Poljska - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Polish - IV Liga
17:00
26.05
KKS Wiara Lecha Poznan
MKS Nielba Wagrowiec
3.61
3.81
1.83

Poljski fudbal

Poljaci fudbal igraju još od kraja devetnaestog vijeka. U početku, fudbal se u ovoj zemlji igrao pod pokroviteljstvom Austrijske fudbalske asocijacije, a već u prvoj deceniji počinju se formirati i prvi klubovi. Od Austrije se odvajaju 1911. godine, kada se formira Unija poljskog fudbala. 1919. godine osniva se i Fudbalski savez Poljske.

Od 1923. ovaj savez je član FIFA, a od 1955. i UEFA. Od kada se fudbal igra u ovoj zemlji, prate ga brojne kontroverze. Ipak, to ne umanjuje ljubav poljskih igrača i navijača prema fudbalu, a brojni poljski golgeteri zaslužuju i tvoju pažnju.

Najbolji golgeteri Poljske u Meridianu

Meridian ne bi bio Meridian da ne bira najbolje od najboljeg za svoje kladioničare. Upoznajemo te sa najvećim golgeterima poljskog fudbala i najsvježijim fudbalskim rezultatima danas. Tu su i različite opcije za klađenje, ali i statistički podaci iz prošlih mečeva.

Zato nemoj propustiti priliku da do detalja upoznaš igru Levandovskog, virtuoznost Zurkovskog i golove koji u posljednjim minutima mogu stići od Simanskog. Meridian ti nudi priliku da pratiš međunarodna, ali i nacionalna takmičenja i pokažeš koliko dobro i sam poznaješ vatreni evropski fudbal.

Poljski fudbal uživo 

Utakmica je počela, a ti još nemaš tiket. Bez brige! Sa nama imaš priliku da svoju opkladu položiš čak i kada golovi počnu da tresu mreže i uz opreznu procjenu sastaviš tiket koji će te dovesti do vanrednih dobitaka.

Kladi se na fudbal uživo na timove Radoma, Visle iz Krakova, Polonije iz Varšave i mnogih drugih. Iskoristi sportske rezultate za fudbal i daj svoj sud o timu vrijednom da se popne na vrh čuvene Ekstraklase.

Put do dobitka popločan je tačnim podacima

Dobitni tiket možeš uplatiti i bez Meridianovih stastistika, ali zašto bi propustio podatke koji ti mogu pomoći da doneseš odluku koja će ti donijeti dobitak? Kada jednom uploviš u svijet nepresušnih fudbalskih podataka, sportskih rezultata uživo i vanserijskih timova iz Evrope i svijeta, vidjećeš kako bi sve mogao unovčiti svoju fudbalsku strast.

Zato ne dozvoli da sljedeći okršaj dočekaš nespreman. Posveti pažnju svakom detalju i nadaj se dobitku!

Najprestižnija fudbalska takmičenja u Meridianu

Meridian te neće razočarati ni kada su druge evropske zemlje u pitanju. Ako te zanima kakav se fudbal igra u Engleskoj, tu su takmičenja poput EFL kupa, Premier lige i Druge lige. Nemoj zanemariti ni italijansku Seriju A, ali ni kupove poput Kupa Francuske ili međunarodnog UEFA Superkupa.

Otkrij čileansku Premiera B Ligu, japansku Džej 1 ligu i mnoga druga takmičenja iz čitavog svijeta. Dokaži da si pravi ljubitelj fudbala i postani dio tima koji zna samo za pobjede!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket