Engleska Liga 2 - Kvote

Mečevi Antepost
Plasira se u Viši Rang
Cheltenham Town
5.95
Carlisle United
3.65
Swindon Town
7.35
Doncaster Rovers
3.30
Notts County
4.10
Grimsby Town
8.20
Walsall FC
5.95
Accrington Stanley
8.20
Milton Keynes Dons
3.05
Morecambe FC
15.2
Chesterfield FC
2.70
Bradford City
4.40
Port Vale
4.50
Gillingham FC
3.45
Crewe Alexandra
6.35
AFC Wimbledon
5.00
Fleetwood Town
7.15
Newport County
9.10
Tranmere Rovers FC
6.80
Colchester United
8.20
Salford City
4.55
Harrogate Town
11.4
Barrow AFC
7.15
Bromley FC
13.5
Šampion
Cheltenham Town
21.4
Carlisle United
14.4
Swindon Town
28.1
Doncaster Rovers
12.1
Notts County
13.8
Grimsby Town
35
Walsall FC
19.60
Accrington Stanley
35
Milton Keynes Dons
9.35
Morecambe FC
76
Chesterfield FC
7.95
Bradford City
13.5
Port Vale
15.3
Gillingham FC
10.7
Crewe Alexandra
21.4
AFC Wimbledon
18.4
Fleetwood Town
25.4
Newport County
42
Tranmere Rovers FC
26.3
Colchester United
35
Salford City
14.9
Harrogate Town
48
Barrow AFC
23.9
Bromley FC
68

Engleska Liga 2

Druga liga, Druga fudbalska liga Engleske ili Skaj bet liga 2, takmičenje je od koga zavisi sudbina mnogih klubova u Velikoj Britaniji. Kao i Engleska liga 2, i ona je svoj zvanični naziv dobila u sezoni 2004/05. Do tada je bila poznata kao Engleska treća fudbalska divizija.

Ko i kako prolazi dalje?

U Engleskoj ligi 2, kao i u Ligi 1, učestvuju 24 tima. I ovo takmičenje podrazumijeva da svaki klub igra po dvije utakmice sa svojim rivalima, a ako se desi da dva tima imaju isti broj bodova, kao i u Ligi 1, to se rješava golom razlike, razigravanjem ili brojem pobjeda.

Timovi koji su prošli razigravanja i pozicionirali se između trećeg i šestog mjesta, zajedno sa onima koji su osvojili prvo i drugo mjesto, prelaze da se takmiče u Prvu fudbalsku ligu Engleske. Oni koji su takve sreće da zauzmu posljednja dva mjesta, plasiraju se u Nacionalnu ligu.

Meridian i Engleska Liga 2

Osjećaš da se u Drugoj ligi Engleske krije nova fudbalska nada i želiš da otkriješ ko bi to mogao biti? Uživo rezultati koji su ti dostupni na sajtu Meridiana mogu da ti pomognu u tome.

Ako si ljubitelj engleskog fudbala, sigurno će te zanimati i potencijali koji se razvijaju u Ligi 2. A imaćeš priliku da pokažeš koliko ih dobro poznaješ i kroz opklade na svoje favorite. Kako broj bodova tvog omiljenog kluba raste, tako će rasti i uzbuđenje koje dodatno može uvećati i dobijena opklada. Pridruži nam se i otkrij brojne mogućnosti koje te kod nas čekaju.

Klađenje na Ligu 2

Osjećaš da bi uz utakmicu tvog omiljenog engleskog kluba dobro došlo i malo adrenalina? U Meridianu te očekuju brojne opklade koje mogu doprinijeti uzbuđenju koje nosi Druga liga. Pokaži koliko si upućen u tokove engleskog fudbala i kladi se na svoje miljenike.

U tome ti mogu pomoći uvijek dostupni današnji fudbalski rezultati, kao i sportski rezultati uživo. Da li je tvoj favorit izašao iz prethodne utakmice kao pobjednik? Sa kim ga očekuje novi okršaj? Saznaj prateći naš sajt.

Kladi se uživo

Sa Meridianom imaš opciju da se kladiš u bilo kom trenutku meča. Tiket možeš uplatiti i kada meč počne. Prati fudbal uživo i uz fudbalske rezultate danas ostvari dobiitak!

Svi potrebni statistički podaci su ti dostupni na stranici Fudbal uživo klađenje, tvoje je samo da ih iskoristiš na putu do dobitka!

Ne zaboravi na statistiku

Dok pratiš detalje, jasnije ćeš vidjeti potencijale timova u takmičenju. Moći ćeš da znaš koji igrač nije u formi, koliko bodova je tim ostvario kroz takmičenje, ko su bili strijelci prvih golova i još mnogo toga.

Pogledaj kvote i statistiku za svaki od timova Druge lige i okušaj svoju sreću kladeći se baš na nekoga od njih!

Ko prolazi u Prvu Ligu?

Današnji rezultati za fudbal na našem sajtu mnogo će ti pomoći u procjeni. Pogađaj ko je spreman da pređe na viši nivo, a ko ima više šanse u Nacionalnoj ligi. Otkrij ko bi mogao postići sljedeći pogodak, a ko će razriješiti okršaj koji je u toku!

Vjeruj u svoj omiljeni tim i podrži ga i kroz mudre opklade!

Raznovrsne opklade

Ako je tvoja strast fudbal, onda si na pravom mjestu. Sa Meridianom možeš unovčiti svoje fudbalsko znanje kladeći se na to ko će proći razigravanje, ko će zauzeti prvo, a ko posljednje mjesto u sezoni, čiji gol će odlučiti ishod meča i još mnogo toga!

Meridian ti pruža raznovrsne mogućnosti. Tvoje je da ih iskoristiš i da se raduješ mogućem dobitku. Prati sportske rezultate uživo i fudbal će te nagraditi!

Kladi se i na druga takmičenja

Meridian ti ne nudi samo uvid u Drugu ligu. Pored nje, tu je i Engleska liga 1, Nacionalna liga, ali i prestižna takmičenja kao što su Čempionšip i Premier liga.

To nije sve. Meridian ti daje mogućnost da pratiš i evropsku UEFA ligu šampiona, ali i lige sa drugih kontinenata poput južnoafričke Premier lige ili Botole iz Meksika. I ovo je samo mali dio onoga što možeš naći u Meridianu. Zato nam se pridruži i otkrij nove fudbalske svjetove!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket