Top leagues
Favorite leagues
Sports

Australijska A-Liga - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Australian - A-League
07:00
21.04
Perth Glory FC
Western United FC
2.31
3.65
2.65
2.90
2.5
1.37
1.35
1.53
2.07

Australijska A-Liga

A-Liga je najkvalitetnija profesionalna muška fudbalska liga u Australiji. Ligu je osnovao Fudbalski Savez Autralije (FFA) kao nasljednika Nacinalne fudbalske lige (NSL), a takmičenje je zvanično počelo avgusta 2005. U ligi se trenutno takmiči dvanaest timova; jedanaest iz Australije i jedan tim sa sjedištem na Novom Zelandu. Takmičenje je takođe poznato pod nazivom Hjundai A-Liga zbog niza sponzorskih aranžmana sa Hjundai Motor kompanijom.


Sezone uglavnom traju od oktobra do maja i sastoje se od 26 kola nakon čega slijedi plejof u kome učestvuju najbolje plasirani timovi, a potom i veliko finale. Pobjednik regularnog dijela sezone naziva se ‘’Premijer’’ dok je pobjednik velikog finala sezonski ‘’Šampion’’. Najuspješniji klubovi se kvalifikuju za azijsko kontinentalno klupsko takmičenje poznato kao AFC Liga Šampiona. U australijskoj A-Ligi ne postoji mogućnost ispadanja i napredovanja u druge rangove takmičenja.


Od nastanka ove lige, sedam klubova su krunisani kao ‘’Premijeri’’, a šest su postali šampion A-Lige. Klub sa najviše trofeja u ovom elitnom fudbalskom takmičenju u Australiji je Sidnej FC sa devet kombinovanih trofeja, dok je drugi po redu Melburn Viktori sa sedam. 

Pratite uživo rezultate i sve lige australijskog fudbala bez poteškoća

Naša kladionica trudi se da vam učini klađenje jednostavnim i dostupnim u svakom trenutku. Iskoristite sve pogodnosti koje Meridian nudi i posjetite stranice fudbalski rezultati uživo i sportski rezultati uživo ako želite da ostanete u toku sa fudbalskim i sportskim dešavanjima širom svijeta. Ukoliko ste ljubitelj liga sa drugih kontinenata, Meridian vam olakšava praćenje rezultata pomoću naših stranica na kojima možete naći sve današnje fudbalske rezultate, kao i one iz raznih drugih sportova. 


Ako ste u pokretu ili vam satnice mečeva ne odgovaraju, dovoljno je da samo držite korak sa našim fudbalskim uživo rezultatima i nećete propustiti nijedan minut omiljenog duela. 


Zaboravili ste da provjerite rezultate u nekom sportu? Meridianovi sportski rezultati držaće vas obaviještenim kad god vam je to najpotrebnije. 

Sve australijske fudbalske lige i najraznovrsnije vrste opklada samo u Meridianu 


Kladite se na najjaču australisku A-Ligu ili na neku od osam divizija koje učestvuju u Nacionalnoj Premier Ligi. Očekujete da padne dosta golova na derbiju u Melburnu? Da li neki tim ima nekoliko povrijeđenih igrača? Od klađenja na broj golova sve do hendikep opklada, pozivamo vas da otkrijete neograničene opcije klađenja u Meridianu! 


Da li ste nestrpljivi i ne možete da dočekate početak sezone ili ste sigurni da Melburn Siti FC osvaja prvenstvo ove godine? U našoj kladionici možete da se kladite na sljedećeg šampiona A-Lige. Za one kojima ni ove mogućnosti nijesu zanimljive izdvojili smo i australijsku žensku ligu. 


Pozivamo vas da istražite sve vrste opklada koje smo pripremili za vas. Bilo da se kladite na prvo ili drugo poluvrijeme u Meridianu sve je dozvoljeno. Uvijek smo vam dostupni kad je vrijeme za opkladu! 

Uživo klađenje na A-Ligu – Meridian je savršeno društvo za praćenje sportskih rezultata i fudbala uživo

Mi znamo da su naši korisnici pažljivi i proračunati ljubitelji klađenja, zato smo se potrudili da dodatno smanjimo rizik za igrača. Ne dopustite da vas išta iznenadi klađenjem na rezultate A-Lige uživo. Ishod Nacionalne Premier Lige svake godine je neizvjestan. Zato budite bez brige – u Meridianu nema žurbe. Osigurajte pobjedu tako što ćete se kladiti na bilo koju ligu iz Australije uživo.     


Mislite li da neki od favorita ima male šanse da dobije sljedeći meč? Da li tim na koji želite da se kladite igra bez standardnih prvotimaca? Opustite se uz fudbalski meč i uplatite tiket kad god ste sigurni u vašu odluku. U Meridianu vrijeme radi za vas!  


Naša kladionica vam olakšava put ka sigurnom dobitku!

Uz Meridianove statistike, pobjeda se smiješi na svakom tiketu


Meridian statistike su tu da vas obavijeste o svim detaljima potrebnim za sastavljanje tiketa. Uz mnogobrojne vrste opklada, klađenje uživo i svakodnevni pregled sportskih rezultata Meridian se potrudio da vam olakša svaku odluku. Naše statistike vam donose forme timova, najbolje strijelce, trenutnu poziciju timova, i još mnogo toga za gotovo bilo koje lige na svijetu. 


Ako ste zaljubljenik u fudbal, Meridian fudbalske statistike će vam prepoloviti vrijeme utrošeno za sklapanje dobitničkog fudbalskog tiketa. Dočekajte spremni svaki okršaj i opustite se dok gledate utakmicu. Meridianove olakšice ublažavaju sportsku napetost!  

Kladite se na australijske fudbalske lige i sve poznate i nepoznate lige širom svijeta 

Naši korisnici imaju jedinstvenu priliku da se pored A-Lige klade i na mnoge lige i divizije australijskog fudbala. Oprobajte se u nekoj od Nacionalnih Premijer Liga poput Brizbejn Premijer Lige, Sjeverne NSW Lige, Kvinslend Lige, divizija Južne Australije, Tasmanije i državnih liga Zapad i Novi Južni Vels, ili se kladite na žensku Brizbejn Premijer Ligu. Mogućnosti su gotovo neograničene. 


Ne morate se zaustaviti na australijskim fudbalskim ligama. Iz Meridianove raznolike ponude stižu vam i sve velike lige starog kontinenta. Oprobajte se u elitnim fudbalskim ligama poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Osjetite ukus pobjede i u mnogim ligama nižeg ranga poput engleskog Čempionšipa ili italijanske Serije B i drugih. Nijesmo zaboravili ni velika evropska fudbalska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige evrope. 


Za korisnike koji prate fudbal u egzotičnim zemljama, izdvojili bi brazilsku Brazileiro Seriju A, ili vas možda više interesuje fudbal na afričkom kontinentu poput marokanske Botola lige. U Meridianu imate priliku i da se kladite na velika vanevropska fudbalska takmičenja poput Konmebol Kopa Libertadoresa.
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket