Rusija - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Rusija - Fudbalsko Prvenstvo - Žene
12:00
22.06
CSKA Moscow (W)
FC Zenit Saint Petersburg (W)
2.85
3.20
2.24
2.86
0.5
1.36
1.72
2.12
3.70
Rusija - Kup
15:00
02.06
FC Baltika Kaliningrad
FK Zenit Saint Petersburg
6.00
4.20
1.47

Fudbal u Rusiji

Najvažnija sporedna stvar na svijetu našla je posebno mjesto u velikoj Rusiji, gdje su joj posvećena brojna takmičenja. Fudbalski savez Rusije osnovan je još davne 1912. godine. 1954. godine postaje član Evropske fudbalske federacije UEFA, osam godina nakon što je primljen pod okrilje FIFA.

Kada je osnovan Fudbalski savez, Rusi su odigrali i prvu utakmicu van granica zemlje – U toku postojanja SSSR-a, svjetska i međunarodna takmičenja su bila rijetka,ako ih je uopšte i bilo. Tek 1992. Rusi su ponovo imali priliku da igraju sa timovima drugih zemalja, a prvu utakmicu su odigrali sa Meksikom.

Ruska fudbalska takmičenja 

Prva nacionalna liga, poznata i kao FNL odigrana je tek 1992. godine, po raspadu SSSR-a. Najznačajnije fudbalsko takmičenje u Rusiji danas je Premijer liga, a pored nje, tu su i Druga liga i PFL (Treća) liga.

Ruski fudbal u Meridianu

Meridian ne bi bio to što jeste da ne nudi brojne opcije za klađenje na najzanimljivije svjetske i evropske timove. Ruski klubovi nijesu izuzetak. Na našem sajtu te očekuju velike mogućnosti kada je u pitanju sportsko klađenje, današnji fudbalski rezultati i sportski rezultati za fudbal uživo. Zato ne oklijevaj! Uključi se u izvanredna fudbalska takmičenja i dokaži da svim srcem bodriš omiljeni tim!

Ruski fudbal uživo

Više ne moraš da žuriš da uplatiš tiket prije nego što utakmica počne. Meridian ti omogućava da pratiš fudbal uživo i položiš opkladu u toku same utakmice. Ovdje ćeš moći da pratiš uživo rezultate, a čekaju te i sportski rezultati. Fudbal je samo jedan od sportova u ponudi.

Sa samo nekoliko klikova doći ćeš do stranice Uživo Klađenje gdje te čekaju različite mogućnosti da se uključiš u utakmicu dok je u toku i ispratiš igru ruskog favorita. 

Prati statistiku

Sa nama ti je uvijek dostupan svaki detalj potreban da sastaviš tiket koji će ti donijeti zasluženu nagradu. Očekuju te brojni podaci u vezi sa najboljim ruskim fudbalskim klubovima, rezultatima koje su postigli, članovima tima, i mnogo toga drugog.

Saznaj da li su igrači spremni za novo takmičenje, ko se oporavio od povrede i vratio u igru još jači, kome predstoji borba za opstanak u ligi i čiji gol je odlučio utakmicu. Fudbalski rezultati danas su takođe tu da ti pomognu da odlučiš kome ćeš vjerovati dovoljno da ga pratiš do samog kraja.

Budi uz pobjednika

Ruski fudbal je posebna kategorija u kojoj možeš naići na mnoge kvalitetne klubove. Stoji činjenica da je Spartak iz Moskve osvajač najvećeg broja takmičenja, ali to ne znači da ostali timovi nijesu dovoljno jaki da mu se suprotstave.

Zato prati fudbal uživo, rezultate i statistike i procijeni ko bi mogao biti novi pobjednik ruskih nacionalnih liga ili većih svjetskih takmičenja.

Kupovi i lige u Meridianu

Fudbalski rezultati uživo važni su i ako si ljubitelj drugih timova iz Evrope i svijeta. Meridian se pobrinuo da ti budu dostupni, kao i da imaš veliki izbor. Možeš se kladiti na englesku Premier Ligu, FA kup ili EFL kup, otkriti bisere njemačkog fudbala uz Bundesligu, DFB Pokal ili drugo nacionalno takmičenje. 

Isprati važna takmičenja kao što je UEFA lige šampiona, ili lige drugih kontinenata poput A-Lige iz Australije ili južnoameričke Conmel Copa Libertadores. Pokaži koliko je vatreno tvoje navijanje i sa Meridianom dođi do pobjede!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket