Košarka u Portoriku

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Puerto Rican - Superior Nacional
00:00
19.06
Vaqueros de Bayamon
Osos de Manati
1.64
1.96
1.75
177.5
1.82
1.87
-2.5
1.77
00:00
19.06
Leones De Ponce
Piratas de Quebradillas
1.86
1.72
1.75
170.5
1.82
1.80
1.5
1.84
00:00
19.06
Cangrejeros de Santurce
Capitanes de Arecibo
1.89
1.69
1.76
189.5
1.81
1.83
1.5
1.81

Košarka u PortorikuKošarka se igra u Portoriku još od dvadesetih godina 20. veka, kada su počeli da se formiraju prvi košarkaški klubovi. Najstariji tim portorikanske košarke je Cangrejeros de Santurce, koji je nastao 1918. godine. Popularnost košarke je dovela i do formiranja prve nacionalne lige u tom periodu. Portorikanska Superior Nacional Liga je nastala 1929. godine, a igrači Capitalinos de San Juan su prvi poneli titulu šampiona Portorika.


Tih godina je formirana i Portorikanska košarkaška federacija, koja se pridružila Fibi 1957. godine. Reprezentacija Portorika je 1935. odigrala prvi međunarodni meč protiv predstavnika Meksika, a prvi put je učestvovala na zvaničnom turniru 1959. godine, kada se svjetsko prvenstvo održavalo u Čileu. Do danas su učestvovali na 14 svjetskih prvenstava, 9 Olimpijskih igara, a takmiče se i na Fiba Amerikupu.


Vanqueros de Bayamon je najtrofejnija ekipa Portorika, a ekipe iz portorikanske Superior Nacional Lige mogu da se kvalifikuju i na međunarodni turnir BCL Americas. Portorikanski timovi su bili dio i prethodnog najkvalitetnijeg takmičenja za košarkaške klubove sa američkog kontinenta, i nekoliko puta su bili među četiri najbolja tima nekadašnje Fiba Amerikas Lige.


Portorikanska košarka sa najboljim opcijama za klađenjeKladioničari koji su previše zauzeti često će posjećivati našu stranicu sportski rezultati uživo. Ovdje možete da pogledate sve prethodne rezultate koje ste propustili iz portorikanske košarke ali i drugih sportskih disciplina koje vas interesuju. Meridian je olakšao postupak klađenja i odlučivanja svim korisnicima koji posjete našu internet kladionicu.


Pratite omiljena košarkaška takmičenja na kom god se kontinentu odigravala. Nije bitno kolika vas daljina dijeli od zabavnih liga iz Azije, Afike ili Amerike. U Meridianu ćete uvijek znati ko su aktuelni favoriti, a koje ekipe trebate da preskočite na sljedećem tiketu. Sve to vam je dostupno čak iako ne planirate da se kladite.


Ako ste ipak odlučili da se danas kladite na najbolje igrače Portorika, sigurni smo da ćete naći nešto što tražite u Meridianovoj ponudi jedinstvenih opklada. Očekujete da će u novoj sezoni zablistati mlada ekipa koja uvijek ide na koš više? Izaberite neku od raznih vrsta opklada na poene. Kladite se da će domaćin preći prosječnu granicu poena, ili da će jednake ekipe odvesti utakmicu u produžetak. Kolekcija Meridijanovih opklada uljepšeće vam klađenje.


Kladite se bilo kad i bilo gdjeKod nas još imate šanse kada ne stignete da se kladite na meč koji je već krenuo. Praćenje i klađenje na košarku uživo je savršena kombinacija za sve kladioničare koji žele da izbace neprijatna iznenađenja iz svoje postave. U Meridianu nema mjesta za nepromišljene odluke. Bez žurbe prikupite sve potrebne informacije i uplatite tiket onda kada tačno znate šta slijedi. Tu smo da vam olakšamo svaki kladioničarski korak, a uživo klađenje na košarku je mali dio toga.


Ne dozvolite da vas fudbalska strast zanese i kladite se na košarku hladne glave. Uvjerite se da iznenađenje sezone zaista zna šta radi na današnjem meču. Strpljivo gledajte kako se igrači ponašaju na terenu i uplatite opkladu kada osjećate da će se situacija promijeniti. Ko pobjeđuje u trećoj četvrtini? Koliko poena će gost uspjeti da ubaci na utakmici? Da li uzbudljiva završnica pogađa hendikep granicu? Sport je jasniji uživo.


Klađenje na košarku je sigurnije kada znate sve o najboljim košarkašima iz Portorika ili pogledate listu povrijeđenih igrača. Meridian statistike sadrže i mnoge druge sportske discipline koje su dostupne svim našim posjetiocima. Sa Meridianom uvijek možete da računate na pravovremenu asistenciju.


Najatraktivnija košarka sa svih kontinenataPored najgledanijih i najpoznatijih košarkaških takmičenja iz cijelog svijeta, kod nas se možete kladiti i na mnoga prvenstva iz gotovo svake zemlje sa američkog kontinenta, a tu ćete pronaći i portorikansku Superior Nacional Ligu. U ovom dijelu planete vas očekuje i Liga iz Salvadora, a nijesu ni daleko NBA i WNBA lige koje uvijek privlače veliki dio kladioničara.


S tim je zagrijavanje je tek krenulo! U ponudi imamo preko pedeset svjetskih košarkaških liga. Među njima su neke od najpopularnijih na planeti, a sa nekima se možda tek upoznajete. Naša kolekcija krojena je za svakog korisnika. Igrajte na košarkaše iz Južne Amerike i na brazilsku NBB prvu Ligu ili urugvajsku LUB ligu.


Pripremite se za sljedeću sezonu koristeći informacije iz naših statistika i uplatite opkladu na pobjednika Evrolige, Evrokupa i Košarkaške lige šampiona. Više sreće imate u evropskim nacionalnim takmičenjima? Kladite se na utakmice španske ACB lige, francusku LNB Pro A ligu i tursku Superligu. Raznolikost opcija vas tek očekuje u evropskoj košarci. Nijesu vam više zanimljive najelitnije evropske lige? Potražite sreću u bugarskoj NBL ligi, njemačkoj BBL ligi i BBL ligi iz Velike Britanije.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket