Norveška Eliteserien - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Norwegian - Eliteserien
16:00
01.06
Hamarkameratene
SK Brann
4.50
3.85
1.70
3.30
0.5
1.31
1.65
2.00
2.95

Eliteserien

Za norveške Vikinge nema važnijeg takmičenja od čuvenog Eliteseriena. Ovo takmičenje formirano je 1937. godine i prvih jedanaest godina bilo je podijeljeno na više grupa, čiji su pobjednici ulazili u borbu za prvaka Norveške. Kasnije su se grupe svele na dvije, a pobjednici su igrali za titulu nacionalnog prvaka.

Danas se ovi timovi kvalifikuju za UEFA ligu šampiona i UEFA ligu Evrope, a u samom takmičenju učestvuje od 10 do 16 najboljih timova. Finalisti su u prvim sezonama po osnivanju igrali po dvije utakmice, ali to se brzo promijenilo. Danas igraju po jednu utakmicu kako bi odredili pobjednika, dok se drugoplasirani timovi sastaju na još jednom meču u borbi za drugo mjesto.

Kladi se na prestižnu ligu Norveške

U Meridianovoj online kladionici čekaju te najbolji među najboljima iz Skandinavije. Pronađi današnje fudbalske rezultate i saznaj ko se nezaustavljivo penje ka vrhu tabele. Kladi se na broj golova po utakmici, pobjednika takmičenja, strijelca prvog gola ili broj golova na kraju poluvremena. 

Pokaži koliko dobro poznaješ najpopularniju igru na svijetu i daj sve od sebe da sastaviš dobitni tiket. Dobitna kombinacija zavisi od tvoje procjene. Azijski hendikep? Dupla šansa? Posljednji minut? Koja će biti konačna odluka? Budi hrabar i nadaj se da će te rasuđivanje dovesti do pobjede.

Eliteserien uživo 

Zavali se i uživaj u utakmici prije nego što odlučiš na koga ćeš položiti svoju opkladu. Meridian ti nudi mogućnost da uplatiš tiket i nakon što padne prvi gol. Na našem sajtu možeš pratiti sportske rezultate za fudbal uživo i upoznati se sa timovima poput Rozenborga, Stabeka, Vikinga i mnogih drugih.

Nekoliko klikova te dijeli od detalja koji će te upoznati sa vrhovima norveškog fudbala. A ako si već upućen u Eliteserijen, ovo je odlična prilika da daš svoj sud o sljedećem nacionalnom prvaku. Prati pažljivo svaki gol, odluči kako će izgledati tvoj tiket i raduj se rezultatima. 

Statistike najviše lige Norveške

Kada dođeš do naših statistika, otkrićeš čitav niz vrijednih informacija. Gdje se na tabeli nalazi Bran? Da li je tim Havesunda spreman za dolazeću sezonu? Ko je najbolji golgeter Stabeka? Na našoj strani sa statistikama nalaze se odgovori na sva ova pitanja, a od nje te dijeli samo nekoliko klikova.

Kombinuj statistike sa fudbalskim rezultatima uživo i kreiraj tiket koji ti može donijeti vanredne dobitke. Uvjeri se u svoje poznavanje fudbala i pokaži da tvoja strast prema fudbalu može da se mjeri sa vikinškom ratnom vještinom!

Koji put vodi do trona

Da li možeš da pretpostaviš ko će proći dalje u UEFA ligu Evrope? Imaš ideju ko bi mogao da prestigne Rozenborg? Da li je Bran iz Bergena dovoljno spreman za takav poduhvat? 

Ako smatraš da znaš ko će zauzeti prvo mjesto u ovoj sezoni Eliteserien, nemoj propustiti priliku da to znanje iskoristiš. U Meridianu ćeš imati šansu da uz pomoć statistika, sportskih rezultata za fudbal uživo i raznovrsnih opcija za klađenje, sklopiš kompletnu sliku o ovoj ligi. Iskoristi stečeno znanje i budi uz pobjednika do samog kraja!

Prestižna fudbalska takmičenja u Meridianu

Pored Eliteseriena, ovdje možeš naći i svjetska takmičenja poput japanske J1 lige, Lige de futbol iz Bolivije ili čileanske Premiera B Lige. Tu su, naravno i evropske lige, poput češke CFL ili poljske Ekstraklase. Nemoj sebe uskratiti ni za nevjerovatne golgetere iz Serije A i Serije B iz Italije, njemačke lige i kupove i briljantne Britance iz Premier lige.

Nemoj propustiti ni velike utakmice UEFA Superkupa i Lige šampiona. Pored ovih vjelikih fudbalskih takmičenja, Meridian je i nepresušni izvor drugih uzbudljivih sportskih takmičenja. Bilo da si ljubitelj košarke, tenisa, rukometa ili odbojke, naš izbor te neće razočarati. Pokaži koliko voliš sport i postani pobjednik zajedno sa svojim favoritima!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket