Rumunija - Fudbal Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
Romanian - Liga 1
17:00
26.05
CS Universitatea Craiova
FC Universitatea Cluj
1.88
3.20
4.20
2.75
0.5
1.44
1.85
2.44
3.95

Fudbal u Rumuniji

Fudbalskim takmičenjima u Rumuniji upravlja Rumunska Fudbalska Federacija koja je osnovana 1909. godine, a članica je Fife od 1923. i Uefe od 1955. Prvo klupsko nacionalno prvenstvo odigrano je 1909. pod nazivom Divizija A, a do 1921. igralo se kao kup takmičenje. Trenutno su domaća fudbalska takmičenja raspoređena u četiri ligaška nivoa zajedno sa ligama okruga. U prvoj ligi takmiči se 16 timova, a najuspješniji domaći timovi su Steaua i Dinamo iz Bukurešta. Prvak igra kvalifikacije za Ligu Šampiona od treće runde kvalifikacija. 

Pored različitih liga timovi se takmiče i u Kupa Romaniei. Osvajači kupa počinju takmičenje u trećoj rundi Lige Evrope, a drugoplasirani u drugoj kvalifikacionoj rundi. Najbolje rezultate na međunarodnim takmičenjima ostvarila je Steaua osvajanjem Lige Šampiona 1986, a bili su i vicešampioni 1989.

Rumunija je jedna od četiri evropske reprezentacije koja je igrala na prvom Svjetskom prvenstvu 1930. godine. Od tada, reprezentacija se kvalifikovala na šest prvenstava, a najbolji rezultat zabilježili su 1994, kada su pobijedili Argentinu i ispali u četvrtfinalu. Na evropskim prvenstvima Rumunija je najdalje stigla do četvrtfinala 2000. godine, a kvalifikovala se na ukupno pet završnih turnira. 

Pratite sa Meridianom rumunski fudbal uživo i najlakše se informišite o današnjim rezultatima fudbala

Jedino u Meridianu možete lako ispratiti sva zanimljiva sportska zbivanja. Da li ste ljubitelj rumunskih fudbalskih takmičenja i volite da uživate u rumunskoj Ligi 1 ili Kopa Romaniei? Iskoristite sve prednosti koje donosi praćenje fudbalskih rezultata uživo i oprobajte svoje poznavanje svjetskog fudbala. Nikad vam se više neće desiti da propustite neku dugo iščekivanu utakmicu ili derbi ako redovno bacate pogled na našu stranicu fudbalskih uživo rezultata. 

Meridian misli na sve vrste kladioničara, tako da će i ljubitelji drugih sportskih disciplina naći nešto po ukusu među sportskim rezultatima uživo, a ako nijeste našli vremena da pogledate kako se završio meč koji ste toliko dugo željeli da odgledate, posjetite naše današnje fudbalske rezultate da provjerite ima li razloga za slavlje. 

Raznovrsna ponuda Meridianovih opklada sastavljena je za sve tipove kladioničara

U bogatoj ponudi Meridianovih igara brzo ćete naći opkladu koja odgovara vašem stilu klađenja i ludo se zabaviti. Bilo da vas zanima klađenje na neko od rumunskih fudbalskih takmičenja ili neka druga fudbalska destinacija, budite sigurni da ćete u Meridianu imati najbolje šanse za pobjedu. U našoj ponudi najrazličitijih opklada i preko 50 svjetskih liga, kladioničari će sigurno odabrati pravu igru za svoj pobjednički tiket.

Da li je ovo sezona kada očekujete da će se Dinamo Bukurešt vratiti u vrh tabele? A šta ako Kluž igra u istom sastavu sa kojim su osvojili ligu prethodne sezone? Meridian je zato kreirao opklade na osvajača lige, a možete da se kladite i na osvajača kupa. Da li dva najbolje stojeća tima igraju sljedeći meč jedni protiv drugih? Uvijek je zanimljivo pratiti utakmicu ako se kladite na broj postignutih golova. Ovo je samo mali dio kladioničarskih mogućnosti koje ćete naći u Meridianu. Bilo da ste oprezan, samouvjeren ili neodlučan kladioničar, naći ćete rješenja za tikete u našim mnogobrojnim vrstama opklada na golove, poluvrijeme ili duplim opkladama.

Olakšajte proces klađenja koristeći prednosti koje pruža Meridian uživo

Pažljivo osmislite strategiju za klađenje i igrajte na sportske rezultate fudbala uživo bilo kad tokom meča. Zašto se kockati i izlagati dodatnom riziku kada možete da izaberete opkladu kada god želite? Dočekajte svaku iznenadnu povredu, crveni karton ili sumnjivu odluku trenera ili sudije spremni. Kombinacijom uživo klađenja i Meridianove raznovrsne ponude opklada na sportske rezultate fudbala steknite prednost kao nikad do sada! 

Ako sumnjate u ishod utakmice na koju želite da se kladite, sačekajte dok pobjeda ne bude na pomolu uz Meridian uživo klađenje! Da li neki tim igra sa mnogo povrijeđenih igrača? Da li je neki tim posljednji mjesec u lošoj formi? Da li je favorit ušao u utakmicu loše raspoložen? Budite bezbrižni i uplatite tiket kad god budete sigurni u odluku!

Meridianove statistike su sportska enciklopedija koju morate iskoristiti

Provjerite forme timova, najbolje igrače i razjasnite sve dileme sa našim preglednim Meridianovim statistikama. Koji god da vas sport zanima i kad god želite da se kladite, naše statistike dostupne su apsolutno svim obožavaocima sporta. 

Ljubitelji fudbala sigurno će zavoljeti naše fudbalske statistike koje će im znatno olakšati klađenje i donošenje odluka. Želite li da saznate da li su igrači vašeg omiljenog tima u formi ove sezone? Pogledajte ukupan broj postignutih golova, koliko puta su pobijedili, a koliko izgubili, ko je najbolji asistent iz vašeg tima i slično. 

Klađenje vam nikad neće biti uzbudljivije nego uz Meridianovu ponudu svjetskih fudbalskih takmičenja

Svi naši korisnici imaju priliku da provjere svoje poznavanje rumunskog fudbala i klade se na Ligu 1, rumunski Kup ili provjere svoje fudbalsko znanje u takmičenjima nižih divizija poput rumunske Lige 2. Kladioničari u Meridianu imaju i priliku da se klade ne samo na rumunska takmičenja već i na brojne poznate i manje poznate lige i divizije sa svih krajeva svijeta! 

Naša standardna ponuda ne može se zamisliti bez najboljih liga evropskog kontinenta sa kojima su upoznati svi kladioničari i ljubitelji fudbala, poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige. Ali ovo je samo početak, jer u Meridianu se možete kladiti i na veliki broj liga nižeg ranga iz ovih zemalja, a, naravno, i na najelitnija internacionalna fudbalska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope

Nađite nova zanimljiva odredišta gdje se fudbal tek razvija i kladite se na lige poput indijske Superlige ili se uključite u vatreni derbi u turskoj Super ligi.

U Meridianu mogućnostima gotovo nema kraja! 

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket