Grčka - Košarka Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Greek - GBL A1
17:15
20.05
BC Aris Thessaloniki
Promitheas Patras BC
2.07
1.65
1.86
148.5
1.78
1.85
2.5
1.85

Košarka u Grčkoj 

Košarka kao sportska disciplina ima dugu istoriju u Grčkoj. Prvi put se pojavila 1910, a prva liga nastala je 1927. godine. Ubrzo je formirana Helenik košarkaška federacija koja organizuje različita grčka košarkaška takmičenja, a neka od njih su muški Grčki kup, Druga A2 liga, Treća B i Četvrta C liga, dok klupska asocijacija (HEBA) pod svojom zakonskom nadležnošću vodi prvu GBL A1 ligu. Košarkaška federacija kontroliše i žensku prvu i drugu diviziju, kao i kup takmičenje. 


Najveći rast popularnosti košarka je doživjela kada je 1987. godine u ovoj zemlji organizovan Eurobasket. Grčka je osvojila prvu zlatnu medalju, a do naredne su morali da čekaju do 2005. Reprezentacija je gotovo sve medalje osvojila na evropskim prvenstvima, a jedno srebro na svjetskom prvenstvu 2006. U Grčkoj se igra i jedan od najvećih evropskih derbija između Olimpiakosa i Panatinaikosa, a ovo su ujedno i klubovi koji su do sada najuspješnije predstavljali zemlju u evropskom klupskom takmičenju Evroligi. Panatinaikos je uzeo 6 titula, dok je Olimpiakos uzeo 3. U nacionalnoj prvoj A1 ligi Panatinaikos je na čelu sa neprikosnovenih 38 titula, Olimpiakos je osvojio 12, a iza njega slijedi Aris sa 10. 

Ostanite obaviješteni prateći Meridianove uživo rezultate

Praćenje sportskih rezultata košarke na bilo kom kontinentu postalo je lakše nego prije. Ništa ne može da vas spriječi da budete u toku sa košarkaškim dešavanjima u Evropi, Aziji i SAD ako se uputite na našu stranicu sa košarkaškim rezultatima uživo.  Nikad vam se više neće desiti da ne znate ko je pobijedio u vatrenom grčkom derbiju o kome bruji cijela Evropa ako posjetite današnje rezultate košarke na Meridianovom sajtu. 


Ako vam košarka nije omiljena disciplina, na uživo rezultatima nećete propustiti zbivanja ni u fudbalu, tenisu, hokeju na ledu ili nekoj drugoj od mnogobrojnih sportskih disciplina iz Meridianove selekcije. Kad god vam je potrebno i gdje god da se nalazite, uvijek možete da pristupite našim košarkaškim uživo rezultatima čak i ako ne namjeravate da uplatite tiket. 

Najbolja grčka košarkaška takmičenja i najrazličitiji tipovi opklada stoje vam na raspolaganju u Meridianu

Opcije definitivno ne izostaju u Meridianovoj bogatoj kladioničarskoj ponudi. Otkrijte potpunu slobodu koju imate prilikom sastavljanja željenog tiketa. U našoj kladionici možete se kladiti na sljedećeg pobjednika Grčkog A1 prvenstva ako imate osjećaj da će Panatinaikos uzeti još jednu titulu u nizu. Ili je možda ovo ipak godina kada je konačno došlo vrijeme da im AEK prekine šampionski niz? 

Da li se Iraklis raspucao na početku nove sezone? Kladite se da će se dobra šuterska forma nastaviti i na sljedećem teškom atinskom gostovanju opkladom na veći broj ukupnih poena. Pobjeda sa razlikom savršeno je rješenje ako dobro znate odnos snaga na terenu i upoznati ste sa rezultatima međusobnih okršaja. Meridian zna šta je potrebno modernim kladioničarima! 

Meridian je savršen saigrač prilikom klađenja na sportske rezultate uživo

Ako nijeste sigurni kako će određena ekipa igrati na sljedećoj utakmici onda je klađenje na košarku uživo pravo rješenje za vas. Uplatite opkladu bilo kad tokom meča i zaboravite na napetost, već se opustite i pratite tok meča. Više vas ne mogu iznenaditi povrede, promjene taktika, izmjene ili bilo kakvi neočekivani obrti tokom utakmice. 


Sagledajte utakmicu iz svih uglova i bićete korak bliže pobjedi. Da li Panatinaikos igra utakmicu poslije teškog gostovanja u Evroligi? Igrajte da će protivnik pobijediti u prvom poluvremenu ako mislite da su male šanse da Panatinaikos uđe efikasno u meč. Rizik je znatno niži uz Meridianovo uživo klađenje! 

Sa Meridianovim statistikama spremni ste za sve kladioničarske izazove

Svi ljubitelji sporta naći će informacije od neizmjerne vrijednosti u Meridianovim statistikama. Saznajte sve što vas zanima o preko trideset sportova i bezbroj sportskih liga i takmičenja. Zavirite prije svakog klađenja u naše statistike i nađite podatke o ekipama iz NFL-a, kada se održava sljedeća trka u Formuli 1 i mnoštvo sličnih korisnih podataka.


Iskoristite naše košarkaške statistike u kombinaciji sa klađenjem na košarku uživo i očekujte pozitivne rezultate pri sastavljanju budućih tiketa. Najbolja stvar je što i ne morate da se kladite. Naše statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta! 

Grčka košarka i ponuda najkvalitetnijih svjetskih liga samo u Meridianu

Naši korisnici imaju priliku da se klade na najbolja svjetska košarkaška takmičenja među kojima je i Grčka A1 liga. Prošetajte kroz popularna evropska takmičenja iz naše ponude poput španske ACB lige, turske Superlige, italijanske Serije A, a podjednako kvalitetnu košarku možete gledati i u regionalnoj ABA ligi


Na koju god stranu košarkaškog svijeta da krenete, Meridian je uvrstio najzanimljivija takmičenja iz tog dijela svijeta. Kineska CBA liga mnogo se puta pokazala kao najbolja košarkaška liga tog kontinenta, ali zašto se zaustaviti tu? U Meridianu možete da se kladite i na najbolje ekipe svijeta koje se takmiče u poznatoj NBA ligi


Raznovrsna evropska, svjetska i košarkaška takmičenja iz egzotičnih zemalja čekaju da ih otkrijete među svestranom Meridianovom ponudom. Provjerite kakav se nivo košarke igra u argentinskoj LNB ligi ili posjetite sjever Evrope i igrajte na pobjednika u estonsko-letonskoj ligi

U Meridianu sportske pustolovine zaista nemaju granica!


Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket