Top leagues
Favorite leagues
Sports

Irska Premier Divizija - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Irish - Premier Division
18:45
22.04
Derry City FC
Saint Patrick´s Athletic FC
1.72
3.50
4.60
1.69
2.5
2.09
2.05
2.70
4.55
18:45
22.04
Shelbourne FC
Shamrock Rovers
3.40
3.15
2.12
1.54
2.5
2.38
2.11
2.95
5.40

Premier divizija

Prvo fudbalsko takmičenje Irske formirano je 1921. godine, a u formatu koji danas poznajemo igra se od 1985. godine. Premier divizija je najviši rang irskog ligaškog sistema. U prvenstvu se takmiči deset ekipa, a najbolja četiri tima se kvalifikuju za evropska klupska takmičenja. Prije svega Ligu Šampiona i buduću Evropsku konferencijsku ligu. Sent Patriks Atletik i Bohemins su jedini timovi koji nijesu ispali iz Premier divizije od kada postoji, a liga se od 2003. godine održava u ljetnjem periodu. 

Najtrofejnije ekipe Irske su Dandolk, koji je za sada bio osam puta šampion zemlje, Šelborn, sa šest medalja, kao i Šemrok Rovers. Sent Partiks Atletik je krunisan do sada pet puta. 

Različite fudbalske lige samo u Meridianu

Meridian vam omogućava da ne propustite nijedan trenutak najvećih sportskih takmičenja. Zato pratite našu stranicu sportski rezultati uživo. U svega nekoliko poteza možete da pristupite i Meridianovim fudbalskim rezultatima uživo, gdje god da se nalazite. 

Budite uvijek u centru zbivanja i zaboravite na neprijatna iznenađenja i propuštene rezultate. Ako posjećujete naše današnje fudbalske rezultate, uvijek ćete znati kako su vam tiketi prošli i ništa vam ne može pokvariti zabavu. Najbolji dio ovoga je što uopšte ne morate da uplatite tiket. Nije bitno kad ili gdje se održava sportsko takmičenje, računajte na nas. Mi ćemo vas uvijek obavještavati o svim važnim aktuelnostima.

Opklade na najrazličitija sportska takmičenja

U našoj kladionici iskusićete najbolje uslove za klađenje. Obilje mogućnosti koje Meridian nudi prilikom klađenja oduševiće sve koji žele da se klade na irsku Premier diviziju, ali i neko od preko stotinu drugih sportskih takmičenja. Meridian nudi neke od najzanimljivijih vrsta opklada. 

Da li vam se čini da znate kojim će se rezultatom završiti sljedeći derbi Dablina, ali se dvoumite oko opklade? Pokušajte sa opkladom na više rezultata, koja vam nudi opciju za klađenje na tri rezultata po jednoj kvoti. Mislite da Bohemians neće uspjeti da postigne pogodak na utakmici? Kladite se na tačan broj golova, hendikep, pobjedu sa razlikom ili na neku od mnogih drugih klasičnih opcija. Dajte sebi i našim posebnim ponudama više šansi i dobici će se ređati. 

Kladite se uživo jer je sreća vaš saigrač

Kladite se u svakom trenutku bez obzira na to da li je meč počeo ili ne. Sa Meridianom ćete ostvariti najveću slobodu prilikom klađenja. Uvjerićete se da ne postoji efikasniji način od klađenja na sportske rezultate fudbala uživo. Više nema razloga da žurite da uplatite tiket prije nego što se stadion ispunio. Zašto donositi nagle i neproračunate odluke kada možete da sačekate početak meča i kladite se kada budete ubijeđeni u svoju računicu?

Ako je Sligo Rovers nesigurno počeo novu sezonu, ako se Šelborn grčevito bori za opstanak u prvoj ligi nekoliko kola pred kraj sezone ili ako forma tima zavisi od raspoloženja samo nekoliko igrača, najbolje je pratiti tok utakmice prije nego što odlučite da li ćete se kladiti ili ne. Kladite se uživo koji tim postiže sljedeći pogodak, kombinacije duplih šansi, koliko ćemo ukupno golova vidjeti na utakmici i mnoštvo drugih opcija. Velike kvote se pretvaraju u dobitke kada se kladite uživo na sportske rezultate fudbala. 

Unovčite svoju sportsku strast pomoću Meridianovih statistika

Detaljna baza sportskih podataka priključuje se ostalim pogodnostima koje naši korisnici uživaju. Ona je tu da olakša put do uspjeha. Meridianove statistike pristupačne su svim ljubiteljima sporta! Bilo da vas zanima fudbal, košarka, trke, borilačke vještine ili nešto drugo, možete se u potpunosti osloniti na njih. 

Drastično ćete smanjiti i rizik ako prije sastavljanja tiketa posjetite Meridianove fudbalske statistike. Pogledajte sastave timova, prosječnu starost, povrede, rezultate prethodnih okršaja, najefikasnije timove i protivnike koji slijede. Kombinujte sve prednosti koje vam Meridian pruža i češće se radujte rezultatima sa vašeg omiljenog takmičenja.

Najbolji timovi irske Premier divizije i druga nacionalna prvenstva

U Meridianu možete da se kladite na neka od mnogih fudbalskih takmičenja Velike Britanije, a među njima je i irska Premier divizija. Otkrijte najrazličitije lige i fudbalske događaje. Danas se na svakom kontinentu fudbal pomno prati, a Meridian se trudi da uskladi svoju ponudu sa željama i interesovanjima naših korisnika. Fudbal u Meridianu ne poznaje granice.

Nijesmo se usredsredili samo na zelene navijače, već smo u ponudu uvrstili i druge popularne evropske lige, kao što je španska La liga, engleska Premier liga, ili italijanska Serija A.

Ipak, ako više volite da otkrivate nove mlade talente koji se probijaju kroz niže rangove takmičenja, u Meridianu ćete naći i njemačku 2. Bundesligu, ali i englesku Ligu 1. Naravno, nijedna kladioničarska ponuda nije potpuna bez velikih evropskih fudbalskih takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope. Pozivamo sve korisnike da otkriju ima li kraja našim nepresušnim opcijama!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket