Irska - Fudbal Kvote

Mečevi Antepost
Prva Divizija

Fudbal u Irskoj

Fudbal se prvi put počeo igrati u Irskoj 1860-ih, a fudbalska asocijacija je nastala 1921. godine zajedno sa Prvom ligom Irske. Asocijacija je postala članica FIFA 1923. godine i UEFA1954., a liga se 1985. podijelila u Premier i Prvu diviziju. Šemrok Rovers je prva ekipa koja je osvojila titulu u novom formatu. Pobjednik Premier lige se kvalifikuje za drugu rundu kvalifikacija u UEFA ligu šampiona. Domaći klubovi su uglavnom slabije praćeni jer navijači iz Irske često podržavaju i čak putuju na utakmice timova iz engleske Premier lige i škotske Premier lige. 

Reprezentacija Irske je igrala na tri Svjetska kupa i evropska prvenstva, a najbolji plasman im je četvrtfinale na svjetskom prvenstu u Italiji 1990. godine. Neki od najboljih igrača koji su igrali za Irsku jesu Robi Kin, koji ima najviše učešća i golova, Šej Given, Džon Ošej i drugi koji su ostavlili dublji trag u engleskim ligama. 

Budite uvijek u toku uz Meridianove sportske rezultate uživo

Ako ste pratilac sportskih dešavanja, Meridian zna koliko vam je bitno da ste u toku sa svim aktuelnim događajima. Više ne morate da brinete ako vam se desi da ste propustili neku bitnu utakmicu ili takmičenje. Naša stranica današnji rezultati fudbala sadrži sve bitne informacije o fudbalskim dešavanjima tog dana. Sve što želite da saznate o aktuelnom kolu u fudbalskoj ligi i rezultatima mečeva možete naći na našim fudbalskim uživo rezultatima.

Međutim, i da vam fudbal nije omiljena disciplina, uz rezultate uživo nećete propustiti ni zbivanja u mnogim drugim sportovima. Naši sportski rezultati fudbala omogućiće vam da uvijek budete informisani o svim sportskim zbivanjima čak i ako zaboravite da ispratite određenu utakmicu, ako ste u pokretu veći dio dana ili iz nekog drugog razloga spriječeni da uživate u meču. 

Najbolje svjetske lige i najbolje vrste opklada  

Pored klađenja na neke od najboljih svjetskih liga, Meridian je izdvojio i najbolja ligaška takmičenja iz svih zemalja Velike Britanije. Svi predstavnici ostrvskog fudbala prisutni su ovdje, a neće vas ni razočarati nevjerovatna ponuda opkada, sa kojima su vam mogućnosti zaista neograničene. 

Meridian prati i kladioničarske trendove i pojednostavljuje vam proces klađenja. Da li novi talenat od prvog kontakta sa loptom daje više energije svom timu? Kladite se na golove za vrijeme prvog poluvremena, konačan ishod na poluvremenu, sljedećeg strijelca ili neku od mnogih tipova opklada na prelaze i duple šanse. Meridian je idelan za sve tipove kladioničara. Ako možete da zamislite opkladu, velika je šansa da ćete je kod nas naći.

Meridian uživo ruši sve fudbalske taktike 

Svaki kladioničar je svjestan rizika prilikom klađenja. Više nije potrebno da uplatite tiket prije nego što vaši miljenici izađu na travnati teren – ovdje imate opciju za klađenje na fudbal uživo. Ako obožavate da pratite neko od irskih fudbalskih takmičenja, ali mislite da su vam male šanse da unovčite znanje, sreća je na vašoj strani. Sve je lakše kada se kladite na fudbalske rezultate uživo

Iskoritite sve prednosti uživo klađenja. Spremno i opušteno dočekajte početak meča i kladite se kad god želite: tokom prvog poluvremena, drugog poluvremena, dok čekate u redu ili ste na pauzi. Vi odlučujete kada je pravi trenutak za opkladu. Maksimalno smanjite rizik i strpljivo izaberite trenutak za uplatu tiketa. Opklade na tim koji daje prvi gol, pa čak i kombinacije sa konačnim ishodima i golovima, duplih šansi i ukupno golova postaju zicer uz klađenja na sportske rezultate fudbala uživo. 

Posjetite Meridianove statistike

Od sada svako može da postane sportski strateg. U samo nekoliko klikova doći ćete do svih važnih podataka vezanih za timove iz irskih fudbalskih prvenstava. Sve što se desilo na prethodnim mečevima i mnogo podataka čeka vas u Meridianovim fudbalskim statistikama

Pored statistika koje možete da nađete za preko trideset različitih sportova, Meridian nudi i više nego detaljne informacije za mnoštvo svjetskih liga i kupova. Na našim stranama naći ćete sve što bi svaki kladioničar mogao da poželi.

Meridian vas vodi na fudbalske okršaje širom svijeta

Klađenje u Meridianu nije samo ograničeno na irska takmičenja, kao što je Premier Divizija, već možete da testirate svoje poznavanje fudbala svih članica Velike Britanije. Kladite se na najpopularniju englesku Premier Ligu, škotsku Premier ligu, ali vas i raznovrsna evropska i svjetska fudbalska takmičenja čekaju da ih otkrijete među ogromnom ponudom koju možete naći u Meridianu. 

Ljubiteljima fudbala spremili smo i ponudu iz svih velikih evropskih liga poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Takođe, možete da se kladite i na lige nižih rangova, a naravno, i na velika evropska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope

Olakšali smo klađenje i onima koji vole da prate fudbalska dešavanja u egzotičnim područjima. Lako ćete naći meč za svoj tiket pošto Meridian omogućava svim korisnicima da se klade i na takmičenja poput kazahstanske Premier lige ili takmičenja sa južne hemisfere poput peruanske Primera lige.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket