Top leagues
Favorite leagues
Sports

Holandski KNVB Kup - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Dutch - KNVB Cup
16:00
21.04
Feyenoord Rotterdam
NEC Nijmegen
1.28
5.40
9.60
2.65
2.5
1.45
1.85
2.14
2.87

KNVB Kup

KNVB Kup je takmičenje u Holandiji koje od 1898. organizuje Kraljevski holandski fudbalski savez. Zasnovan je na formatu engleskog FA kupa. Turnir se sastoji od po četiri tima iz četiri nivoa holandskog ligaškog fudbala Eredivisie, Eerste Divisie, Tweede Divisie i Derde Divisie. Pored njih takmiče se i 24 polufinalista iz šest okružnih kupova. 

Finale turnira se svake sezone tradicionalno održava u De Kuipu, još od finala 1989. Osvajač kupa sastaje se sa prvakom Eredivisie za Johan Krojf Štit koji obilježava početak nove sezone. Tim koji osvoji kup direktno se kvalifikuje za grupnu fazu UEFA Lige Evrope. 

Najuspješniji tim takmičenja je Ajax sa 19 titula, slijede druga dva tima iz holandske trojke, Fejnord sa 13 i PSV Ajndhoven sa 9 srebrnih trofeja. 

Svi rezultati nadohvat ruke – pratite sportska dešavanja uživo sa Meridianom

Sva velika kup takmičenja, poput holandskog KNVB Kupa, kao i druge sportske događaje možete da pratite kao nikad do sad pomoću Meridianovih uživo rezultata. Nikad ne propustite važnu utakmicu, borbu, trku ili bilo koji sportski događaj. Meridian vam je dostupan i obavještava vas kad god je to najpotrebnije. 

Ako ste ljubitelj fudbala, ali kup takmičenja nijesu nešto što vas zanima, Meridian u ponudi sadrži i druga holandska prvenstva Eredivisie i Eerstedivisie. Svaki poklonik fudbala dobiće odgovor na sva pitanja na našoj stranici fudbalski rezultati uživo koja je posvećena svima koji vole da su u toku sa svim zbivanjima na fudbalskoj sceni.

Svako ima jedan od onih dana kada nema slobodnog vremena ni da provjeri stanje utakmica na tiketu. U Meridianu možete lako i brzo provjeriti rezultate svih fudbalskih nadmetanja ako posjetite stranicu današnji fudbalski rezultati

Otkrijte gotovo neograničenu Meridianovu ponudu i mogućnosti za klađenje 

Trudili smo se da obezbijedimo svim našim korisnicima najbolje uslove za klađenje. Meridian zna kako da vam olakša posao i obezbijedi najbolje šanse za potencijalnim dobitkom. Kladioničari će uživati u širokoj Meridianovoj ponudi različitih svjetskih fudbalskih i sportskih takmičenja. Naša kladionica sadrži brojne mogućnosti za klađenje gdje će svaki korisnik naći nešto korisno.

Može li neko ove godine da se suprotstavi velikoj holandskoj trojki u kupu? Kod nas možete da se kladite na sljedećeg osvajača kupa! Da li možda držite holandski fudbal u malom prstu i volite da se kladite na izazovne kvote? Uvjereni smo da ćete naći nešto za vaš stil klađenja u vremenskim igrama ili našim specijalima. Provjerite svoje znanje i kladite se na jednu od specijalnih tipova opklada na strijelce, a ako su igre na poluvremena vaša specijalnost, onda ne propustite da izaberete neku od mnogih mogućnosti u našem dijelu opklada na poluvrijeme. 

Ljubitelji klasičnih tipova opklada lako će naći nešto za sebe kao i kladioničari koji nijesu sasvim sigurni u svoje procjene.

Ne borite se protiv vjetrenjača – saznajte sve pogodnosti koje vam klađenje na fudbal uživo u Meridianu donosi

Više nema razloga da se izlažete dodatnom riziku prilikom klađenja. Kladite se na sportske rezultate fudbala uživo i dočekajte svaki meč sa više samopouzdanja. Ne brinite o kartonima, povredama ili bilo kakvim drugim iznenađenjima pogubnim za kladioničare. Ako pratite sportske rezultate uživo zaboravićete na bilo kakve prepreke na putu ka dobitku. U holandskom KNVB kupu mogu da se dese razne neočekivane situacije. Zašto onda strpljivo ne sačekate početak meča i pratite razvoj događaja kada u Meridianu možete da uplatite tiket i tokom utakmice?

Burna fudbalska sezona zna da umori ekipe. Nijeste sigurni da li neki tim ima snage za ligašku utakmicu posle takmičenja u Evropi i kupu? Bolje se strpite i vidite kako se igrači ponašaju kada počne meč. Da li možda neki napadač igra sjajnu sezonu, ali ne znate kako će se pokazati protiv giganta Ajaksa? Odložite sve ishitrene odluke i kladite se samo kada ste sigurni u svoju procjenu. Kada jednom probate klađenje na fudbalske uživo rezultate zaboravićete da druge opcije postoje! 

Detaljne Meridianove statistike tačno su ono što je svakom kladioničaru nedostajalo

Obilje korisnih sportskih podataka očekuje vas na stranici Meridianove statistike. Zajedno sa raznovrsnom ponudom opklada i brojnim svjetskim sportskim ligama, Meridianove statistike čine sjajan napadački tandem koji će vas lako dovesti do pobjede. Htjeli da se kladite ili ne, naše statistike su svakome dostupne!

Svaki vrsni fudbalski poznavalac može da nađe sve što ga zanima o fudbalskim timovima i igračima u našoj bazi fudbalskih statistika. Dozvolite našim statistikama da vam pomognu i saznajte forme timova, stanje na tabeli, najraspoloženije strijelce i još mnogo detalja koji će vam prepoloviti vrijeme za sastavljanje tiketa. 

Nađite novo omiljeno fudbalsko takmičenje u Meridianu

Iako su holandska fudbalska takmičenja poput Eredivisie, Eerstedivisie i KNVB Kupa neka od najboljih u Evropi, ona su samo neka od velikih svjetskih takmičenja na koja se možete kladiti u Meridianu. Ako želite da istražite fudbalsku planetu van granica klompi, lala i vjetrenjača nema bolje polazne tačke od možda najkvalitetnije lige Evrope, engleske Premier Lige. Međutim, to nije jedino elitno evropsko takmičenje koje ćete naći u Meridianu. Vatreno navijanje ne može da se zamisli bez italijanske Serije A, a niko ne igra do posljednjeg minuta kao timovi u njemačkoj Bundesligi. U našoj ponudi nalaze se i brojna takmičenja nižih rangova, kao i najpoznatija internacionalna klupska nadmetanja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige evrope

Za sve svjetske putnike koje ne drži mjesto pripremili smo i lige sa azijskog i afričkog kontinenta. Možda vas iznenadi nivo fudbala u jednoj od najgledanijih afričkih liga, egipatskoj Premier Ligi, a možda ipak više zavolite spretnost igrača iz japanske Džej Lige. Samo jedno je sigurno u Meridianu – igri nema kraja!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket