Top leagues
Favorite leagues
Sports

Kamerun - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Cameroonian - Elite One
15:00
20.04
Aigle Royal
AS Fortuna
2.02
2.95
3.65
1.53
2.5
2.29
2.02
2.70
5.20

Fudbal u Kamerunu

U ovoj afričkoj državi fudbal je dobio na značaju tek 1960. godine, kada je osnovan njen fudbalski savez i reprezentacija. Pomenute godine odigrali su i prvu međunarodnu utakmicu protiv reprezentacije Somalije.


Dvije godine kasnije, postali su članovi Svjetske fudbalske organizacije (FIFA), a od tada su se našli na 7 svjetskih prvenstava. Osim toga učestvovali su u Afričkom kupu nacija i sa tog takmičenja odnijeli priznanje kao respektabilni četvrtfinalisti. Iako njihova igra možda nije toliko spektakularna, Meridian ti i za njih nudi priliku da ostvariš dobitak. Zato pogledaj naše opcije.

Prati fudbalere Kameruna samo u Meridianu

Naša internet kladionica je spremna da dočeka sve ljubitelje fudbala iz srca Afrike. Ako imaš dovoljno hrabrosti i sportskog znanja da dokažeš koliko ti je stalo do fudbala, na pravom si mjestu. Pogledaj dobro Meridianovu biblioteku i kladi se na nacionalna, evropska, ali i svjetska takmičenja. Kreiraj dobitni tiket, ali prije toga pogledaj sve što ti se nudi. Kladi se na  duple šanse ili hendikep i očekuj naše izdašne nagrade. Uvjeri se da li tvoj favorit vrijedi rizika i podrži ga svojom sportskom prognozom.


Bilo da voliš da igraš na sigurno ili smatraš da reprezentacija Kameruna vrijedi rizika, znaj da do dobitka može odvesti samo jedna opklada. Ne sprečavaj sebe da saznaš svaki detalj koji vodi do dobitka. Gledaj i rezultate za fudbal uživo. Kladi se na broj bodova na kraju poluvremena ili utakmice, ili na strijelca prvog gola. Mogućnosti su mnoge, a ti moraš sam odabrati svoju!

Kladi se uživo 

Ne tuguj za propuštenim utakmicama, neuplaćenim tiketima i drugim prilikama da dokažeš svoje kladiooničarsko umijeće. Naša onlajn kladionica nikada te ne bi lišila prilike da se kladiš na omiljeni tim. Zbog toga je u svoju ponudu uključila i klađenje na fudbal uživo. 


Koji Kamerunac je doovoljno spretan da da posljednji gol u meču? Razmisli dobro, a odgovor daj tek kada lopta zatrese mrežu. Uživaj u svom kutku dok pratiš svaki potez ovih hrabrih ratnika iz Afrike i svoj tiket baziraj na onome što vidiš.


Naši fudbalski rezultati uživo daće ti priliku još bolje razumiješ tim koji podržavaš i da na osnovu njihovih uspjeha dođeš do važnih saznanja. Bilo da osjećaš potencijal u reprezentaciji ili vjeruješ u timove iz Elite One, pomno prati njihove mečeve i kladi se uživo u Meridianbetu!

Upoznaj golgetere Kameruna preko Meridianovih statistika

Meridianova statistika je tu da bi pomogla našim kladioničarima da steknu uvid u sposobnosti nekog tima. Na ovoj stranici ćeš naći najsvježije fudbalske rezultate danas, ali i ostale informacije koje ti mogu pomoći da ostvariš dobitak. Sportski rezultati uživo fudbala upotpuniće ovu sliku. 

Da li su Kamerunci sada spremniji za međunarodne okršaje pred njima? Koji tim iz 1. Divizije uspostavlja dominaciju? Jesu li reprezentativci zaista pripremljeni za svjetsko prvenstvo? Bilo koji detalj može dovesti do dobitka. Osloni se na naše statistike i mudro sastavi novi tiket.

Pobjeda je put do dobitka

Jasno je da je najsigurnija staza do velikih nagrada popločana pobjedama tvog favorita. Ali, koliko si ti spreman da rizikuješ da bi se uvjerio i vještinu nekog tima?To je ono od čega zavisi tvoja opklada. Zato pazi na koji tim se oslanjaš dok je polažeš.

Provjeravaj današnje fudbalske rezultate i nemoj se iznenaditi kada tvoj omiljeni klub dokaže svoju spretnost na terenu. Procijeni rivale i uvijek budi dva koraka ispred njih. Vjeruj u sebe i navijaj za budućeg pobjednika!

Najbolja svjetska i evropska takmičenja

Fudbal u Kamerunu ne djeluje svima izazovno, ali vjeruj da je vrijedan tvoje pažnje. Ako si ipak više raspoložen za velika UEFA i FIFA takmičenja, Meridian ti dolazi sa izvanrednom ponudom. Serviramo ti na tacni fudbalska takmičenja kao što je Liga šampiona i Liga Evrope


Nudimo ti takmičenja iz Velike Britanije poput kupova FA i EFL ili  Premier Lige. Pozivamo te da sa nama uživaš u DFB Pokalu, ali i prvoj i drugoj Bundesligi.

Upoznajemo te sa timovima japanske Džej lige i brazilske Brazilense. I nećemo dozvoliti da propustiš najvažniji fudbalski okršaj na planeti – Svjetsko prvenstvo!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket