Košarka u Brazilu

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Brazilian - Brazil Copa Sao Paulo Women
22:00
25.05
Semelp Pindamonhangaba (Wom)
Pro-Esporte Sorocaba (Wom)
1.05
7.85
1.85
121.5
1.85
1.85
-15.5
1.85
Brazilian - LBF Women
00:00
26.05
SESI / Araraquara (W)
Sampaio Basquete (W)
1.60
2.02
1.79
136.5
1.78
1.82
-2.5
1.82
Brazilian - NBB
20:10
25.05
Sesi/Franca BC SP
Minas Tenis Clube MG
1.36
2.60
1.79
159.5
1.78
1.83
-5.5
1.80

Košarka u BraziluKošarka možda nije popularna kao fudbal u Brazilu, ali i ovaj sport takođe ima dugu tradiciju u južnoameričkoj zemlji. Prvi državni turnir je organizovan još 1912. godine, a nacionalni tim je 1922. odigrao prve međunarodne utakmice protiv Argentine i Urugvaja. Brazilska košarkaška konfederacija upravlja košarkom u Brazilu i formirana je 1933. godine. Članica je Fibe od 1935.


Reprezentacija je učestvovala na ljetnjim Olimpijskim igrama 1936. godine, prvom zvaničnom košarkaškom turniru. Takođe su i jedina reprezentacija, pored SAD, koja je igrala na svakom Svjetskom prvenstvu od 1950. godine. Skupili su tri olimpijske bronze, dva zlata sa svjetskih prvenstava, šest puta su bili najbolji tim Panameričkih igara, a četiri puta Fiba Amerikupa.


Taka Brazil je bilo prvo nacionalno košarkaško takmičenje najvišeg nivoa, a 1965. godine je formirana CBB liga, koja od 2009. godine nosi naziv NBB liga i igra se nešto drugačijem formatu i rukovodećom strukturom. Franka je najtrofejnija ekipa Brazila sa 11 osvojenih titula.


Najbolji brazilski timovi se takmiče i u međunarodnom klupskom takmičenju, Amerikas košarkaškoj ligi šampiona.


Meridianova široka ponuda opkladaNaša kladionica trudi se da korisnicima učini klađenje jednostavnim i dostupnim u svakom trenutku. Iskoristite sve pogodnosti koje Meridian nudi i posjetite naše stranice sportski rezultati uživo i košarkaški rezultati uživo kako bi saznali ishode iz brazilskih takmičenja, ali i sportskih dešavanja širom svijeta. Ukoliko ste ljubitelj liga sa drugih kontinenata, Meridian vam olakšava praćenje rezultata iz najdražih takmičenja.


Dok se kladite na brazilsku košarku, naše igre će vas garantovano zabaviti. Strastveni simpatizeri brazilskih košarkaških takmičenja lako će naći savršene opklade za neka od najboljih prvenstava Južne Amerike. Izaberite neku od Meridianovih jedinstvenih opciju za klađenje na košarku.


Isprobajte opkladu na ukupan broj poena na meču tima koji pratite već nekoliko sezona. Nijeste sigurni da će na ovom meču imati dobre procente šuta iz igre? Kladite se da će postići više koševa od prosjeka. Približite se velikim dobicima i iskoristite mogućnosti koje ćete naći samo kod nas.


Uživo klađenje na brazilsku košarkuMi znamo da su naši korisnici pažljivi i proračunati kladioničari, zato smo se potrudili da pružimo najbolje uslove za uživanje u njihovom hobiju. Ako ste jedan od onih koji pažljivo biraju strategiju, klađenje na košarku uživo je za vas savršen izbor. Flamengo se izdvojio od ostalih ekipa u brazilskoj NBB ligi, ali to ne znači da su utakmice već riješene.


U košarci timovi mogu da igraju drastično drugačije od jedne do druge četvrtine, a ako klađenje uživo vam omogućava da ne zavisite od ovakvih situacija.


Mislite da neki od glavnih favorita neće uspjeti da trijumfuje peti put zaredom? Da li tim na koji želite da se kladite igra bez standardnog plejmejkera? Uživo možete adekvatno da reagujete i pogodite koliko će tačno koševa postići tim na utakmici, ili koji tim će biti bolji na poluvremenu, odnosno kraju meča. Uplatite tiket tek kad budete sigurni u ishod jer je u Meridianu vrijeme na vašoj strani.


Meridianove statistike vam dodatno pomažu kada se opredijelite na klađenje na uživo rezultate. Uz mnogobrojne vrste opklada i svakodnevni pregled rezultata, Meridian se potrudio da vam olakša svaku odluku. Naše statistike vam donose sve potrebne podatke za klađenje na najbolje igrače Brazila.


Košarka iz Brazila i gotovo neograničena kolekcija ligaNaši korisnici imaju priliku da se, pored klađenja na najbolja fudbalska takmičenja sa prostora Južne Amerike, klade i na košarkaške lige među kojima se nalazi brazilska NBB liga. Brazilski timovi su neki od najboljih sastava sa ovog kontinenta, ali ne zaostaju ni ekipe iz argentinske LNB i urugvajske LUB lige. Uvjerite se u odličnu selekciju košarkaških takmičenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje košarke.


Iz Meridianove ponude stižu i sve velike lige Starog kontinenta. Oprobajte se u evropskim košarkaškim ligama koje prate milioni navijača poput španske ACB lige ili međunarodne VTB,koja je ujedno i ruska nacionalna liga. Nijesmo zaboravili ni na velika evropska takmičenja poput Evrolige, Evrokupa i Košarkaške lige šampiona. Tu je i regionalna ABA liga za sve ljubitelje košarke sa Balkana.


Za korisnike koji isključivo vole da prate ekipe iz predjela gde košarka nije među najpopularnijim sportovima, izdvajamo isladnsku Premier ligu i NBL ligu iz Australije, iz koje dolazi sve više interesantnih igrača. Zato, pridružite se Meridianu i postanite još jedan od brojnih učesnika ove sportske avanture!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket