Holandija - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Holandija - Prva Liga Eredivisie
16:00
26.05
FC Utrecht
Go Ahead Eagles
1.69
3.85
4.40
3.45
0.5
1.31
1.61
1.94
2.81

Fudbal u Holandiji

Ni Holandija nije uspjela da odoli čarima fudbala! Ovo je najpopularniji sport u zemlji, a počeo se igrati još davne 1879. godine kada ga je u život Holanđana uveo Pim Mulier. Nakon toga su klubovi počeli da niču duž Holandije i sve više ljudi je počelo da prati utakmice. Tako da Holandija spada u grupu onih država koje imaju dugu tradiciju igranja fudbala.

Danas Holandija ima dvije glavne fudbalske lige, Erediviziju (odnosno Prvu ligu) i Erste diviziju (odnosno Drugu ligu). Obje lige su propraćene kako u Holandiji, tako i širom svijeta. A možete pratiti uživo rezultate za klubove iz ovih liga na Meridianovom veb-sajtu.

Prati holandski fudbal

Meridian je pravi izbor za vatrene ljubitelje fudbala. Obišli smo planetu kako bismo donijeli sve popularne lige koje će zadovoljiti svakog sportskog fana, te nijesmo zaobišli ni Holandiju na našem putovanju oko svijeta. Današnje fudbalske rezultate i mečeve iz ove države možete pratiti u svakom trenutku na Meridianovom veb-sajtu.

A ako si već upoznat sa holandskim timovima, imaš priliku da se kladiš na njih i pokušaš da osvojiš dobitak. Meridian je tu da prihvati svaki tvoj tiket na holandski fudbal i omogući ti da pratiš sportske rezultate uživo.

Kladi se na holandski fudbal

Čari holandskog fudbala su samo jedan klik od tebe! Pokaži koliko poznaješ holandske timove i prati njihove fudbalske rezultate uživo gdje god da si na Meridianovom veb-sajtu. Posjeti nas kako bismo zajedno dočekali novog šampiona Holandije!

Kao što znaš, najviše titula u Erediviziji je osvojio FK Ajaks - čak 34! Slijede ga PSV Ajndhoven sa 24 i Fejenord Roterdam sa 15. Ova tri kluba nazivaju Velikom trojkom holandskog fudbala, a svako ko dobro poznaje ova tri tima može da potvrdi da ovaj epitet ide uz njih.

Ali ne moraš da se fokusiraš samo na Prvu ligu jer je tu i Druga liga! Svake sezone pomno pratimo utakmice kako bismo saznali koji timovi prelaze iz Druge ligu u Prvu i obratno. Zato se kladi na ove dvije lige i pokušaj da dobiješ vrijedan dobitak!

Kladi se uživo u svakom trenutku

Sve dok utakmica traje Meridian će prihvatiti tvoj tiket! Tako je, možeš se kladiti uživo na holandski fudbal do samog kraja meča. Zato ne moraš da žuriš kako bi uplatio tiket ili dozvolio sebi da propustiš još jednu utakmicu Velike trojke bez klađenja. Pristup Meridianovom veb-sajtu, pronađi odjeljak za holandski fudbal i kladi se na svoj omiljeni tim baš u trenutku u kom gledaš utakmicu! A ako nijesi ispred televizora trenutno, uvijek možeš da pratiš sa nama fudbal uživo.

Osloni se na Meridianovu statistiku

Svake godine fudbal donosi uzbudljive trenutke za vjerne ljubitelje ovog sporta. Fanovi prate Ligu šampiona i Ligu Evrope kako bi saznali da li baš njihov tim može da se popne na sam vrh fudbalske piramide. Ali kada ova dva takmičenja nijesu u toku, holandski timovi su tu da pruže zanimljive mečeve i trenutke. Da li će FK Ajaks ponovo postati šampion Holandije? Ko će preći u Drugu ligu?

Ako ti treba pomoć oko klađenja, Meridian je tu za tebe! Pored toga što naš veb-sajt prenosi današnje fudbalske rezultate, takođe je za tebe pripremio i statistiku za svaki tim iz Prve i Druge like Holandije. Ovim podacima možeš pristupiti klikom na određeni tim što će otvoriti detaljnu tabelu. Tu možeš vidjeti koliko tvoj tim ima povrijeđenih igrača i kako su prošli u prethodnim utakmicama. A možeš i zaviriti i u protivnički tim i procijeniti koje su šanse da baš tvoj tim osvoji bod.

Zato se kladi uživo, prati fudbalske sportske rezultate i pogledaj našu detaljnu statistiku!

Fudbalska groznica trese cio svijet! Milioni vjernih fanova prate ovaj sport kako bi saznali koji klub ima šansu da osvoji Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i prve fudbalske lige svojih zemalja. Ovo važi i za Belgiju u kojoj je fudbal najpopularniji sport. Da li FK Anderleht ima šanse da osvoji titulu? Ili će FK Šarloa imati uspješnu sezonu?

Ne moraš da nagađaš jer je Meridian pripremio statističke podatke za tebe! Saznaj koji klub je u formi, a kojeg povrede igrača mogu da koštaju titule šampiona. Pogledaj rezultate u prethodnim utakmicama, ali i kako je klub stajao u prošloj sezoni i da li je napredovao u novoj. Meridianova statistika je tu da ti pomogne da ostvariš dobitak dok pratiš fudbalske rezultate uživo!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket