Severna Amerika - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
North American - CONCACAF Champions League
01:15
02.06
CF Pachuca
Columbus Crew
1.66
4.20
3.65
3.15
0.5
1.30
1.62
1.82
2.85

Fudbal u Sjevernoj AmericiFudbal u Sjevernoj Americi kontroliše Konkakaf, koji je jedan od šest FIFA kontinentalnih organa upravljanja fudbalskim asocijacijama. U asocijaciji se uglavnom nalaze članice iz oblasti Sjeverne Amerike zajedno sa karipskom regijom i Centralnom Amerikom. Konfederacija je osnovana 1961. godine i u njenom formiranju je učestvovalo 13 zemalja. Primarna uloga organizacije je da organizuje takmičenja za nacionalne timove i klubove, kao i kvalifikacione turnire za Svjetska prvenstva.


Neki od najboljih međunarodnih turnira su Konkakaf Gold kup, a najbolji timovi Sjeverne Amerike se takmiče u Konkakaf Ligi šampiona. Meksička Liga MX i MLS su najkvalitetnija nacionalna prvenstva ove regije. Reprezentacije ovih zemalja su osvojile i gotovo sve edicije Konkakaf Gold kupa. Međutim, u posljednje vrijeme Kostarika, Panama i Jamajka su počele da napreduju na nacionalnom i klupskom nivou.


Meksiko je jedina reprezentacija koja je osvojila neki od FIFA turnira, i to su uradili 1999. godine, osvojivši Kup konfederacija. Sa druge strane, ženska reprezentacija SAD je osvojila sve velike svjetske fudbalske turnire. Meksički timovi dominiraju Konkakaf ligom šampiona, a ekipa Amerike je osvojila ovo takmičenje sedam puta.


Otkrijte Meridianove opcije za klađenjeNikad se ne zna šta će se desiti u takmičenjima Sjeverne Amerike. Manji klubovi i reprezentacije su željni dokazivanja protiv regionalnih favorita i žele da i oni podignu neki od trofeja. Držite korak sa svim bitnim fudbalskim dešavanjima u Sjevernoj Americi i mnogim drugim regionima gdje se igra kvalitetan fudbal pomoću naše stranice fudbalski rezultati uživo.


Meridian vas poziva da otkrijete i raznovrsne tipove opklada koje će vam olakšati svaku odluku prilikom sastavljanja tiketa. Kladite se na lige iz Sjeverne Amerike, takmičenja nacionalnih timova ili druga interesantna fudbalska takmičenja bez oklijevanja. Ako koristite naše brojne mogućnosti za klađenje nikada nećete biti sigurniji u vaš izbor.


Da li se Jamajka ove godine dobro pripremila za Konkakaf Ligu nacija? Da li je neki autsajder već iznenadio u Konkakaf Gold kupu? Kladite se na ovogodišnjeg osvajača kupa ako ste sigurni u svoju procjenu. Da li vaš omiljeni tim ili reprezentacija tradicionalno igra bolje u određenom poluvremenu? Izaberite neku od mnogobrojnih igara na poluvrijeme, pogodite tačan rezultat na poluvremenu ili se opredijelite za opciju multigoIovi.


Radujte se svakoj odluci koju donesete uživoPosmatrajte šta se dešava na meču, pa tek kasnije donesite odluku da li biste se kladili. Svako ko koristi Meridianove opcije klađenja na fudbal uživo osigurava sebi najpovoljnije šanse. Nevezano od toga da li je meč već počeo, možete igrati kada god se vama čini da je najbolje. Zaboravite na bilo kakva iznenađenja i držite sreću u svojim rukama prateći tok svakog meča.


Timovi često nemaju snage da se takmiče na svim frontovima, pa odluče za koja prvenstva žele da uštede energiju. Bilo da želite da se oprobate u klupskim takmičenjima ili duelima reprezentacija u Gold kupu, u Meridianu svako ima podjednako dobre šanse. Da li mislite da neka reprezentacija želi da se opusti u Konkakaf ligi nacija ove godine? Pratite ih uživo i zaradite pomoću vašeg znanja i naših raznovrsnih opklada. Izaberite neke od naših uživo opcija među kategorijama duplih šansi, prelaza, vremenskih igara, a tek smo krenuli sa zagrijavanjem.


Bilo da vas zanima fudbal ili neki drugi sport, kada jednom probate Meridianove statistike nećete moći da zamislite klađenje bez njih. Saznajte sve što vas zanima o preko trideset vrsta sportova i bezbroj sportskih liga i takmičenja. Ljubitelji fudbala takođe mogu da nađu sve informacije koje ih zanimaju o nekoj reprezentaciji ili klubu iz Sjeverne Amerike.


U Meridianu se uvijek igraju zabavni fudbalski dueliPopularnost fudbala raste u gotovo svim krajevima planete, a ništa drugačije nije ni u Sjevernoj Americi. Iz ovih predjela dolazi sve više interesatnih fudbalera koji mogu da učine buduća Konkakaf takmičenja i Svjetska prvenstva još zanimljivijim. Kladite se na najbolja takmičenja iz ovih predjela kao što je Konkakaf Gold Kup ili Konkakaf ligu šampiona. Ovo je samo mali dio Meridianovog fudbalskog univerzuma u kome ćete nesumnjivo naći meč koji vam je zanimljiv.


Gdje god se igraju atraktivni fudbalski mečevi, tu je i Meridian. Ako vas interesuju neka od najelitnijih fudbalskih takmičenja, testirajte znanje u nekoj od evropskih liga poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige.


Ako vam velika takmičenja više nijesu zanimljiva kao nekad, Meridian sadrži obilje neizvjesnih liga nižeg ranga kao što su danska Prva divizija ili austrijska Prva liga. Ukoliko ipak ne možete da zamislite fudbal bez velikih takmičenja, Meridian u svojoj ponudi ima i kontinentalno prvenstvo UEFA liga šampiona, a najbolji od najboljih igraju meč UEFA Superkupa. Posjetite naš sajt i uživajte u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu na potpuno novi način!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket