Finska Veikaus Prva Liga - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Finnish - Veikkausliiga
15:00
31.05
Tampereen Ilves
Kuopion Palloseura
2.14
3.40
3.10
2.65
0.5
1.44
1.83
2.37
3.90
15:00
31.05
FC Inter Turku
FC Haka Valkeakoski
2.18
3.55
2.80
15:00
31.05
Seinajoen JK
IFK Mariehamn
1.52
4.30
5.40
3.10
0.5
1.35
1.85
2.26
3.40
17:00
31.05
AC Oulu
HJK Helsinki
4.40
4.00
1.65
3.30
0.5
1.32
1.67
2.01
2.96

Finska Veikausliga

Veikausliga najviši je nivo finskih fudbalskih liga u kojoj se takmiči 12 najboljih klubova iz zemlje. Liga nosi ime po finskoj nacionalnoj kladioničarskoj agenciji, a osnovana je 1990. godine. Prije toga prvenstvo se zvalo Mestarusarja i činili su ga amaterski i poluprofesionalni timovi, a između 1908. i 1930. šampion je krunisan u nokaut kup takmičenju. 

Poslije dvadeset dva kola regularnog dijela sezone timovi se dijele u sve grupe na osnovu plasmana. Šest timova sa vrha tabele nastavljaju takmičenje u Šampionskoj seriji, koja odlučuje prvaka i timove koji se kvalifikuju za evropska takmičenja, a preostalih šest timova takmiče se u Čelendžer seriji za opstanak u ligi. 

Šampion Finske kvalifikuje se u prvu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok drugi, treći i četvrti igraju kvalifikacije za evropsku Konferencijsku ligu. HJK Helsinki je ekipa sa trideset titula šampiona, slijede FK Haka i HPS sa devet, a TPS Turku je osvojio osam. 

Pratite uživo rezultate pomoću jedinstvenih Meridianovih kladioničarskih mogućnosti

Iako fudbal nije najpopularniji sport u Finskoj, nacionalna Veikausliga podjednako je dramatična kao i neke od popularnijih liga Evrope. Meridian se potrudio da vas obavještava o fudbalskim dešavanjima kad god i gdje god se ona održavala. Najbolji način da saznate sve današnje rezultate fudbala ili rezultate bilo kog drugog takmičarskog dana je ako posjetite naše fudbalske rezultate uživo. Praćenje i klađenje u Meridianu na fudbal uživo je odluka koju sigurno nećete zažaliti. 

Saznajte dešavanja iz mnogobrojnih finskih fudbalskih takmičenja ili bilo kojih drugih sportskih nadmetanja iz cijelog svijeta. Sa Meridianom možete efikasno provjeriti epiloge mečeva iz desetina sportskih disciplina na našim sportskim rezultatima uživo

Ne brinite ako ste zaboravili da pogledate neku utakmicu ili ne stižete da provjerite rezultate mečeva na koje ste se kladili. Gdje god se nalazili i koju god platformu koristili današnji fudbalski rezultati su vam uvijek dostupni u Meridianu! 

Nevjerovatna ponuda kladioničarskih mogućnosti na raspolaganju je samo korisnicima Meridiana

Meridian je obezbijedio svim korisnicima najbolje uslove za klađenje. Kod nas možete naći gotovo neograničen broj opklada koje smo kreirali kako bi svi naši korisnici našli tačno šta žele. Veliki dobici očekuju sve kladioničare koji uspiju da pogode osvajača Veikauslige prije početka sezone. Ali ovo je samo dio raznih kategorija opklada i takmičenja koje možete da nađete u našoj kladionici. 

Da li očekujete da se tradicija nastavi i da HJK Helsinki lako riješi derbi glavnog grada i ponovo pobijedi? Nađite igru koja vam najviše odgovara u bogatoj Meridianovoj selekciji opklada na golove, pogodite ko će biti bolji u određenom poluvremenu opkladama na poluvremena ili nađite perfektnu kombinaciju u duplim opkladama. 

Za sve kladioničare koji žele dodatni izazov pripremili smo i vremenske igre za određene periode meča, a ako mislite da znate koji igrač će postići prvi gol ili ko će dobiti više kartona na utakmici, definitivno ne propustite naše specijalne opklade. Prilagodite klađenje vašem stilu i osigurajte neizmjernu zabavu! Olakšajte sebi posao igrajući vaše omiljene vrste opklada iz naše atraktivne ponude. U našoj kladionici svako će naći nešto po ukusu! 

Kladite se na finsku Veikausligu i različita fudbalska svjetska takmičenja uživo 

Praćenje i klađenje na fudbalske rezultate uživo olakšava svako sljedeće sastavljanje tiketa. Zato naša kladionica omogućava svim korisnicima da uplate željenu igru u svakom trenutku tokom meča. Zašto dodatno rizikovati i ne iskoristiti sve mogućnosti koje vam donosi klađenje na sportske rezultate fudbala uživo? 

Strpljivo sačekajte početak meča i pratite razvoj događaja kako biste tačno znali šta možete da očekujete u narednim minutima. Ako neka ekipa dominira konkurencijom veći dio meča, ugrabite idealan trenutak i kladite se na tim koji sljedeći postiže pogodak, ko izvodi sljedeći korner ili da će sastav završiti meč bez primljenog gola! Više nemate razloga da se kockate sa potencijalnim dobitkom i kladite unaprijed na meč u čiji ishod nijeste sigurni. 

Strpljenje se Meridianovim korisnicima često isplati. Da li su timovi rezervisano ušli u utakmicu? Ako mislite da ćemo vidjeti uzbudljiviji meč u drugom poluvremenu kladite se da će biti više golova u drugom poluvremenu, da će gost ili domaćin postići po gol u oba perioda ili pogodite koliko će ukupno golova biti na utakmici!

Meridianove statistike sve su što vam je potrebno za pobjedu

Raznovrsne opklade, praćenje današnjih rezultata fudbala i klađenje uživo nijesu jedine olakšice koje je Meridian pripremio za sve ljubitelje sporta. Željeli da se kladite ili ne, svi su dobrodošli na našoj strani Meridianove statistike. Saznajte sve što vas zanima o preko trideset vrsta sportova i bezbroj sportskih liga i takmičenja. 

Saznajte forme timova, raspored na tabeli, najbolje strijelce, najuspješnije gostujuće i domaće sastave i pustite da vas Meridianove fudbalske statistike dovedu do pobjede! 

Finska Veikausliga i mnoštvo zanimljivih svjetskih fudbalskih takmičenja dio su sjajne Meridianove ponude 

U Meridianu možete naći različita popularna i manje popularna fudbalska takmičenja kojima pripada i finska Veikausliga. Naša kladionica u ponudi ima mnoga takmičenja evropskih i svjetskih nižih divizija, a nijesmo zaboravili ni kladioničare koji vole da oprobaju sreću u neizvjesnim kup takmičenjima. 

Iz naše standardne ponude izdvojili bismo i neke od najboljih liga evropskog kontinenta sa kojima su upoznati svi kladioničari, poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige. Pored toga nudimo vam i da se kladite na najbolja evropska međunarodna takmičenju u kojima se sudaraju najbolji timovi planete poput UEFA lige šampiona, a podrazumijeva se da smo vam omogućili i klađenje na takmičenje u kome su regionalni timovi sve uspješniji – UEFA ligu Evrope

Za sve ostale znatiželjne fudbalske kladioničare pripremili smo i fudbalske događaje sa najstarijeg kontinenta poput alžirskog profesionalnog Liga 1 kupa, a ako želite bolje da se upoznate sa ostrvskim takmičenjima nudimo vam priliku da se kladite i na irski FAI Kup.

U Meridianu zabavi nema kraja!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket