Košarka u Poljskoj

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Polish - PLK
16:00
23.05
Spojnia Stargard
Wilki Morskie Szczecin
2.05
1.66
1.84
164.5
1.80
1.84
2.5
1.87

Košarka u PoljskojStanovnici Poljske najviše vole da gledaju i da se takmiče u sportskim disciplinama kao što su fudbal, odbojka, rukomet, ali i košarkaška tradicija traje gotovo jedan vijek. Poljska asocijacija sportskih igara je bila prvo upravno tijelo za košarku u Poljskoj, a 1957. godine je formirana Košarkaška asocijacija Poljske. Još dok je postojala prva asocijacija, Poljska je 1934. godine postala članica Fibe.


Poljski nacionalni tim je odigrao prvu međunarodnu utakmicu 1936. godine protiv Italije i iste godine su učestvovali na prvim Olimpijskim igrama. Četvrto mjesto je najbolji rezultat koji su postigli na ovom takmičenju, a od tada su igrali na šest Olimpijada, dva Svjetska prvenstva i dvadeset i osam puta su učestvovali na Evropskom prvenstvu. Tri bronze i jedno srebro su donijeli sa Evrobasket turnira.


Slask Vroclav je ekipa sa najviše titula prvaka zemlje i do sada su skupili 17 trofeja. Druge ekipe koje su se izdvojile po dobrim rezultatima su Leh Poznanj sa 11 šampionata, Arka Gdinja je osvojila 9 titula, a Legija iz Varšave 7. Poljska može da ima tri predstavnika u evropskim klupskim takmičenjima. Najbolji timovi Poljske se takmiče u Košarkaškoj ligi šampiona i Fiba Kupu Evrope.


Najrazličitije opcije za klađenjeNišta ne može da vas spriječi da budete u toku sa košarkaškim dešavanjima iz Evrope, Azije i SAD-a ako se uputite na našu stranicu sa košarkaškim rezultatima uživo. Ovo nije sve što smo spremili za Meridianove korisnike. Na sportskim rezultatima uživo nećete propustiti zbivanja ni iz fudbala, tenisa, hokeja na ledu ili neke druge sportske discipline od mnogobrojnih opcija iz Meridianove selekcije.


Otkrijte i potpunu slobodu koju imate prilikom sastavljanja željenog tiketa. Sa našom bogatom ponudom opklada uvijek imate plan B. Možete se kladiti i na sljedećeg prvaka vaše omiljene košarkaške destinacije ako mislite da znate ko je ovogodišnji favorit.


Da li ekipa Anvila dobro šutira na početku sezone? Kladite se da će biti i na sljedećoj utakmici podjednako efikasni opkladom na veći broj ukupnih poena. Da li je Trefl Sopot poznat kao nezgodan domaćin i da li ste saznali da tradicionalno igraju sjajno prvu četvrtinu? Postavite opkladu da ćemo najviše poena vidjeti u prvoj četvrtini, ili ako se danas osjećate samouvjereno igrajte na pobjedu sa razlikom u prvoj četvrtini. Opklade na opseg poena na meču privući će sve kladioničare koji vole uzbuđenja do samog kraja.


Uživo klađenje je vaš skok u napaduUkoliko nijeste totalno sigurni kako će određena ekipa igrati na sljedećoj utakmici onda je klađenje na košarku uživo idealno rješenje za vas. Ova mogućnost može da vam pomogne prilikom klađenja na bilo koje sportove i takmičenja. Opustite se i uživajte u mečevima iz poljske PLK lige i ne strahujte od promašaja, jer sa Meridianom uvijek imate priliku za ispravku.


Više vas ne mogu iznenaditi povrede, promjene taktika i postava ili neočekivane situacije koje se gotovo nikad ne dešavaju. Da li Stal Ostrov Vielkopolski igra sezonsku utakmicu nakon napornog meča u Košarkaškoj ligi šampiona? Posmatrajte utakmicu i kladite se kada mislite da protivnik dobija četvrtinu. Da li ne samo da znate ko će da pobijedi, nego i očekujete manje poena od prosjeka? Igrajte na kombinaciju konačnog ishoda i ukupno poena! Meridian ima više rješenja za kladioničare.


Saznajte i sve što vas zanima o preko trideset sportova i bezbroj sportskih liga i takmičenja na stranici sa Meridianovim statistikama. Iskoristite naše košarkaške statistike u kombinaciji sa uživo klađenjem na košarku i očekujte pozitivne rezultate pri sastavljanju budućih tiketa. Najbolja stvar je što i ne morate da se kladite. Naše statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta.


Košarka iz Poljske je samo početak naše ponudeNaši korisnici imaju priliku da se klade na najbolja svjetska košarkaška takmičenja sa našeg kontineta, ali i iz drugih dijelova planete. Među njima se nalaze i poljska PLK liga i neka od najkvalitetnijih takmičenja Evrope. U Meridianu ćete naći špansku ACB ligu, tursku Superligu i francusku Pro A Ligu. Tu su i međunarodne lige koje okupljaju najbolje klubove iz različitih zemalja, a najpoznatija takmičenja ovog tipa su VTB liga i regionalna ABA liga.


Na koju god stranu košarkaškog svijeta da krenete, Meridian je uvrstio najzanimljivija takmičenja iz tog regiona. Kineska CBA liga mnogo se puta pokazala kao najbolja košarkaška liga sa tog kontinenta, ali zašto se zaustaviti tu? U Meridianu možete da se kladite i na najbolje ekipe i košarkaše koji se takmiče u izuzetnoj NBA ligi na drugoj strani svijeta.


Popularnost košarke kao sporta se proširila i u Južnu Ameriku, gdje ćete pronaći argentinsku LNB Prvu ligu, urugvajsku LUB ligu i brazilsku NBB Prvu ligu. Košarkaški kladioničari će u Merdianu pronaći sve što im treba za dobru zabavu.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket