Hong Kong - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Hong Kong - Druga Divizija
07:30
16.06
Sun Hei SC
WSE
3.28
3.38
1.93
07:30
16.06
Yau Tsim Mong FT
Wanchai SF
1.11
7.60
11
07:30
16.06
Tung Sing
Kowloon Cricket Club
1.59
3.76
4.40
07:30
16.06
Leaper FC
Lucky Mile
1.61
3.79
4.30
07:30
16.06
Kwun Tong FA
Chelsea SS
1.38
4.50
5.70
07:30
16.06
Tuen Mun SA
Wing Go FC
1.48
4.10
5.00
07:30
16.06
SR Mutual
Kwai Tsing DFA
2.18
3.47
2.68

Fudbal u Hong Kongu

Fudbal i ragbi su najpopularniji sportovi u Hong Kongu. Fudbalska asocijacija organizovana je 1914. godine, a prvi klub u zemlji formiran je još 1886. pod nazivom The Club. Zanimljivo je da je upravo on najstariji fudbalski klub na azijskom kontinentu. U Hong Kongu se održava i Čelendž Šield, takmičenje po uzoru na engleski FA Čelendž Kup, još od 1898. godine. Ovo je takođe najstarije kup takmičenje na kontinentu. Prva liga je osnovana 1908. godine, a čekalo se do 2014. da se profesionalizuje. Hong Kong je postao članica Fife, 1954. godine, a AFC Kup je održan 1956. upravo u ovoj zemlji.

Reprezentacija je odigrala prvu internacionalnu utakmicu 1947. protiv Južne Koreje, a najveći uspjeh predstavlja pobjeda nad Kinom 1985. u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. Hong Kong nikad nije učestvovao na svjetskim prvenstvima, a od 1968. godine nije se, nažalost, kvalifikovao ni za AFC azijski kup.

Pratite sportske događaje uživo sa Meridianom

Jedino u Meridianu možete lako ispratiti sva zanimljiva sportska zbivanja. Da li ste ljubitelj azijskih fudbalskih takmičenja i volite da uživate u interesantnim mečevima liga u kojima fudbal postaje sve popularniji sport? Iskoristite sve prednosti koje donosi praćenje fudbalskih rezultata uživo i oprobajte svoje poznavanje svjetskog fudbala u Meridianu. Nikad vam se više neće desiti da propustite neku dugo iščekivanu utakmicu ili derbi ako redovno posjećujete na našu stranicu ispunjenu fudbalskim uživo rezultatima. 

Meridian misli na sve vrste kladioničara, tako da će i ljubitelji drugih sportskih disciplina naći takmičenje za sebe među sportskim rezultatima uživo, a ako nemate vremena da pogledate kako se završio meč koji ste toliko dugo čekali, uputite se na naše današnje fudbalske rezultate i provjerite da li je vaša procjena bila tačna.

Raznovrsna ponuda Meridianovih opklada za sve tipove kladioničara

U bogatoj ponudi Meridianovih igara brzo ćete naći opkladu koja odgovara vašem stilu klađenja i sjajno se zabaviti. Bilo da vas zanima klađenje na neko od azijskih fudbalskih takmičenja ili neka druga fudbalska destinacija, budite sigurni da ćete u Meridianu imati najbolje šanse za pobjedu. U našoj ponudi najrazličitijih opklada i preko 50 svjetskih liga, kladioničari će sigurno odabrati pravu igru za svoj pobjednički tiket.

Uvijek je zanimljivo pratiti utakmicu u kojoj se kladite na broj postignutih golova jer se mnogo češće možete radovati. Ovo je samo mali dio kladioničarskih mogućnosti koje ćete naći u Meridianu. Bilo da ste oprezan, samouvjeren ili neodlučan kladioničar, rješenja za tikete ćete naći u našim mnogobrojnim vrstama opklada na golove, poluvrijeme, ali i u Meridianovim specijalima. 

Koristite prednosti koje pruža Meridian uživo

Pažljivo napravite strategiju za klađenje i igrajte na sportske rezultate fudbala uživo bilo kad u toku meča. Zašto se kockati i izlagati dodatnom riziku kada možete da izaberete opkladu u bilo kom trenutku? Dočekajte svaku iznenadnu povredu, crveni karton, naglu odluku trenera ili nerazumljivu odluku sudije spremni. Kombinacijom uživo klađenja i Meridianove raznovrsne ponude opklada na sportske rezultate fudbala osjetićete se kao da igrate sa igračem više.

Ako sumnjate u ishod utakmice na koju želite da se kladite, sačekajte dok pobjeda ne bude na pomolu uz Meridian uživo klađenje! Da li neki tim igra sa mnogo povrijeđenih igrača? Da li su pojedini igrači prošlog mjeseca bili u lošoj formi? Da li je favorit ušao u utakmicu ne baš najbolje raspoložen? Budite bezbrižni i uplatite tiket kad god budete sigurni u svoju odluku. Naplatite svoje strpljenje i informisanost!

Meridianove statistike su prava sportska enciklopedija 

Provjerite forme timova, najbolje igrače i razjasnite sve dileme sa našim preglednim Meridianovim statistikama. Koji god sport da vas zanima i kad god želite da se kladite, naše statistike dostupne su apsolutno svim obožavaocima. 

Vjerni pratioci najvažnije sporedne stvari na planeti sigurno će zavoljeti naše fudbalske statistike koje će im znatno olakšati klađenje i donošenje odluka. Želite li da saznate da li su igrači vašeg omiljenog tima u formi ove sezone? Pogledajte ukupan broj postignutih golova, koliko puta su pobijedili, a koliko izgubili, ko je najbolji asistent iz vašeg tima i sve što vam je potrebno za sljedeći dobitak.

Nikad uzbudljivije klađenje uz Meridianovu ponudu svjetskih fudbalskih takmičenja

Svi naši korisnici imaju priliku da se bolje upoznaju sa različitim azijskim fudbalskim ligama, pa zašto ne biste krenuli od Premier Lige iz Hong Konga. Provjerite svoje fudbalsko znanje i u takmičenjima nižih divizija ili se kladite na jedno od brojnih nacionalnih kup takmičenja. Kladioničari u Meridianu imaju i priliku da se klade ne samo na azijska takmičenja već i na brojne poznate i manje poznate lige i divizije iz najudaljenijih regiona.

Naša standardna ponuda ne može se zamisliti bez najboljih liga sa evropskog kontinenta koje poznaju svi kladioničari i ljubitelji sporta i fudbala. Takva je engleska Premier liga, italijanska Serija A, njemačka Bundesliga i španska La liga. Naravno, ovdje nije kraj naše liste fudbalskih prvenstava, jer u Meridianu se možete kladiti i na veliki broj liga nižeg ranga iz ovih zemalja. Svakako, tu su i najelitnija internacionalna fudbalska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope

Nađite nova zanimljiva odredišta gdje popularnost fudbala doživljava nevjerovatnu ekspanziju i kladite se na lige poput indijske Superlige ili se uključite u jedan od evropskih vatrenih derbija u turskoj Super ligi.
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket