Top leagues
Favorite leagues
Sports

Kenijska Premier Liga - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Kenyan - Premier League
12:00
21.04
Gor Mahia
AFC Leopards
2.04
2.98
3.86
12:00
21.04
Ulinzi Stars FC
Tusker FC
3.18
2.98
2.30
1.47
2.5
2.46

Kenijska Premier Liga

Prvo fudbalsko prvenstvo Kenije pod nazivom Nacionalna fudbalska liga nastalo je 1963. godine i funkcionisala je sve do 1996. kao najviši nivo takmičenja u zemlji. Nakon stalnih prepirki između tadašnje vladajuće fudbalske administracije i postepenog propadanja Nacionalne fudbalske lige, klubovi su odlučili da osnuju kompaniju koja će profesionalno i transparentno da organizuje takmičenje. 


Kenijska Premier liga je formirana i registrovana kao društvo sa ograničenom odgovornošću, a vlasništvo je podijeljeno između šesnaest klubova. Takmičenje je povezano i sa Kenijskom fudbalskom federacijom. U današnjoj verziji prvenstva učestvuje 18 ekipa, a dvije najlošije ekipe na kraju sezone ispadaju u Nacionalnu super ligu. Šesnaesti tim Premier lige i treći tim Super lige igraju doigravanje za plasman u najviši rang klupskog takmičenja.


Najbolji tim kenijske Premier lige je Gor Mahia sa 19 osvojenih titula. Iza njih su AFC Leopards sa 12, a jedina druga ekipa koja ima dvocifren broj trofeja i zaslužuje da se nađe među najboljim timovima Kenije je Tasker sa 11 titula. Osvajač kenijske Premier lige učestvuje u kvalifikacijama za CAF Ligu šampiona. Najbolji rezultat na ovom prestižnom takmičenju je zabilježio Gor Mahia, kada su stigli do četvrtfinala. Ekipa je svojevremeno osvojila afrički kup pobjednika kupova, a bili su i tri puta šampioni CECAFA klupskog kupa. 

Klađenje je duplo zanimljivije uz Meridianove opklade

Prvi saznajte sve o važnim mečevima sa vaših omiljenih fudbalskih terena. Propušteni rezultati, neugodna iznenađenja i problemi sa vremenskim zonama su komplikacije koje sa nama nećete iskusiti. Ako ste neprestano u pokretu, onda vam sigurno nije lako da budete u centru zbivanja. U svega nekoliko poteza pridružite se ostalim radoznalim i posvećenim kladioničarima na stranicama prepunim fudbalskih rezultata uživo.


Saznajte da li su vam opklade prošle sa samo par klikova. Trebaće vam svega nekoliko sekundi da provjerite da li imate razloga za slavlje. Samo treba da redovno posjećujete naše stranice sa sportskim rezultatima uživo. Sa nama nije bitno u koje vrijeme ili u kom ćošku planete se održava sportsko takmičenje. 


Možda će vam baš naše brojne mogućnosti klađenja donijeti dobitak koji će uljepšati vaš dan. Pored kenijske Premier lige, nađite svoj fudbalski raj u preko 50 svjetskih takmičenja i liga iz različitih regiona.


Očekujete da će AFC Leopards raskomadati sljedećeg protivnika? Šta ako primijetite da su se Bandari i Vazito previše istrošili u prvom dijelu prvenstva? Igrajte neku od hendikep opcija na sljedećem tiketu ili se kladite na golove, multigolove, tačan rezultat ili par/nepar tipove opklada na poluvremena. Obavezno probajte i našu bet bilder opciju i sastavite kombinacije koje ste oduvijek zamišljali. 

Daleko sigurnije klađenje je na uživo rezultate

Ne postoji isplativiji način da se kladite od klađenja na fudbal uživo. U našoj internet kladionici, obožavaoci drugih sportskih disciplina mogu da iskoriste iste prednosti kao i njihove fudbalske kolege. Zašto se kockati i rizikovati da se razočarate u svoju odluku kada možete da izaberete opkladu kada god želite? 


Čak i ako do kraja meča ima samo nekoliko minuta, igranju sa Meridianom se još ne nazire kraj. Udobno se smjestite i uživajte u meču od početka do kraja. Proračunato dočekajte prvi sudijski zvižduk i ignorišite sve kladioničarske brige koje su dio jednog fudbalskog meča.


Da li vas kvote mame da se kladite na meč koji se igra na gradskom stadionu u Najrobiju? Da li je Gor Mahia ušao u utakmicu loše raspoložen? Matare junajtedu očajnički trebaju bodovi da bi izbjegao zonu ispadanja? Šta možemo da od njih očekujemo protiv Kariobangi šarksa? Mirno pratite dešavanja na terenu i kladite se uživo na ukupno golova, kombinacije pobjednika i golova i druge opcije koje rade za vas. 


Nije bitno koji vas sport zanima i da li želite da se kladite sad ili kasnije, naše statistike su vam dostupne u svakom trenu. Svaka opklada koju odaberete je vaša procjena nekog tima. Zašto se onda bolje ne upoznate sa timovima na koje želite da se kladite? Posjetite našu stranicu sa statistikama i otkrijte odgovore na razna sportska pitanja. 

Premier liga Kenije i mnoštvo svjetskih liga

Meridian želi da odgovori na svaku želju svojih korisnika. Zato uzimamo u obzir da nijesu svi naši fudbalski analitičari ljubitelji Premier lige Kenije. Bilo da volite poznata ili manje poznata takmičenja, tu smo za vas. Pored najkvalitetnijeg fudbalskog prvenstva Kenije u našoj onlajn kladionici možete naći i najviše rangove fudbalskih takmičenja gotovo svake zemlje na planeti. 


Iz Meridianove raznolike ponude izdvajamo najzanimljivija prvenstva iz zemalja u kojima je fudbal veći od života. Uživajte u atraktivnim potezima iz brazilske Serije A, kolumbijske Primera A i argentinske Primera divizije. 


Međutim, zašto se zaustaviti na fudbalskim takmičenjima Južne Amerike? Iz Meridianove široke ponude stižu vam i sve velike lige starog kontinenta. Zabavite se u elitnim fudbalskim ligama poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige. Provjerite i poznavanje liga nižeg ranga poput engleskog Čempionšipa ili danske Prve divizije i mnoštva drugih. Nemojte preskočiti ni velika evropska fudbalska takmičenja poput UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope koje prate milioni fudbalskih navijača.
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket