Švajcarska - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Swiss - Cup
12:00
02.06
Servette Geneva
FC Lugano
2.20
3.30
3.00
2.80
0.5
1.36
1.67
2.02
3.35
Swiss - Super League
18:30
31.05
FC Thun
Grasshopper Club Zurich
2.30
3.50
2.85

Fudbal u Švajcarskoj

Fudbal je najpopularniji sport u Švajcarskoj. Švajcarska fudbalska asocijacija formirana je 1895. godine i bila je osnivač međunarodnog upravljačkog tijela, Fife 1904. U švajcarskim gradovima, Cirihu i Nionu, nalazi se glavni štab Fife i drugog evropskog upravnog tijela Uefe. Iako je bila jedan od osnivača Fife, Švajcarska asocijacija se priključila Uefi tek 1954. 

Prvi fudbalski klub Švajcarske i prvi fudbalski klub nastao van granica Engleske osnovan je 1860. Najkvalitetnija švajcarska fudbalska liga nastala je 1898, a švajcarski Kup igra se od 1925. godine. U ligi se takmiči deset ekipa, a dva najlošija tima na kraju sezone ispadaju u niži rang takmičenja, Čelendž Ligu, iz koje dolaze dva nova člana švajcarske Super Lige. Osvajač kupa kvalifikuje se za Uefa Ligu Evrope. 

Švajcarski nacionalni tim igrao je na deset svjetskih prvenstava i četiri evropska, a bili su i domaćini ovih takmičenja 1954. i 2008. godine. Najbolji rezultat na internacionalnim takmičenjima zabilježili su na svjetskom prvenstvu 1954. kada su stigli do četvrtfinala.

Mnoge fudbalske lige i razna sportska takmičenja vrlo se jednostavno prate uz Meridian

Meridian vam omogućava da ne propustite nijedan trenutak najvećih sportskih takmičenja ako pratite našu stranicu sportski rezultati uživo. U svega nekoliko poteza možete da pristupite i Meridianovim fudbalskim rezultatima uživo, gdje god da se nalazite. 

Budite uvijek u centru zbivanja i zaboravite na neprijatna iznenađenja i propuštene rezultate. Ako posjećujete naše današnje fudbalske rezultate uvijek ćete znati kako su vam tiketi prošli. 

Najbolji dio ovoga je što uopšte ne morate da se kladite! Ostanite u toku sa svim fudbalskim i sportskim dešavanjima i saznajte sve aktuelne informacije o mečevima širom svijeta prateći fudbalske uživo rezultate. Nije bitno kad ili gdje se održava sportsko takmičenje – vjerujte da će vas Meridian uvijek držati obaviještene!

Klađenje u Meridianu uvijek je zabavnije jer kod nas možete naći najrazličitija takmičenja i tipove opklada

U našoj kladionici iskusićete najbolje uslove za klađenje. Svaki kladioničar cijeniće mogućnosti koje Meridian nudi prilikom klađenja na švajcarske fudbalske događaje i preko stotinu sportskih takmičenja i disciplina. 

Meridian nudi neke od najzanimljivijih klasičnih i jedinstvenih vrsta opklada. Da li vam se čini da znate kojim će se rezultatom završiti sljedeći ciriški derbi, ali se dvoumite oko opklade? Pokušajte sa opkladom na više rezultata, gdje možete da izaberete čak do tri rezultata po jednoj kvoti! Mislite li da neki tim neće uspjeti da postigne pogodak na utakmici? Kladite se na tačan broj golova, hendikep, pobjedu sa razlikom ili na neku od mnogih drugih klasičnih opcija. Dajte sebi i našim posebnim ponudama više šansi. Dobici su uvijek veći kada se kladite na golove u prvom poluvremenu, kada će biti postignut prvi gol, da će oba tima dati gol ili na kombinaciju rezultata na poluvremenu i kraju. Rizik ne mora da bude veliki da bi ste profitirali u Meridianu!

Sreća radi za vas u Meridianu ako upotrijebite prednosti koje dolaze sa klađenjem na sport uživo

Kladite se u svakom trenutku bez obzira na to da li je meč počeo ili ne. Sa Meridianom ostvarićete najveću slobodu prilikom klađenja i otkrićete da ne postoji efikasniji način od klađenja na sportske rezultate fudbala uživo. Više nema razloga da žurite da uplatite tiket prije početka utakmice. Zašto donositi nagle i neproračunate odluke kada možete staloženo da sačekate početak meča i kladite se kada budete ubijeđeni u svoju procjenu?

Ako je prošlogodišnji šampion nesigurno počeo novu sezonu, ako se neka ekipa grčevito bori za opstanak u prvoj ligi nekoliko kola pred kraj sezone ili ako forma tima zavisi od raspoloženja samo nekoliko igrača, najbolje je pratiti tok utakmice prije odlučivanja da li biste se kladili ili ne. Kladite se uživo koji tim postiže sljedeći pogodak, kombinacije duplih šansi, koliko ćemo ukupno golova vidjeti na utakmici i mnoštvo drugih opcija. Velike kvote mnogo će se češće pretvoriti u dobitke kada se kladite uživo u Meridianu. 

Posjetite Meridian statistike prije svakog tiketa i osigurajte najbolje šanse za pobjedu

Detaljna baza sportskih podataka priključuje se ostalim pogodnostima koje naši korisnici uživaju radi olakšavanja puta do uspjeha. Meridianove statistike pristupačne su svim ljubiteljima sporta bilo da vas zanima fudbal, košarka, trke, borilačke vještine ili nešto drugo. 

Drastično ćete smanjiti i rizik ako prije sastavljanja tiketa posjetite Meridianove fudbalske statistike. Pogledajte sastave timova, prosječnu starost, povrede, rezultate prethodnih okršaja, najefikasnije timove i protivnike koji slijede. Kombinujte sve prednosti koje vam Meridian pruža i daleko više uživajte u klađenju na vaša omiljena takmičenja!

Upoznajte se sa najboljim švajcarskim fudbalskim takmičenjima i raznim svjetskim ligama

U Meridianu možete da se kladite na vrhunska fudbalska takmičenja poput švajcarske Super Lige, druge Čelendž Lige, kao i na najrazličitija svjetska prvenstva. Danas se na svakom kontinentu igra i pomno prati fudbal, a Meridian se trudi da isprati sve želje i interesovanja koja pokažu naši korisnici. Fudbalske granice ne postoje u našoj kladionici! 

Nijesmo se usredsredili samo na švajcarske fudbalske velikane, već smo u ponudu uvrstili i druge popularne evropske lige za koje su čuli čak i skromni ljubitelji fudbala kao što je španska La liga, engleska Premier liga, ili italijanska Serija A.

Ipak, ako više volite da otkrivate nove mlade talente koji se probijaju kroz niže rangove takmičenja, u Meridianu ćete naći i njemačku 2. Bundesligu, ali i englesku Ligu 1. Nijedna kladioničarska ponuda se ne može zamisliti bez velikih evropskih fudbalskih takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope

Nijesu svi kladioničari ljubitelji velikih fudbalskih takmičenja, tako da smo pripremili širok izbor i za naše najzahtjevnije korisnike. Otputujte do američkog kontinenta i učestvujte u američkoj MLS ligi, a svi poznavaoci evropskog fudbala mogu da oprobaju svoje umijeće i u takmičenjima poput češke Prve lige.
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket