Čile - Košarka Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Chilean - LNB
23:00
19.05
Sportiva Italiana
CD Castro
1.37
2.80
1.80
152.5
1.83
1.85
-5.5
1.85

Košarka u ČileuGlavna organizacija koja rukovodi košarkom u ovoj zemlji je Čileanska košarkaška federacija koja je nastala 1924. godine. Federacija je postala članica Fibe 1935. godine, a priključila se Fiba Amerikas federaciji 1975. godine. Čile je 1950-ih godina imao jednu od najboljih reprezentacija na svetu, ali se zadnjih godina uglavnom takmiče na regionalnim takmičenjima kao što je Fiba šampionat Južne Amerike.


Prva profesionalna liga je formirana 1979. godine, pod nazivom Dimajor, a umesto nje od 2010. godine se košarkaški klubovi se takmiče u LNB ligi. Najuspešnija ekipa Čilea je Espanjol de Talka, i do sada su osvojili tri titule šampiona.


Reprezentacija Čilea je učestvovala četiri puta na Olimpijskim igrama, i tri puta na Fiba svetskom prvenstvu. Dva puta su osvojili bronzu na Svetskom prvenstvu 1950. godine i 1959, a ovo su ujedno i najbolji rezultati u istoriji čileanske košarke. Čile se trenutno nalazi na 68. poziciji na Fiba rang listi, a glavni rival im je reprezentacija Kolumbije koja se nalazi samo nekoliko mesta iznad njih.


Meridian opklade vas lakše dovode do pobedeSamo na jednom mestu možete brzo i lako da pogledate sve sportske rezultate uživo. Meridian vam olakšava praćenje gotovo beskrajnog broja liga širom sveta. Košarkaški navijači mogu da budu i u toku sa najboljim takmičenjima iz Južne Amerike na našim košarkaškim uživo rezultatima. Blokirajte vremenske razlike i saznajte kako se završio meč koji niste uspeli da pogledate na stranici uživo rezultati.


A kada se u pravo vreme uključite u košarkaške mečeve iz Čilea i drugih dalekih destinacija, uz raznovrsnost Meridianovih kladioničarskih opcija osećaćete se kao da igrate na nekom od poznatih svetskih parketa. Teško da ćete naći bolje uslove za klađenje od naših.


Mnogi kladioničari ne znaju odakle da počnu klađenje kada prvi put ugledaju Meridianovu široku ponudu. Dodatne šanse očekuju sve koji nađu opkladu koja im najviše odgovara. Pogodite pobednika i da li ćemo videti više ili manje koševa na utakmici od proseka. Meridian uključuje i opklade na različite periode poput pobednika u četvrtini ili poluvremenu, a svi kladioničari koji vrte loptu na malom prstu gledaće da udvostruče dobitke opkladama na pobednika na poluvremenu i kraju okršaja.


Otključajte još kladioničarskih pogodnosti kladeći se na košarku uživoLične greške, povrede i drastične promene strategija nikad vas više neće iznenaditi ako se kladite na košarkaške uživo rezultate u našoj kladionici. Ako utakmica kreće da se odvija u neočekivanom pravcu, opkladama na uživo rezultate možete da zakucate vaše prognoze i mirno sačekate kraj utakmice, bilo da je već pala odluka o pobedniku ili se sprema penal završnica.


I iskusni košarkaški kladioničari i početnici koji želi da oprobaju sreću prvi put u čileanskoj košarci su dobrodošli kod nas. Meridian je spreman da asistira kako bi svi naši korisnici došli do laganih poena.


Košarkaška takmičenja za svačiji ukusNaša ponuda raznovrsnih svjetskih košarkaških takmičenja tek počinje sa čileanskom košarkom. Nekoliko desetina uzbudljivih takmičenja sa svakog kontinenta očekuju vas u Meridianu, bilo da volite da gledate i kladite se na dinamičnu, taktičnu ili šutersku košarku. Ukoliko već imate ligu koju pratite ili želite da otkrijete neke nove zanimljive predele gde se igra košarka, budite sigurni da se u Meridianu uvek nalazi ono što tražite.


Pored liga iz Južne Amerike kao što su čileanska LNB liga i urugvajska Metro liga, u Meridianu možete da igrate i na najveće evropske nacionalne lige poput grčke GBL A1, italijanske Serije A ili litvanske LKL Lige. Mnogi ljubitelji košarke vole da prate dešavanja u najboljoj ligi sveta, NBA i navijaju za naše košarkaške zvezde. Meridianovu selekciju upotpunjuju i najpopularnija evropska klupska takmičenja Evroliga i Evrokup.


Meridian je došao i do samog kraja košarkaške planete i nudi vam da se kladite na australijsku NBL 1 ligu, i primetite košarkaške talente koji sve češće dolaze sa ovog ostrva. Gde god vas ljubav prema sportu povuče, Meridian vas prati.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket