tim, koji sastav je najefikasniji u ligi i još mnogo toga.   

U Meridianovoj ponudi brojnih svjetskih liga svaki kladioničar naći će svoj fudbalski raj

Kladite se na lige švajcarskog fudbalskog sistema poput Super lige ili druge divizije Čelendž lige ili nađite novo omiljeno takmičenje u kome ćete oprobati sreću i znanje. Meridian zna da interesovanja kladioničara ne leže samo u najkvalitetnijim svjetskim fudbalskim takmičenjima, pa smo u ponudu uvrstili i neke od najboljih prvenstava nižih rangova poput engleskog Čempionišipa, italijanske Serije B i španske La lige 2. 


U Meridianovoj ponudi nalazi se i širok izbor svih velikih fudbalskih liga našeg kontinenta, ali i internacionalna klupska takmičenja. Neki od najboljih timova ove planete čekaju vas u francuskoj Ligi 1, a njemačka Bundesliga donijela nam je mnogo evropskih prvaka u popularnim klupskim takmičenjima poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope na koje takođe možete da se kladite u našoj kladionici. 


Nijesmo izostavili ni korisnike koji vole da istražuju najrazličitije lige iz svih krajeva svijeta. Pogodite ko je novi šampion sve popularnijih liga poput japanske Džej 1 lige sa delekog istoka ili se kladite na uzbudljivo takmičenje afričkog Kupa nacija


U Meridianu nema granica!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket