Australija - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half - 1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Home Total Golas 1.5
Under
O/U
Over
Away Total Goals 1.5
Under
O/U
Over
Australian - NPL Queensland
09:30
16.07
Gold Coast United FC
Wynnum Wolves FC
1.41
4.60
5.60
4.30
0.5
1.15
1.49
1.61
2.23

Fudbal u Australiji

U Australiji fudbal se zvanično igra još od 1875. a prvi klub Vonderers je nastao 1880. Fudbal je u zemlji imao burne početke, a upravljačko tijelo za nadzor na nivou cijele Australije osnovano je tek 1911. Ovu ulogu preuzima Australijsko fudbalsko udruženje 1921. 

Priliv ratnih migranata tokom 50-tih i 60-tih ubrzao je rast popularnosti fudbala. U ovom periodu Australija je postala članica FIFE, a osnovana je Australijska Fudbalska Federacija. Osnovni cilj Federacije bio je reformisanje fudbala širom zemlje, a to je trajalo sve do osnivanja nove nacionalne A-Lige 2005. godine. 

Australija 2006. prekida tridesetdvogodišnje odsustvo sa svjetskih prvenstava, a njihov nacionalni tim uspio je da se kvalifikuje i za dva naredna. Pridruživanje kluba Vestern Sidnej Vonderersa i stvaranje nižeg ranga takmičenja Nacionalne Premijer Lige i FFA kupa u tom razdoblju povećalo je interesovanje za ovaj sport i omogućilo brži razvoj fudbala u Australiji. 

Ne propustite nijedan sportski rezultat – pratite mnoštvo sportova i australijski fudbal uživo

Svaki kladioničar voli da ima uvid u stanje svojih opklada u svakom trenutku. Ljubitelji fudbala i ostalih sportova se u Meridianu mogu kladiti na gotovo neograničeni raspon liga širom svijeta. Međutim, šta ako nijeste u situaciji da ispratite utakmicu ili se ona igra u nekoj drugoj vremenskoj zoni? U Meridianu smo se potrudili da vam olakšamo cjelokupan proces klađenja i da vas održavamo u toku sa svim dešavanjima na vašim tiketima. 

Rešenje je jednostavno – pratite sportske rezultate uživo u Meridianu! Naš sajt je optimizovan za razne platforme, tako da možete da se oslonite na nas bilo kad i bilo gdje. Ne plašite se da ćete propustiti zanimljivu utakmicu australijske ili neke druge fudbalske lige već posjetite našu stranicu fudbalski rezultati uživo.

A ako ste iz nekog razloga propustili neke od odigranih mečeva, predlažemo vam da pogledate današnje fudbalske rezultate

Kladite se na brojne lige australijskog fudbala koje su samo dio Meridianove raznovrsne ponude

Jedino čega u Meridianu ima više od australijskih liga su mogućnosti koje igrači imaju prilikom klađenja. Bilo da pratite najelitniju A-Ligu ili neku od mnoštva divizija u Australiji budite sigurni da ćete pobjednički tiket naći kod nas. 

Ako to nije dovoljno, za vas smo spremili i žensku ligu, kao i posebne vrste opklada. Čini vam se da znate kojim će rezultatom biti završen meč, ali se dvoumite oko opklade? Pokušajte sa opkladom na više rezultata, gdje možete da izaberete čak do tri rezultata po jednoj kvoti. Šansama nema kraja!

Iskoritite i neku od naših mnogobrojnih klasičnih tipova opklada. Da li vaš omiljeni tim lako dolazi do golova ove sezone? Kladite se na tačan broj golova, multigolove ili neku od mnoštva kombinacija sa golovima. Da li očekujete da sljedeći meč tima koji pratite bude neizvjestan? Pobjeda sa razlikom samo je jedna od gotovo bezbroj vrsta opklada koje vas pozivamo da otkrijete!

Uživo klađenje na australijski fudbal – Meridian je s vama tokom meča

Svakom kladioničaru se desilo da ih iznenadi povreda igrača, crveni karton koji je neki bitan igrač dobio tokom prethodnog meča ili odluka trenera da izvede rezervni tim na utakmicu. Smanjite rizik prilikom klađenja i iskoristite našu opciju da se kladite na rezultate uživo

Naša kladionica omogućava svim svojim korisnicima da uplate tiket u bilo kom trenutku tokom meča. Ako nijeste sigurni u svoju procjenu ili nemate dovoljno potrebnih informacija o meču na koji biste željeli da se kladite, zašto ne sačekate malo i pratite tok meča? U Meridianu možete da se kladite i poslije prvog poluvremena, tako da se strpljenje ponekad isplati!

Dobitak u Meridianu je gotovo siguran!

Uz Meridianove statistike svaka opklada je lakša

Kako bi vam još više pomogla prilikom sastavljanja vašeg dobitničkog tiketa, naša kladionica obezbijedila je svim svojim korisnicima pristup Meridian statistikama.

Uđite spremni u novi sportski dan i saznajte sve što vas zanima o australijskoj ligi i mnogim drugima. U našim statistikama možete saznati u kakvoj su formi timovi, ko su najbolji strijelci, asistenti, koje šanse se daju domaćem, a koje gostujućem timu i još mnogo toga. Uz Meridian fudbalske statistike smanjite rizik i budite spremni na sva iznenađenja koja donosi vaša omiljena fudbalska ili bilo koja druga liga. 

Kladite se na australijsku ligu i sva velika svjetska fudbalska takmičenja

Kladioničari u Meridianu imaju priliku da se klade na brojne lige i divizije u australijskom fudbalu. Od najvišeg ranga A-Lige preko Brizbejn Premijer Lige, Sjeverne NSW Lige, Kvinslend Lige, divizija Južne Australije, Tasmanije i državnih liga Zapad i Novi Južni Vels, u Meridianu imate gotovo beskrajne mogućnosti. Imate i rijetku opciju da se kladite na žensku Brizbejn Premijer Ligu.

Ovo naravno nijesu sve mogućnosti koje naša kladionica nudi korisnicima. U Meridianu možete da se kladite i na popularne svjetske fudbalske lige. Ljubiteljima fudbala spremili smo i ponudu iz svih velikih evropskih liga poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Takođe, imate mogućnost da se kladite na lige nižih rangova, a naravno, i na velika evropska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige evrope

Ljubitelji fudbala koji se igra na drugim kontinentima isto će lako naći meč za svoj tiket pošto Meridian omogućava svim korisnicima da se klade i na takmičenja poput američke MLS lige ili čak liga sa drugog kraja svijeta poput južnokorejanske K Lige.
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket