Bugarska NBL Liga - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Bulgarian - NBL
16:00
30.05
Balkan Botevgrad
Rilski Sportist
1.90
1.68
1.82
156.5
1.75
1.84
1.5
1.79

Bugarska NBL ligaNBL liga je najkvalitetnija profesionalna košarkaška liga u Bugarskoj i nastala je 1942. godine. Nekada se zvala Bugarska A divizija, a od 2008. godine nosi naziv NBL. U ligi učestvuje deset timova, a svaka ekipa igra po tri utakmice protiv ostalih timova.


Nakon završenog regularnog dijela sezone osam najboljih ekipa nastavlju borbu za šampionat u plej-of fazi. U četvrtfinalu timovi moraju da pobijede dvije utakmice kako bi nastavili takmičenje, a polufinale se igra u tri dobijene. Budući šampion Bugarske kruniše se nakon završetka četiri finalne utakmice iz kojih on mora izaći kao pobjednik.


Najuspješniji bugarski tim je PBC Akademik/Lukoil Akademik. Do sada je osvojio 26 nacionalnih titula. Deset različitih timova je bilo prvak Bugarske, a pored Akademika, Levski Sofija je uzela 16 i CSKA Sofija je 12 puta bila šampion.


Bugarski timovi igraju kvalifikacije za košarkašku Ligu Šampiona, a ukoliko ne prođu, kvalifikacije dobijaju šansu da se takmiče u FIBA Kupu Evrope. Najdalje što su bugarski timovi stigli u ovom takmičenju je ulazak u top 16. Najbolji igrači Bugarske igraju i u Balkanskoj internacionalnoj košarkaškoj ligi, a Levski Sofija je najuspješniji tim tog takmičenja sa tri trofeja.


Još više zabave u NBL ligi sa Meridianovim opkladamaIznenadićete se šansama koje vam pružaju raznovrsne Meridianove opklade. Predlažemo vam da bacite oko i na stranicu sa košarkaškim rezultatima uživo. Pored mnogobrojnih opklada, na našim stranicama sa košarkaškim rezultatima uživo možete najpraktičnije da provjerite rezultate na utakmice koje vas najviše zanimaju.


Vaša idealna opklada se možda nalazi u moru Meridianovih kladioničarskih mogućnosti. Kladite se na košarkaška takmičenja Urugvaja ili neke druge zemlje, i osigurajte pobjedu izborom neke od mnogih specijalnih tipova opklada. Naše igre su stvorene za različite tipove kladioničara.


Nije bitno da li ste kladioničar koji je siguran u svoje poznavanje bugarske košarke ili povremeni gledalac. Svako će pronaći šanse u našim opkladama na poene, hendikep, poluvrijeme i drugih kategorija iz Meridianove ponude. Kladite se da će Černomorec pobijediti na poluvremenu i kraju meča, ili ukupan broj poena ako se sastaju efikasne ekipe kao što su Levski i Rilski Sportist. Možda ćemo na ovom meču da vidimo i produžetke? Sa Meridianom uvijek imate šansu da poentirate.


Daleko sigurnije klađenje sa Meridianovim uživo opcijamaNe morate odlučiti koju ćete Meridianovu igru iskoristiti prije početka meča kada se kladite na košarku uživo. Otklonite sve sumnje i gledajte uživo u kakvom raspoloženju su igrači izašli na parket. Klađenje na sportske rezultate uživo je najlakši put da se češće radujete svojim sportskim prognozama nebitno o kom sportu se radilo.


Nikad nije sigurno šta će se u desiti u sljedećem košarkaškom napadu. Šanse su vam sigurno veće ako gledate meč uživo i pravite procjene na osnovu igre ekipa. Meridian vam dozvoljava da se kladite u bilo kom periodu meča, tako da je mnogo lakše pogoditi razliku na kraju meča ili koliko poena će ekipa postići na poluvremenu. Iskoristite sva prethodna znanja mnogo lakše sa uživo opkladama i pogodite opseg poena u predstojećem meču. Bez napetosti navijajte i uživajte u vrhunskoj košarci dok vam se bliži dobitak.


Ako smišljate planove za opkladu, pa čak i ako ne planirate da uplatite tiket, Meridianove statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta. Meridian vam maksimalno olakšava svaku odluku ukoliko iskoristite mnogobrojne tipove opklada, klađenje uživo i svakodnevni pregled sportskih rezultata. Najbolje gostujuće ekipe, najbolji domaćini i ogroman broj korisnih podataka mora biti dio vaše startne kladioničarske postave.


Košarkaška ponuda Meridiana se ne završava u BugarskojNapravite prve korake sa nama, jer ljubitelji sporta mogu da otkriju gotovo beskonačan broj sportskih liga širom svijeta. Meridian u svojoj bogatoj kolekciji ima najzanimljivija takmičenja iz mnogih sportova, a ljubitelji košarke će posebno biti impresionirani. Zabavite se igrajući na bugarsku NBL ligu i mnoga druga svjetska košarkaška takmičenja uz Meridian.


Naša kladionica sadrži i zanimljiva košarkaška takmičenja iz Evrope, Sjeverne Amerike i Azije. Ako vam ovo nije dovoljno, onda vam se možda svidi igra mladih košarkaških talenata iz NCAA šampionata. Prije početka svakog turnira ili lige, možete posjetiti našu internet kladionicu i pogoditi ko će biti šampion takmičenja koje volite da pratite. Ovo je samo jedan mali dio desetina košarkaških takmičenja iz Meridianove ponude.


Nema obožavatelja košarke koji žele da propuste jednu sezonu najkvalitetnije lige na svijetu, NBA. Ne zaobilazimo ni velika evropska nacionalna takmičenja poput italijanske Serije A, litvanske LKL lige, a ni međunarodna prvenstva u kojima se takmiče košarkaši iz regiona poput VTB lige, Evrolige i Evrokupa.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket