Francuska - Košarka Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
French - LNB - Pro A
18:00
20.05
Jl Bourg Basket
Nanterre 92
1.27
3.35
1.80
168.5
1.84
1.80
-7.5
1.91

Košarka u Francuskoj

Prva košarkaška utakmica u Evropi održana je 1893. u Parizu. Američka kultura je bila zanimljiva francuskoj omladini, te su vrlo rado prihvatili košarku. Dvadesetih godina prošlog vijeka počeli su da se osnivaju prvi timovi. Već 1932. godine je formirana Francuska košarkaška federacija koja organizuje Kup Francuske u košarci i nacionalne timove. Prva muška liga, LNB Pro A, nastala je 1921. a njom upravlja odvojena organizacija, Nacionalna košarkaška liga. 

Nacionalni tim se takmiči na svim velikim internacionalnim takmičenjima od ranih dana i najveći uspjeh im je zlatna medalja sa Evropskog prvenstva 2013. Reprezentacija je uspjela da osvoji i dvije srebrne i šest bronzanih medalja na Evrobasketu. Takođe je uzela i dva srebra na Olimpijadi i dvije bronze na svjetskim prvenstvima. Najpopularniji sportovi među stanovništvom Francuske su fudbal, tenis, ragbi, a zatim slijedi košarka. 

Vrlo jednostavno pratite košarkaška i razna druga takmičenja uz Meridian uživo 

Sa Meridianom nećete propustiti ni jedan trenutak najvećih sportskih dešavanja. Naša stranica sa sportskim rezultatima uživo dostupna je svim zainteresovanim ljubiteljima sporta čak iako ne planiraju da oprobaju svoje šanse. Za svega nekoliko sekundi možete da pristupite i našim košarkaškim rezultatima uživo. Meridian misli na sve poštovaoce sporta!

Ako se desi da ne možete da nađete ni slobodnih nekoliko minuta, nemojte se nervirati što nijeste stigli da pogledate današnji interesantan meč! Meridian nije pojednostavio samo praćenje sportova za svoje korisnike već vas obavještava i o današnjim košarkaškim rezultatima. Brzo i lako saznajte da li je pobijedio tim koji ste očekivali ili da li ste pogodili vašu izabranu igru!

Klađenje je višestruko zanimljivije sa Meridian najraznovrsnijim tipovima opklada

Mogućnosti za klađenje u Meridianu su gotovo neograničene. Olakšali smo čitav koncept klađenja sa našim jedinstvenim igrama i obezbijedili najbolje šanse za potencijalni dobitak. Meridian posjeduje neke od najzanimljivijih klasičnih i specijalnih vrsta opklada.

Mnogi ljubitelji košarke različitog znanja i iskustva mogu podjednako da se zabave u Meridianovim opkladama koje su kreirane za svakog. Samouvjereni kladioničari mogu da pokušaju da stignu do visokih dobitaka tako što će se kladiti na broj poena ili pobjednika na četvrtini i kraju meča. Unovčite svoje poznavanje košarke i pogodite u kojoj četvrtini ćemo vidjeti najviše poena! Velike nagrade čekaju i one poznavaoce koji igraju na pobjedu sa razlikom. Sigurni smo da ćete naći vašu savršenu priliku u Meridianovim mnogobrojnim opcijama. 

Klađenje na košarkaške rezultate uživo je pun pogodak

Kladite se u svakom trenutku bez obzira da li je utakmica počela ili nije. Sa Meridianom osjetićete ogromnu slobodu prilikom klađenja i otkrićete da ne postoji efikasniji način od klađenja na sportske rezultate košarke uživo. Strpljivo sačekajte početak meča, pratite razvoj događaja i tačno ćete znati šta možete da očekujete u narednim minutima meča!

Ukoliko je neki tim ušao veoma raspoloženo u duel i čini se da se neće uskoro primiriti, kladite se na pobjednika na četvrtini! Takođe se možete kladiti da li će prebaciti određeni broj poena ili da li će pobijediti sa određenim hendikepom na četvrtini. Pogoditi koliko će poena u četvrtini postići gost, a koliko domaćin postalo je znatno lakše pomoću klađenja na košarku uživo. Kombinujte klađenje na uživo rezultate i Meridianove raznovrsne ponude opklada i uživajte u najrazličitijim svjetskim sportskim takmičenjima!

Sa Meridianovim statistikama svaka utakmica je zicer

Budite spremni za svaki sudijski zvižduk redovnim korišćenjem Meridianovih detaljnih statistika. Uživo klađenje, gomila tipova opklada i statistike kojima možete da pristupite čak i bez uplate tiketa odvešće vas na prag sigurne pobjede. Obilje korisnih sportskih podataka očekuje sve posjetioce našeg veb-sajta.

Dozvolite našim košarkaškim statistikama da vam pomognu i saznajte rezultate prethodnih mečeva, stanje na tabeli, najefikasnije timove i još mnogo informacija pomoću kojih ćete sigurnije da dolazite do vaših kladioničarskih odluka!

Klađenje u Meridianu je uvijek interesantno kada otkrijete različita svjetska košarkaška takmičenja iz naše selekcije

Gdje god vas vodi vaša košarkaška znatiželja Meridian se potrudio da vam olakša ugođaj. Provjerite svoje poznavanje francuskih košarkaških takmičenja. Ali zašto stati ovdje kada kod nas možete da se upoznate sa najrazličitijim područjima gdje se košarka tek razvija i gdje je jedan od najpopularnijih nacionalnih sportova. 

Idealna polazna tačka za sve ljubitelje košarke često je najkvalitetnija liga na svijetu, tj. NBA liga. Čak iako krenete sa istoka planete, takmičenje koje je skoro popularno kao ping pong je kineska CBA liga. Standardna ponuda se ne može zamisliti bez najboljih liga evropskog kontinenta poput španske ACB lige, turske Superlige i italijanske Serije A. Ako volite da gledate košarku znamo da ne propuštate ni jednu sezonu velikih evropskih takmičenja, tj. Evroligu i Evrokup!

Pronađite nova zanimljiva odredišta gdje se košarka tek počela razvijati i kladite se na lige kao što je južno korejska KBL Liga ili se upoznajte sa SBL ligom iz Tajpeja!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket